нови Lexus конкурент BMW M

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 16 Ное 2007, 1:51

err0r написа:Между другото снимката на интериора ми се струва супер нереалистична. Волана е сложен супер ниско

той (волана) всъщност си се мести нагоре/надолу и поне на сегашните lexus-и, когато отключиш автомобила се вдига нагоре за да седнеш по-лесно, а когато запалиш, се премества на позицията, на която си го нагласил за най-удобно шофиране ;)

не са чак толкова прости японците, вие сега ги оплюхте, все едно са купили лиценза за Голф2 и са започнали да го произвеждат наново :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M3
Мечтае да кара: E36 m3 turbo :)

Мнение от Eddiy » 16 Ное 2007, 3:49

Колицата е добра но мисля че М3 е с повечко привилегии :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Ное 2007, 6:20

mastorpetko написа:той (волана) всъщност си се мести нагоре/надолу и поне на сегашните lexus-и, когато отключиш автомобила се вдига нагоре за да седнеш по-лесно, а когато запалиш, се премества на позицията, на която си го нагласил за най-удобно шофиране ;)

не са чак толкова прости японците, вие сега ги оплюхте, все едно са купили лиценза за Голф2 и са започнали да го произвеждат наново :mhihi:

ти ако мислиш че на х5-ците и на м5-ците волана не прави същото... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 16 Ное 2007, 6:45

На мен ми харесва Лексус-а, но М3 си е нащо :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от activity » 19 Ное 2007, 13:53

лексус-а е просто супер.Незнам защо някои от вас говорат така против марката. :roll: Явно нещо ги е яд или просто си седят в бавареца(316i) и си вдъхват респект "аххх колко ми е бърза количката".Интересува ме през 80-те години когато е била на мода Toyota Corolla AE86 тогава БМВ с какъв модел са можели да се справят с нея ? Просто информативно ме интересува... знае ли се може и аз някои ден да си купа БМВ-нце. :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 19 Ное 2007, 14:05

activity написа:лексус-а е просто супер.Незнам защо някои от вас говорат така против марката. :roll: Явно нещо ги е яд или просто си седят в бавареца(316i) и си вдъхват респект "аххх колко ми е бърза количката".Интересува ме през 80-те години когато е била на мода Toyota Corolla AE86 тогава БМВ с какъв модел са можели да се справят с нея ? Просто информативно ме интересува... знае ли се може и аз някои ден да си купа БМВ-нце. :mhihi:

2002, E21, E30 . . . избери си :)
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Потребител
Аватар

Мнение от activity » 19 Ное 2007, 14:53

WeiSTD написа:
activity написа:лексус-а е просто супер.Незнам защо някои от вас говорат така против марката. :roll: Явно нещо ги е яд или просто си седят в бавареца(316i) и си вдъхват респект "аххх колко ми е бърза количката".Интересува ме през 80-те години когато е била на мода Toyota Corolla AE86 тогава БМВ с какъв модел са можели да се справят с нея ? Просто информативно ме интересува... знае ли се може и аз някои ден да си купа БМВ-нце. :mhihi:

2002, E21, E30 . . . избери си :)
Заинтригува ме!!! Мисля да си купа едно БМВ-нце хем гЗар ще стана хем бегачка ще си имам :mhihi: :ahah:

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 19 Ное 2007, 16:01

Не ти предлагам БМВ, просто ти отговарям на въпроса какво може да се 'справи' с АЕ86: всяка една от изброените.

Но ако още от второто си мнение ще се правиш на интересен, и ще плюеш марката която събира всички в този форум, тогава е по добре да не пишеш тука.

Ние с бавните БМВта ще се оправим и без твойте компетентни мнения.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Потребител
Аватар

Мнение от Tink1 » 20 Ное 2007, 19:05

WeiSTD написа:Не ти предлагам БМВ, просто ти отговарям на въпроса какво може да се 'справи' с АЕ86: всяка една от изброените............

В интерес на истината БМВ нямат аналог на АЕ-то......както и повечето производители....като цена и концепция.........точно това е една от причините то да е толко обичано от феновете

На мен ми е по интересно дали Тойота ще пусне негов наследник
отколкото достойнствата на горния клас
Поздрави

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 21 Ное 2007, 1:10

Tink1 написа:
WeiSTD написа:Не ти предлагам БМВ, просто ти отговарям на въпроса какво може да се 'справи' с АЕ86: всяка една от изброените............

