ха-ха-ха 18 ХХХ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
ха-ха-ха 18 ХХХ
Сузи влезе в нелегалния сайт на някакъв извратен психопат с пет незавършени висши образования: “www.mastrobatori_za_nenasitni4ki.com”. Загледа се в каталога от принципни схеми:
“Обикновени турбомастробатори”.
“Двойни мегамастробатори с повишени параметри”.
“Двойни – анално-вагенални гигамастробатори с автономно захранване”.
– Тц-тц-тц… – Зацъка със зъби Сузи. Никое от предложените решения не й харесваше напълно. Освен последното, но от схемата видя, че за да си го направи, й е необходима една много остаряла и никаде не намираща се ИС: TDK 4576.
Тъкмо когато отчаянието й взе връх, погледа й попадна на следното:
“Мега – гига – тера анално-вагенален мастробатор, с подсилено действие и повишени параметри (ПРЕДОПРЕЖДЕНИЕ – ОТ ПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ ПРОДУКТ, СА РЕГИСТРИНАНИ НЯКОЛКО СМЪРТНИ СЛУЧАЯ. ВИЕ САМИ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ. НЕПОДХОДЯЩО ЗА ЛИЦА С РАДИОЛЮБИТЕЛСКИ КЛАС ПОД 3!!!)
– Радиолюбителски клас, ха-ха! – Засмя се тя. Само преди 2 години, бе завършила МЕЙ-София с пълен отличен – специялност електроника.
Кликна на схемата, и се загледа в чертежа. Оказа се доста лесна за изготовление, частите бяха евтини, съвремени и лесно достъпни.
Свали си схемата в паметта на компютъра, след това взе един тефтер и си записа необходимите компоненти и материяли.
Облече се, взе си протмонето, и излезе от апартамента. Качи се в колата си и тръгна към пазара.
Стигна пазара. Слезе от колата, заключи я и навлезе между сергийте, оглеждайки всички дрънкулки и части от видеа, прахусмокачки, компютри и автомобили, които циганите бяха подредили върху одеала постлани на земята пред тях.
Спря се.
– Ще купя този нагревател от бойлер – каза тя на циганина.
Купи го. Прибра го в голямата сезалена чанта дето бе взела и задраска “нагревател от бойлер” в тевтера. Под него бе написала “5 електрода за електрожен”.
Мръдна малко по-натам, и видя електроди.
– Дайте ми 10 електрода.
Задраска електродите. Продължи по-натам, оглеждаше, купуваше, задраскваше…:
– Ще купя този маркуч за поливане. Всъщност, имате ли от по-дебеличките, например фи-50?
– Да, ето.
…
– Ще купя този карборатор за “жигули”.
– Този?
– Да, да…
…
– Електрошока, в добро състояние ли е? Може ли да го пробвам?
– Работи, ама електродите му са прегоряли; има фабричен дефект и дава тройно по-голямо напрежение.
– Идеално! Купувам!
– Но той няма електроди…
– Нищо, аз си имам 10…
…
– Ще взема тази пила. А, и една бургия, но по-дебеличка. Имате ли фи 50?
Човекът огледа нещата които с които разполагаше, взе една такава бургия (огромна и тежка) и й я подаде. Тя я взе, повдигна леко полата си (от долу беше без гащи) и си я завря цялата. Зацъка със зъби:
– Тц-тц-тц… Малко хлапча… Имате ли фи 88?
– …Да…
…
– Дайте ми едно кило грес.
…
– Дайте ми тази неонова лампа…
– Тя не работи, изгоряла е…
– Нищо! На мене ми трябва само стъклената част. Иии… ще взема това ТХО за “юност”.
…
Излезе от пазара. Вече бе взела всички необходими й материяли, с които можеше да се сдобие от пазара; оставаше й само един, но той бе прекалено обемист, и сметна за добра идея да си го купи чак накрая – когато посети и другите места от които трябваше да купува. Трябваше да мине през аптеката, железарията, магазина за електронни компоненти, гробището… Чак след това, трябваше да се върне пак на пазара и да купи този последен необходим компонент за нейния “мега, гига, тера анално-вагенален мастробатор с повишени параметри”.
Влезе в колата, остави чарковете на задната седалка и тръгна към аптеката.
Стигна аптеката. Влезе в нея.
– Дайте ми 8 електроди за ЕКГ, и един флакон “мухозол”, моля. Ще взема още една банка глюкоза, маркуч за какетър и две банки за системи, и една банка глюкоза. И една игла за система, но от по-дебелите.
…
Влезе в магазина за електронни компоненти.
– Дайте ми ИС555, транзистор 2Т6561, ВС108…
– Нямаме 108.
– Тогава, ВС109 – те са почти еквивалентни.
…
Влезе в жлелзарския магазин.
– Дайте ми винкел, ламарина 10 на 10 и лента за банцик.
…
Сега оставаше да се върне пак на пазара. Трябваше да купи последния компонент – тоя който задвижва цялата машинария.
Върна се, тръгна към сергията на която преди малко бе видяла нужния й компонент. Много се зарадва, че все-още си е тук и никой не я е изпредварил да го купи.
Наближи сергията, спря пред нея. Каза на продавача:
– Дейте ми тоя електродвигател за пералня “перла 05”.
– Не работи, изгорял е и трябва да се пренавие ротора. – И каза човекът.
Лицето й се натъжи.
Тръгна отново да обикаля пазара – надяваше се да види някъде такъв мотор, но никъде не успя.
