M 635 CSi / истински УНИКАТ в България !
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Е няма такава кола, братче...
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз просто нямам думи
Явор от Варна е първия Българин,който притежава наистина уникални БМВ-та ,тази Е24-ка с този нищожен пробег е перла в короната на неговата колекция от БМВ-та ... предполагам
В темата за е34-ката му,бях написал и предложил на шега да карам една от двете му машини до събора,но сега ми става ясно ,че ще трябва автовоз
Обачеее с тези темпове до пролетта може да станат и два автовозите
Имам идея да му отредим място на годишния БМВ събор оградено с ленти,където експонатите да бъдат изложени за да могат всички да се радват на историята с главно И
Със здраве да си ползва новата придобивка
Георги Пенчев

Явор от Варна е първия Българин,който притежава наистина уникални БМВ-та ,тази Е24-ка с този нищожен пробег е перла в короната на неговата колекция от БМВ-та ... предполагам

В темата за е34-ката му,бях написал и предложил на шега да карам една от двете му машини до събора,но сега ми става ясно ,че ще трябва автовоз

Обачеее с тези темпове до пролетта може да станат и два автовозите

Имам идея да му отредим място на годишния БМВ събор оградено с ленти,където експонатите да бъдат изложени за да могат всички да се радват на историята с главно И

Със здраве да си ползва новата придобивка

Георги Пенчев
от това да купиш някое пежо 407 или форд мондео или даже новото 320д взимаш едно Е34 М5 което ще е по надеждно от Е60 М5 даже
ама как ги намира тия коли не мога да разбера?!?от изложения?убива колекционери?
майтап де...хванете го човека да пише че като видях и това и ми падна следобедното кафе на пода и едни очи ей така
с думите "е а сиктир бе какво е това??"
накрая трябва да признаете колеги че толкова впечатление не ви прави Е60 М5 или на росен новото М3 колкото тези екземпляри които са участвали в сънищата ви като пубертети...

накрая трябва да признаете колеги че толкова впечатление не ви прави Е60 М5 или на росен новото М3 колкото тези екземпляри които са участвали в сънищата ви като пубертети...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Аз пак останах като паметник, 5 мин гледам и не вярвам

Адската машина. Акула от всякъде

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат

Откъде ги намирате тея автомобили

И един тъп въпрос да задам- на мен ли така ми се струва, или тая кола е с някакъв странен размер гуми

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
THUNDER написа:Когато собственика има време и желание, може да разкаже и историята на колата, която е не по-малко любопитна!
Да бе, за 1100км историята е впечатляваща, до морето и обратно

Сериозно - трябва някой, който умее да снима да иде при този НЕЧОВЕК и да наснима както подобава тези произведения на изкуството за да направи други такива! Накефих се на М5-та и красивата му 8ца, но Е24 ми е любов от поглед...Перла!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
е мойта пък има ел. рекаро а тая няма
майтапа настрана колата найстина е уникална! искам да се запозная с този човек като се прибера в България
честито за придобивката и да я пазиш, както заслужава този уникален автомобил
п.с. някой пита за гумите...да уникален размер са, правени са от Мишелин едно време за спортните модели на БМВ, Ягуар и някой други марки, размера им е метричен
п.п.с колата не е от америка, след 86-та американските и европейските имат еднакви брони
че не е американска се познава и по разположението на капачката на маслото 

п.с. някой пита за гумите...да уникален размер са, правени са от Мишелин едно време за спортните модели на БМВ, Ягуар и някой други марки, размера им е метричен

п.п.с колата не е от америка, след 86-та американските и европейските имат еднакви брони

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5