Хелп
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Хелп
Преди един ден си карах колата за последно и си работеше перфектно, вчера не съм я карал и днес сутринта ставам за работа паля и докато загрява, аз изчистих стъклата, че бяха заскрежени, сядам си вътре паля си цигара докато мине синьото, абе всичко както си е, стрелката вече минава едната чертичка и аз се опитвам да тръгна обаче, Йок нема съединител, педала се потъва, слизам гледам отдолу под скоросната кутия има некфо масло изтекло
теглих и една майна и припалих А-класата
.Та сега да попитам, понеже бързах за работа не съм гледал въобще от горе някъде дали и от къде е текло,Обадих се на един приятел, той ми каза че незнае дали съединителя ми е със жило или с помпа, понеже и аз не знам ви питам, и ако ми дадете некъф съвет кфо друго може да е ще съм много доволен
Колата е е30 316и м10-тка 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Съединителя е с 2 помпи - горна и долна и някоя от тях е изпуснала очевидно. Трябва да се отремонтиран -> за целта най-добре отиди при някой сръчен тип (било то от форума или не) да ти направи диагностика (коя от помпите е сдала багажа) и вече да я рециклират или да си купиш друга. Наведи се и виж при педалите мокра ли е стелката, там нещо изляло ли се е ?
BMW only!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
сигурно долната се е изпяла
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
По-вероятно да си е заминала долната помпа,ако беше горната след като си зарязал е30-ката ще е трябвало да минеш през вас да се преобуеш
преди да подкараш А класата 

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
Няма нищо на стелката, освен некфи пясаци които сигурно не са от помпата
. Най-късно в понеделник ще се види какво и е точно, като цена на долна помпа ми казаха 109лв. това не знам скъпо ли е, евтино ли е !? Нещо друго освен помпата дали ще трябва (предполагам масло някво) ?
П.П. А класата също се счупи де*ба кошницата, са пак ще я оправя и ако се счупи още нещо я продавал...Имам я от 3 месеца, уж перфектна смених освен консумативите Алтернатор, Хидр. помпа (1200лв
) са и амортесиори предни 250лв и направо незнам ако се счупи пак 

П.П. А класата също се счупи де*ба кошницата, са пак ще я оправя и ако се счупи още нещо я продавал...Имам я от 3 месеца, уж перфектна смених освен консумативите Алтернатор, Хидр. помпа (1200лв

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
при мен стана същото преди около 2 месеца.досипах те4ност,обезвъздуших и тръгнах
до сега не сам пипал нищо 

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
И според мен е долната на скоро имах тоя проблем.Има и по евтини помпи но моето мнение е ,че по добре да си вземе човек или изтинска /скъпа/или читава уригинална от някоя ударена Е30/както аз направих/ или пък на Симеон има ремонтен комплект гумички цена 10лв,ако корпусът от вътре е добър пак си спасен.
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
sonny написа:един съвет, като правиш едната помпа, вземи, че ги направи идвете. Просто е логично, щом едната е изтекла, значи съвсем скоро ще припали и другата.
Така е послушай го да няма двойни работи а относно помпите
Горна-47лв
Долна-35лв
не са оригинални но карат доста дълго а и при тая цена може да си ги сменяш годишно кат консуматив заедно със съединител комплект

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
щом няма нищо на стелката не е от помпата а е от цилидарчето на скоростната кутиа защото ако беше горната няма да имаш и спирачки казанчето е едно за съединителя и спирачките ако е долната помпа тя е вътрее и щеше да пловаш ватре, а щом под скоростмата кутия е текло е цилиндърчето лесно се оправа купуваш гумичката качваш я на канала че е по лесно има две гаики развърташ ги и цилиндърчето падаДаниД написа:Няма нищо на стелката, освен некфи пясаци които сигурно не са от помпата. Най-късно в понеделник ще се види какво и е точно, като цена на долна помпа ми казаха 109лв. това не знам скъпо ли е, евтино ли е !? Нещо друго освен помпата дали ще трябва (предполагам масло някво) ?
П.П. А класата също се счупи де*ба кошницата, са пак ще я оправя и ако се счупи още нещо я продавал...Имам я от 3 месеца, уж перфектна смених освен консумативите Алтернатор, Хидр. помпа (1200лв![]()
) са и амортесиори предни 250лв и направо незнам ако се счупи пак

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бах тая А класа,то кат еС-за чорбаджии..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2