В интерес на истината БМВ нямат аналог на АЕ-то......както и повечето производители....като цена и концепция.........точно това е една от причините то да е толко обичано от феновете

На мен ми е по интересно дали Тойота ще пусне негов наследник
отколкото достойнствата на горния клас

Когато АЕ86цата е излезнала на пазара, БМВ феновете вече 20 години са карали 2002, 10 години Е21 и 3 години Е30.

Демек както и през 2007ма, така и през 1986та, Тойота виждат нещо което БМВ прави успешно (Малка, лека спортна кола) и решават да се пробват и те . . . 8)

Където другите отиват, БМВ от там се връща :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 21 Ное 2007, 2:34

П.П. То цялата марка Лексус е опит на Тойота да имитират БМВ

Нали знаете че имитация е най големия комплимент. 8)
БИАД Авто-Пазар Тийм

Потребител
Аватар

Мнение от Tink1 » 22 Ное 2007, 1:08

WeiSTD написа:Демек както и през 2007ма, така и през 1986та, Тойота виждат нещо което БМВ прави успешно (Малка, лека спортна кола) и решават да се пробват и те . . . 8)
:

То е ясно че дръпнатите копират,което е само + за тях.........но чистия спортист(малък,лек,спортен,еФтин) си е АЕ-то......докато при БМВ не е така

Ако си качиш на Хачироки и после в Е30 веднага ще разбереш че БМВ-то е чудесна кола но трябва да я пипнеш малко за да се държи като королата.......както и да е да престанем с оффа :D
Поздрави

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 22 Ное 2007, 9:30

Penchev написа:Е това което казаха грешката и Динко ГАД е достатъчно ,за да не се взима насериозно тоя кич :puke:

Аз незнам в интериора къде се усеща спортното :?: Да не би от седалките,защото едни седалки "пролет не правят" :roll:
Това според мен е автомобил за момичета дето искат да се подвозват по 4 бройки в издирване на мясо :mhihi: , нагримиирани яката работа - какво се смеете бе, тоя цикламен цвят знаете ли как ще ги грабне, само формата на култовото плюшено мече им е убягнало на Тойотаджийте :bowdown:

Георги Пенчев

:mhihi: :mhihi: :mhihi: LEXSUX

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Ное 2007, 18:44

Королата тогава си беше с предно предаване, пълноприводно задвижване (Терцел) и тази АЕ85/86 със задното, годината е 87-ма и с това всичко свършва ,на бял свят се появи АЕ92 и край със задното предаване в КОРОЛА :confused: Кой какво искаже да каже за БМВ ??

Това ,че задно предаване, мощни двигатели ,шперове и заводски спортни окачвания се предлагат минимум 15 години преди да се появи 86-цата ли ?Да кажем ,че актуален Е30 модел е бил контрата ...

п.с. Имали сме такава Тойота 1993 година и съм останал с уникално впечатление :!: Впечатлен съм бил ,защото до преди това 12-така рулираше :mhihi: ,просто тая кола разтърси представите ми ...

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от activity » 30 Ное 2007, 12:04

Penchev написа:Королата тогава си беше с предно предаване, пълноприводно задвижване (Терцел) и тази АЕ85/86 със задното, годината е 87-ма и с това всичко свършва ,на бял свят се появи АЕ92 и край със задното предаване в КОРОЛА :confused: Кой какво искаже да каже за БМВ ??

Това ,че задно предаване, мощни двигатели ,шперове и заводски спортни окачвания се предлагат минимум 15 години преди да се появи 86-цата ли ?Да кажем ,че актуален Е30 модел е бил контрата ...

п.с. Имали сме такава Тойота 1993 година и съм останал с уникално впечатление :!: Впечатлен съм бил ,защото до преди това 12-така рулираше :mhihi: ,просто тая кола разтърси представите ми ...

Георги Пенчев
Хареса ми твоя отговор.Не коментирам марката БМВ защото никога несъм имал.Запознатите с модела АЕ86 никога няма го успорят за каквото и да било за тези който си мислят ,че е просто било поредния японски боклук не е така грешите. :) И все пак за мен лично за годините от 1983-1989 двигатела на АЕ86 говора за мотор 4А-GE 20V си е бил истинско изобретение.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум