споилер за предна броня
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
споилер за предна броня
интерисуваме за едно допълнение към предна броня за е39 зна4и мисля 4е има6е някои със една синя 5ца със такава придставка на предна броня нека да даде идея от каде я купи и как става захва6тането

Последна промяна iii на 22 Ное 2007, 23:21, променена общо 2 пъти
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- ICE
- Ледения
-
Фирмата еТУНИНГ МАРВЕЛ 0887205425.Моята я поръчах по телефона,след 2 дена я получих.Излезна ми 120 лв.Захващането е лесно,моята съм я хванал в 2та края и по средата отдолу.Идва боядисана в черно.Можеш първо да я боядисаш или след като я сложиш.По добре след като я сложиш защото при поставянето може да я надраскаш.Хванал съм я с видии защото по лесно се демонтира ако се наложе.Фирмата е Сливенска.
Re: представка за броня
Аз си сложих една такава, струва 100-120лв. без боята и 30лв. да ти го слагат, може и сам да го слагаш, трябва ти само силикон.iii написа:...
Колата изглежда много coooooool.

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- iii
- кандидат ентусиаст
-
Хм ок, иначе тя доста променя визията на автомобила. Благодаря за мненията.
Май ще слагаме да по освежим БМВ-то.

Май ще слагаме да по освежим БМВ-то.
- ICE
- Ледения
-
iii написа:представка за броня
И .... май имаше предвид ПрИставка, .... добавка?!
Представката е по "литература и български език" ...

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
ICE написа:Това е аеродинамичния пакет на BMW.
Има една подобна, но е на AC SCHNITZER!![]()
къде я има тая, ако е някъде по бг и се продава драсни 1 лс да се разбереме нещо за цената

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
и аз си бих сложил но нещо отпред ми е много ниска колицата
ICE какво ще предложиш готин, после ше съм като болид от F1 Racing Team сигорно
Искам да задното стъкло има един споилер като сенник е, идея

ICE какво ще предложиш готин, после ше съм като болид от F1 Racing Team сигорно

Искам да задното стъкло има един споилер като сенник е, идея

- ALEX_525tds_2000
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d
Колеги, с най-добро чувство и уважение към всички вас, бих искал да попитам:
Вие на Монца ли ще ги карате тези коли или по кратерите на Булгаристан?
Колата, която обсъждаме в този раздел на форума, по принцип е безумно ниска за кратерите на Булгаристан. Много ми е интересно да разбера, коя е разумната причина, която може да те накара да си поставиш такава прИставка на предната броня. Да разбирам ли, че сте склонни да приемете разбирането на някой Булгаристански турбо-селянин (псевдо тунингджия), вместо това на инженер-конструкторите на БМВ, които са пуснали на пазара тази кола БЕЗ такава приставка?
Това ми напомня за един смешник - мой съвойник от казармата. Въпросния гений (от село Казичене) по стечение на обстоятелствата беше шофьор на военен началник и в определен момент го возеше в БМВ 316i. Гениалния казиченец първо оплю колата, защото била слабичка. (може би казиченските "тунинговани" Лади с китеници и антистатик са "по-силнички"). След това обясни, че REMUS ауспусите са пълен майтап и са неоправдано скъпи. СЕГА ЗЕБЕЛЕЖЕТЕ: той предлагал ауспуси, произведени от някакъв псевдо тунингджия казиченски турбо-селянин, които имали абсолютно същите качества като REMUS ауспусите, но на 20 пъти по ниска цена.
Просто си спомних...
Бъдете здрави!
Вие на Монца ли ще ги карате тези коли или по кратерите на Булгаристан?
Колата, която обсъждаме в този раздел на форума, по принцип е безумно ниска за кратерите на Булгаристан. Много ми е интересно да разбера, коя е разумната причина, която може да те накара да си поставиш такава прИставка на предната броня. Да разбирам ли, че сте склонни да приемете разбирането на някой Булгаристански турбо-селянин (псевдо тунингджия), вместо това на инженер-конструкторите на БМВ, които са пуснали на пазара тази кола БЕЗ такава приставка?
Това ми напомня за един смешник - мой съвойник от казармата. Въпросния гений (от село Казичене) по стечение на обстоятелствата беше шофьор на военен началник и в определен момент го возеше в БМВ 316i. Гениалния казиченец първо оплю колата, защото била слабичка. (може би казиченските "тунинговани" Лади с китеници и антистатик са "по-силнички"). След това обясни, че REMUS ауспусите са пълен майтап и са неоправдано скъпи. СЕГА ЗЕБЕЛЕЖЕТЕ: той предлагал ауспуси, произведени от някакъв псевдо тунингджия казиченски турбо-селянин, които имали абсолютно същите качества като REMUS ауспусите, но на 20 пъти по ниска цена.
Просто си спомних...
Бъдете здрави!
- iii
- кандидат ентусиаст
-
зна4и първо аз 6те ти отговоря ли4но за мен със този аксесоар колата ми е доста по симпати4на, а и ли4но за мен аз карам извън бг просто проблема със дупките не се сре6та там кадето се подвизавам.
второ абе не е толкоз ниско бмвто
поне моето
а ти как го описва6 не вярвям 4ак толкоз големи дупки на всякаде да има
а за колегата споилера на задният прозорец доста променя визията
поне ли4но при мен а и то
въпрос на вкус

- ICE
- Ледения
-
13 мнения