ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
снощи беше голям хаос на ОМВ... конфискуване на талони на колите, които бяха паркирани около бензиностанцията и т.н...конфискуване на лични документи... въобще филма беше пълен 

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Turbo_Ted написа:снощи беше голям хаос на ОМВ... конфискуване на талони на колите, които бяха паркирани около бензиностанцията и т.н...конфискуване на лични документи... въобще филма беше пълен
wow защо така? какво е станало ? звучи нещо сериозно...
4 8 15 16 23 42
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
|`oTuH написа:Turbo_Ted написа:снощи беше голям хаос на ОМВ... конфискуване на талони на колите, които бяха паркирани около бензиностанцията и т.н...конфискуване на лични документи... въобще филма беше пълен
wow защо така? какво е станало ? звучи нещо сериозно...
еми... и аз не знам, щото отидох тъкмо за купона... паркирам (някъде си) и отивам към тоя сервиза с червените врати, щото там бяха паркирали повечето "наши" и... една патрулка спряла там и се занимава с няква баничарка

и в същия момент ми звъни едно приятелче дет беше паркирало на площадчето... и ми вика "хубаво направи че се изнесе, тия събират талоните на колите и ги прибират в едни торби и който иска да си земе талона в работно време да отиде до КАТ
Никой няма право да ти вземе талона без да ти даде някакъв документ в замяна. Ако ви е толкова акъла давайте ги... що не си дадете и ключовете за вкъщи или за колата направо... незаконната конфискация се наказва с глоба отстрана на служителя а теб могат да те изплющат 2-но да не говорим че ако решат да ги покрият колко нерви ще имате да си изкарате нови талони. А като отидеш в КАТ какво ще кажиш за да ти го върнат? "ми бях на митницата и ми взеха талона" ли?

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Що не ги заснехте как ви прибират талоните на колограм?В Пловдив с моята баварка сме гонили полицаиите от Сигма защото взеха личната карта на синковеца когато го проверяваха за алкохол и макар,че бяха надули моторите /БМВ-та/ все пак успяхме да си я вземем обратно,макар че се направиха на ударени! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
MaXimal написа:На мен що никой не ми иска талона?
щото ти дойде малко след шоуто, пък и колата не ти беше на минипаркинга пред сервиза ли е (гумаджийница) не го знам кво е, пада се точно на входа на хлебозавода с едни червени врати

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
MaXimal написа:А ти откъде знаеш кога аз съм отишъл
Аз и на ОМВ бях, и на митницата бях.
Де не би ти да си извикал куките,че само на теб не са взели документите?

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
преди разправяха 4е сме нямали прадо да ходим там без никакво обяснение (за6то) сега взимат талони за спиране пред някакъв сервиз.... това мн не ми се вярва за6тото аз бях през цялото време на омв и никои не ми каза ни6то и до колкото разбрах в калабалъка ни6то не е ставало отсвен няква малумна проверка и си4ките тия патрули били за да ни разпръснат .. а пак малко по на доло 2 3 или патрулки бяха стряли някакъв джип маи МЛ с 4ерни стъла което ме навяхва на мисълта 4е си4ко е било заради неги
а пък както каза някои по на горе... талон не се взима без при4ина (неизправност по колата , или пак ако няма акт) а то там е сме6но да ти се пи6е акт за6тото след това като се обжалва тоя акт и става много сме6но..

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
BMWm5 написа:преди разправяха 4е сме нямали прадо да ходим там без никакво обяснение (за6то) сега взимат талони за спиране пред някакъв сервиз.... това мн не ми се вярва за6тото аз бях през цялото време на омв и никои не ми каза ни6то и до колкото разбрах в калабалъка ни6то не е ставало отсвен няква малумна проверка и си4ките тия патрули били за да ни разпръснат .. а пак малко по на доло 2 3 или патрулки бяха стряли някакъв джип маи МЛ с 4ерни стъла което ме навяхва на мисълта 4е си4ко е било заради негиа пък както каза някои по на горе... талон не се взима без при4ина (неизправност по колата , или пак ако няма акт) а то там е сме6но да ти се пи6е акт за6тото след това като се обжалва тоя акт и става много сме6но..
еми.... на мен това ми казаха по телефона братле, дори мисля че и човека, който ми го каза чете форума, нека ако чете това да потвърди, щото пък нямам сметка да лъжа никой от колегите във форума... не смятате ли