Тунинг на 316 Е36
Модератор: bum_bum
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
KillerLoop написа: двете щанги дето са между спирачните дискове и купето (не ги знам как се казват) и тях с по-къси
какви са тия щанги

- KillerLoop
- кандидат ентусиаст
-
Мерси Лудия
. Знам че доста разбираш какво ще кажеш ако те викна за сверка, че аз грам не хващам и незнам дали ще ми го направят като хората? Между другото другата седмица ще ти звънна за ангелските очи, става ли?

Innocence...
Is what life is.
Is what life is.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
KillerLoop написа:Мерси Лудия. Знам че доста разбираш какво ще кажеш ако те викна за сверка, че аз грам не хващам и незнам дали ще ми го направят като хората? Между другото другата седмица ще ти звънна за ангелските очи, става ли?
ок и на мен ще ми бъде интересно
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
В последния оказион е пълно с 320ки купета,а и седани за по 8-9000лв макс.Е тия по накипрените струват повече де ама ти кат си я земеш ше я понапомпаш.Образно казано.И тогаа ше я гласиш.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- KillerLoop
- кандидат ентусиаст
-
Ще питам за тия щанги и ще пиша инфо. Между другото ей сега тъкмо говорих с тия дето ще купя двигателя. Ще е тук до 10 дни - стискайте палци да стане и да е почват. После ще я снимам, и стига да има желание някой ще ги дам да ги постне.
Innocence...
Is what life is.
Is what life is.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Тия цени за 328 двигател са малко височки ми се струва? Около $1500 с труда е нормално според мене. Ама най-добре да се трансплантира в 320-ка, ако е било оригинално за 4 цилиндров мотор шасито трябва да се сменят спирачки и окачване, скоростната кутия май не е съвместима и т.н. Ако е 320-ка е plug'n'play почти 

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Killerloop спорет мен ако не бързаш и за 2000лв можеш да сложиш някой 2.5 24v има много донори например 520ки на части колкото искаш само гледай да е читав мотора и я прави да лети 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
kay написа:Тия цени за 328 двигател са малко височки ми се струва? Около $1500 с труда е нормално според мене. Ама най-добре да се трансплантира в 320-ка, ако е било оригинално за 4 цилиндров мотор шасито трябва да се сменят спирачки и окачване, скоростната кутия май не е съвместима и т.н. Ако е 320-ка е plug'n'play почти
Скоростната кутия на 320 и 325,23, 28 е различна. Спирачките и окачването спрямо 4 цилиндовите да, но също и ауспуха, ECU-то и още една камара неща - абе доста работа ще падне, ама ако стане ще е резачка отвсякъде.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Аз не казах че са еднакви, но са съвместими. Двигателят си върви с ЕЦУ-то. Ауспуха ще е друг, 325 и 328 са с 2 фланеца на колекторите, 320 и 323 са с по 1. Ама това е добър момент да се изхвърли цялата система и да се сложи custom built 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Стига сте плашили човека ааа
тва било различно онова било различно всичко се прави щом е решил нека се занимава
а не ви ли стана ясно че скоростите на 325и320 са еднакви разликата е в диференциялите , но ако си остане със стария диф 3,45 ще е много по пъргава колата
пп: Митко да си оправи мнението

а не ви ли стана ясно че скоростите на 325и320 са еднакви разликата е в диференциялите , но ако си остане със стария диф 3,45 ще е много по пъргава колата
пп: Митко да си оправи мнението
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
ludiagsm написа:пп: Митко да си оправи мнението

За пореден път ще ти я дам тази препратка (там ги пише подробно предавателните числа)
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=3979
ПП. Аз не искам да плаша никого, напротив много се кефя затова, че пича се е захванал с тая работа и с нетърпение чакам да видя резултатите, дето ще се получат. А и да сподели инфо и полезен опит за трансплантацията. Само споменавам някой неща, да не вземе да ги забрави

Последна промяна Dimitar на 15 Апр 2004, 11:52, променена общо 2 пъти
не искам да пла6а никой но то4но в момента трансплантирам двигателя
от старото(много сма4кано) купе на съ6тото като моето но само 4е 2,0 карб. двг а моя е бо6 мотроник.......това е най големия ужас който ми се е слу4вал да прехварля цялата ел. инсталация(естествено сам ни6то не направих) .....така 4е ако са ти съвместими ел инсталациите
добре ако не ... си е..ло мамата направо
механиката е песен оба4е от кабели и тоци бягам като дявол от тамян
П.С не става дума за бмв
от старото(много сма4кано) купе на съ6тото като моето но само 4е 2,0 карб. двг а моя е бо6 мотроник.......това е най големия ужас който ми се е слу4вал да прехварля цялата ел. инсталация(естествено сам ни6то не направих) .....така 4е ако са ти съвместими ел инсталациите
добре ако не ... си е..ло мамата направо

П.С не става дума за бмв

" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"
- PESCHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3er E46 N42 2003
- Мечтае да кара: X6 hamann tycoon
абе zа хора които не са обрали банка,ба6та им не е петролен магнат,не притежават собствена бен3иностанция 316 е перфектната кола ве МООООЙ 

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3