БМВ абсолютни непрофесионалисти
Модератор: Общи модератори
Tod написа: Колега имах същите проблеми с новата ни Мазда, в началото годината!
Точно по повод на една тема за Мазда, мисля пак в нашия форум беше пусната, преди 2 седмици сестрата на жена ми не си купи Мазда.
Исташе нова кола, попита ме какво да избере между Мазда 6 и Нонда Акорд, тогава се сетих за темата с Маздата дето уж била нова а се оказала регистрирана преди 3 месеца и т.н., и твърдо изключих Мазда от избора. Е какати не си купи Акорд а Сивик но това е друга тема

Добре е да има повече такива теми за оплаквания за да се насочат клиентите към сервизите и дилърите, които се държат коректно с клиентите си. Иначе винаги ще ни мачкат и ще ни правят на балъци както мен сега.

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
REMUS написа:Tod написа: Колега имах същите проблеми с новата ни Мазда, в началото годината!
Точно по повод на една тема за Мазда, мисля пак в нашия форум беше пусната, преди 2 седмици сестрата на жена ми не си купи Мазда.
Исташе нова кола, попита ме какво да избере между Мазда 6 и Нонда Акорд, тогава се сетих за темата с Маздата дето уж била нова а се оказала регистрирана преди 3 месеца и т.н., и твърдо изключих Мазда от избора. Е какати не си купи Акорд а Сивик но това е друга тема![]()
Добре е да има повече такива теми за оплаквания за да се насочат клиентите към сервизите и дилърите, които се държат коректно с клиентите си. Иначе винаги ще ни мачкат и ще ни правят на балъци както мен сега.
Моята е поне нова!
В магазина изрично им казах че колата ми трябва спешно те ми казват модела и конфигорацята и цвета го имаме на склад, за 15 дни ще уредим всичко- лизинг регистрация и подготовка на колата за получаване(почистване и претягане на болтовите

Пропуснаха да уточнят ,че склада Им е в Австрия!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Tod написа:Пропуснаха да уточнят ,че склада Им е в Австрия!
А и на БМВ е там

Имам новини за колата от преди няколко часа! Естествено дилъра не контактува с мен а с един мой приятел, защото му било неудобно да говори с мен

ре
REMUS написа:Tod написа:Пропуснаха да уточнят ,че склада Им е в Австрия!
А и на БМВ е тамЯвно там има много свободно място за складове
![]()
Имам новини за колата от преди няколко часа! Естествено дилъра не контактува с мен а с един мой приятел, защото му било неудобно да говори с менКолата била в София и към 18:00 щяла да е в Плевен. Утре щял да я обучи и да ми я докара в Русе. Интересно защо аз не му вярвам и продължавам да държа да си прибера парите,за да си купя кола от друго място ако ще да чакам още 3 месеца.
Ако искаш да мина към 17:59, за да видя дали е там

///M Club Member
Re: ре
SkyWalker написа:REMUS написа:Tod написа:Пропуснаха да уточнят ,че склада Им е в Австрия!
![]()
Имам новини за колата от преди няколко часа! Естествено дилъра не контактува с мен а с един мой приятел, защото му било неудобно да говори с менКолата била в София и към 18:00 щяла да е в Плевен. Утре щял да я обучи и да ми я докара в Русе. Интересно защо аз не му вярвам и продължавам да държа да си прибера парите,за да си купя кола от друго място ако ще да чакам още 3 месеца.
хахха после и ти да нервничиш че само те разхождат напразно

REMUS написа:SkyWalker написа:REMUS написа:Tod написа:Пропуснаха да уточнят ,че склада Им е в Австрия!
![]()
хахха после и ти да нервничиш че само те разхождат напразно
Не, аз имам да взимам части от там, споко

///M Club Member
SkyWalker написа:Не, аз имам да взимам части от там, спокоКакъв цвят е? Купе или Хечбек?
Ето такова

- Tod
- ентусиаст
-
С кой мотор ще доде, ако доде
М пакета я прави злобна красавица!

Good Luck
Аз бих отишъл лично да си я взема! На такъв който те размотава никво доверие не гласувай, че току виж решил да се прави на пич с нея преди да ти я докара лично
SkyWalker добре ти предлага да хвърли едно око! Ако е докарана, отивай си я взимай! Не може да пропуснеш тръоката да си тръгнеш с нея от шоурума

SkyWalker добре ти предлага да хвърли едно око! Ако е докарана, отивай си я взимай! Не може да пропуснеш тръоката да си тръгнеш с нея от шоурума

- Tod
- ентусиаст
-
Diavolo написа:Аз бих отишъл лично да си я взема! На такъв който те размотава никво доверие не гласувай, че току виж решил да се прави на пич с нея преди да ти я докара лично![]()
Аз си мисля, че само човека който дава парите може да я вземе

Good Luck
Tod написа:С кой мотор ще доде, ако доде![]()
118d 143 кончета
Engine
N47
Cubical capacity
2.00
Power
105
Transmision
HECK
Gearbox
MECH
Colour
LE-MANS-BLAU METALLIC (381)
STOFF/SENSATEC FLASHPOINT/SCHWARZ (GCSW)
Diavolo написа:Аз бих отишъл лично да си я взема! На такъв който те размотава никво доверие не гласувай, че току виж решил да се прави на пич с нея преди да ти я докара лично Idea
SkyWalker добре ти предлага да хвърли едно око! Ако е докарана, отивай си я взимай! Не може да пропуснеш тръоката да си тръгнеш с нея от шоурума Ща схрускам
Е колко пъти, нали вчера ходих. Да ида днес или утре пак и да се окаже че пак никой не може да ми даде инфо къде е

- Tod
- ентусиаст
-
Линковете при мен не се отварят!
Цвета е убийствен(любимия ми),!

Цвета е убийствен(любимия ми),!
Последна промяна Tod на 30 Ное 2007, 15:53, променена общо 1 път
Good Luck