Интерстно...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61 535d & e53 3.0d
_BoBI_ написа:!!Asen_X написа:Ако се връзвате на всеки човечец, който ви провокира или си мислите, че ви провокира, вероятно ще избиете цялото население в градски условия.
Много на място казано...pimienta M3 написа:Нз ама който иска да ми вярва ама голф 3,4,5 ГТИ ги бегам....
Съжалявам не че немога да ти повярвам ама е просто невъзможно ако колата ти не е много правена, защото знам кое как върви...
Трябва да си с поне 325 за да се биеш спокойно например Голф 4 ГТИ 150 коня (турбо)Ако искаш може да се пуснем с теб ако не ме отвееш с ацки много значи неможе да ги биеш.Колата ти сток трябва да върви колкото моята, ако ме биеш с много значи е правена.
Но неподкрепям тези гонки по улицата, защото е глупаво и безрасъдно от ваша страна.Нямам против гонките, но да са на определените за целта места с определените условия.Тези дни в София и вали това прави асфалта мокър, разкалян от прахта и спирачния път е огромен.С кой акъл човек дава газ на мокро в пиков час от деня да кажем![]()
Приеми критиката като градивна и се замисли какви лоши неща могат да се случат недай си боже...
Не се занимавай с глупости, а се радваи на живота...
Държа да се пробваме !!!
- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
bobchosi написа:pimienta M3 написа:Нз ама който иска да ми вярва ама голф 3,4,5 ГТИ ги бегам.... не с много но колкото да го победя !!! нз колко ми върви колата ама аз неискам повече за сега !!!
HAVE FUN
Не че защитавам голфовете ама ше ме извиняваш ма ти 3 GTI 16V не мош да биеш па камо ли 5ца - 200 коня. Ше си чурлявиш отзад ма нема да ги стигнеш. Баща ми има 3ка гти 16v и знам как върви. Може би надписа М3 в името ти дава 20ина коня отгоре. Нека да бъдем реалисти. Без лоши чувства
Колега пусках и друга тема моя компакт срешту ГТИ 16в както и аз така и другите бяхме на мнение че падам !!! Ама до сега по 3-4 пъти със 3 различни 3ки във префектно състояние ги бияяя

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Един като теб ентусиаст с 320 си мислеше, че е най бързия в света, но тогава го срешнах с на брат ми сеатката,
познай какво стана!!
Гледах го на огледалото как мота гуменките на светофара докато аз вече летях напред с бялата 110 конева каляска. 

- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
mastorpetko написа:Kendjiro написа:Едно простичко Seat-че 1.9 GT TDI което е 110 hp ще те отнесе......а ти си се хванал да говориш за Golf 4,5 и тн. Успокой се още колко има да падаш от коруби.
Мда, ето го примера http://www.vbox7.com/play:a46c6139 Точно дизелово сеатче 1.9 ТДИ с чип от Келеша, Опела (черния автомобил) Фастра ГСИ 150кс. нещо с LET беше мотора
и една бима е30 (сивата кола) 2.5 ъпгрейдвано, незнайно колко коне
Жълтото дизелче, между другото е такси
По принцип тва такси неможе да мине Бимата,но явно е бързал за клиент

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Wenzy написа:mastorpetko написа:Kendjiro написа:Едно простичко Seat-че 1.9 GT TDI което е 110 hp ще те отнесе......а ти си се хванал да говориш за Golf 4,5 и тн. Успокой се още колко има да падаш от коруби.
Мда, ето го примера http://www.vbox7.com/play:a46c6139 Точно дизелово сеатче 1.9 ТДИ с чип от Келеша, Опела (черния автомобил) Фастра ГСИ 150кс. нещо с LET беше мотора
и една бима е30 (сивата кола) 2.5 ъпгрейдвано, незнайно колко коне
Жълтото дизелче, между другото е такси
По принцип тва такси неможе да мине Бимата,но явно е бързал за клиент
![]()
![]()

Иначе по въпроса за Г4 ГТИ- масово в бг само от 150 к.с. модела, понеже няма акциз

pimienta M3 написа:bobchosi написа:pimienta M3 написа:Нз ама който иска да ми вярва ама голф 3,4,5 ГТИ ги бегам.... не с много но колкото да го победя !!! нз колко ми върви колата ама аз неискам повече за сега !!!
HAVE FUN
Не че защитавам голфовете ама ше ме извиняваш ма ти 3 GTI 16V не мош да биеш па камо ли 5ца - 200 коня. Ше си чурлявиш отзад ма нема да ги стигнеш. Баща ми има 3ка гти 16v и знам как върви. Може би надписа М3 в името ти дава 20ина коня отгоре. Нека да бъдем реалисти. Без лоши чувства
Колега пусках и друга тема моя компакт срешту ГТИ 16в както и аз така и другите бяхме на мнение че падам !!! Ама до сега по 3-4 пъти със 3 различни 3ки във префектно състояние ги бияяя!!! Интересното е чеее се дърпах с друга 318ти и я правя смешен.... нз как стана може и оня да неможеше да кара ама е фактт...
Разбиратели не си хваля толкова Компота ама някакси фактите ме карат да говора за някой безсмислици ама...
Е хубаво е че ги биеш. Сигурно и те са толкова шофьори. Може и да си сипал керосин вместо 98. Но точно фактите като загледам не ми се връзва нещо.
- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
хахахаххахаха сипвам 100 не 98
!!! Ебал съм ги и всички голфове нали нямат подгряване на седлаките и телефон и ел седалки
! Почна д ами писва всеки да коментира едно и също сдруги думи !!! хуууу ние караме елегантни трошки тваа

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Абе пич аз го казах за да те успокоя а ти ми се нервиш.Нещо май немойм са разбра.Не съм такъв ама другия път като те духне някой голф аз няма да съм ти съпорт 

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
pimienta M3 написа:нали нямат подгряване на седлаките и телефон и ел седалки
нямат

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Преди време го прочетох тука и в момента също важи с пълна сила - по-добре бавно бмв отколкото летящ кокошарник 

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Най-бързата 4-ворка е 1.9тди(150к.с.) с червените букви и върви малко повече от гти турбо (150),а на твоя компот ще му се опъне и 110,а за 130 семо ще гледаш как се отдалечава на хоризонта!
П.П. Аз със мойто ренде като беше сток(105к.с.),сипвах здраво на 320.Просто бимите са много тежки и не стават за стартове!
П.П. Аз със мойто ренде като беше сток(105к.с.),сипвах здраво на 320.Просто бимите са много тежки и не стават за стартове!

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Определено си прав брат.
С Бимата може да го награбиш на магистралата щото като духа насрещен вятър и малкия курник се спира
Защо изобщо дискутираме как да стане тая работа - със сток БМВ (има и зключения-с едни букви са тия коли
) да издухаш някой по лек от теб с повече от 500кг.
С Бимата може да го награбиш на магистралата щото като духа насрещен вятър и малкия курник се спира

Защо изобщо дискутираме как да стане тая работа - със сток БМВ (има и зключения-с едни букви са тия коли

74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5