Тогава, в очите й пламна огън. Бе се сетила с какво да замести електромотора!
Качи се в колата и отиде право в автосервиза. Слезе от колата.
Влезе в сервиза. Докато се озърташе за това кето търси, огледа и работниците; голи от кръста на долу, здрави, мусколести мъжаги, с изцапани с грес панталони. В сърцето й нищо не трепна – отдавна се бе отказала да получи нужното й сексуално удовлетворение от мъж, или жена, или животно. Все не й стигаше, все не можеше да достигне до края и това я натъжаваше. Но сега…! Сега най-после бе дошло времето да получи истински оргазъм! Оставаше само да купи последния компонент, да се прибере и до сутринта да е сглобила машината.
– Какво желаете? – Я попита един от работниците.
– Онзи двигател от “москвич”, ей-там, в какво състояние е?
Той я погледна учудено.
– Двигателят?
– Да, двигателят. Работи ли?
– Да, но само на ниски обороти. Има проблеми по…
– А онзи двигател от ТИР, ей-там, как е?
– Работи отлично.
Лицето й светна от радост!
– Купувам! – Каза тя, преди дори да се замисли как ще го домъкне до тях. Все щеше да измисли някакъв начин…
“Обикновени турбомастробатори”.
“Двойни мегамастробатори с повишени параметри”.
“Двойни – анално-вагенални гигамастробатори с автономно захранване”.
– Тц-тц-тц… – Зацъка със зъби Сузи. Никое от предложените решения не й харесваше напълно. Освен последното, но от схемата видя, че за да си го направи, й е необходима една много остаряла и никаде не намираща се ИС: TDK 4576.
Тъкмо когато отчаянието й взе връх, погледа й попадна на следното:
“Мега – гига – тера анално-вагенален мастробатор, с подсилено действие и повишени параметри (ПРЕДОПРЕЖДЕНИЕ – ОТ ПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ ПРОДУКТ, СА РЕГИСТРИНАНИ НЯКОЛКО СМЪРТНИ СЛУЧАЯ. ВИЕ САМИ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ. НЕПОДХОДЯЩО ЗА ЛИЦА С РАДИОЛЮБИТЕЛСКИ КЛАС ПОД 3!!!)
– Радиолюбителски клас, ха-ха! – Засмя се тя. Само преди 2 години, бе завършила МЕЙ-София с пълен отличен – специялност електроника.
Кликна на схемата, и се загледа в чертежа. Оказа се доста лесна за изготовление, частите бяха евтини, съвремени и лесно достъпни.
Свали си схемата в паметта на компютъра, след това взе един тефтер и си записа необходимите компоненти и материяли.
Облече се, взе си протмонето, и излезе от апартамента. Качи се в колата си и тръгна към пазара.
Стигна пазара. Слезе от колата, заключи я и навлезе между сергийте, оглеждайки всички дрънкулки и части от видеа, прахусмокачки, компютри и автомобили, които циганите бяха подредили върху одеала постлани на земята пред тях.
Спря се.
– Ще купя този нагревател от бойлер – каза тя на циганина.
Купи го. Прибра го в голямата сезалена чанта дето бе взела и задраска “нагревател от бойлер” в тевтера. Под него бе написала “5 електрода за електрожен”.
Мръдна малко по-натам, и видя електроди.
– Дайте ми 10 електрода.
Задраска електродите. Продължи по-натам, оглеждаше, купуваше, задраскваше…:
– Ще купя този маркуч за поливане. Всъщност, имате ли от по-дебеличките, например фи-50?
– Да, ето.
…
– Ще купя този карборатор за “жигули”.
– Този?
– Да, да…
…
– Електрошока, в добро състояние ли е? Може ли да го пробвам?
– Работи, ама електродите му са прегоряли; има фабричен дефект и дава тройно по-голямо напрежение.
– Идеално! Купувам!
– Но той няма електроди…
– Нищо, аз си имам 10…
…
– Ще взема тази пила. А, и една бургия, но по-дебеличка. Имате ли фи 50?
Човекът огледа нещата които с които разполагаше, взе една такава бургия (огромна и тежка) и й я подаде. Тя я взе, повдигна леко полата си (от долу беше без гащи) и си я завря цялата. Зацъка със зъби:
– Тц-тц-тц… Малко хлапча… Имате ли фи 88?
– …Да…
…
– Дайте ми едно кило грес.
…
– Дайте ми тази неонова лампа…
– Тя не работи, изгоряла е…
– Нищо! На мене ми трябва само стъклената част. Иии… ще взема това ТХО за “юност”.
…
Излезе от пазара. Вече бе взела всички необходими й материяли, с които можеше да се сдобие от пазара; оставаше й само един, но той бе прекалено обемист, и сметна за добра идея да си го купи чак накрая – когато посети и другите места от които трябваше да купува. Трябваше да мине през аптеката, железарията, магазина за електронни компоненти, гробището… Чак след това, трябваше да се върне пак на пазара и да купи този последен необходим компонент за нейния “мега, гига, тера анално-вагенален мастробатор с повишени параметри”.
Влезе в колата, остави чарковете на задната седалка и тръгна към аптеката.
Стигна аптеката. Влезе в нея.
– Дайте ми 8 електроди за ЕКГ, и един флакон “мухозол”, моля. Ще взема още една банка глюкоза, маркуч за какетър и две банки за системи, и една банка глюкоза. И една игла за система, но от по-дебелите.
…
Влезе в магазина за електронни компоненти.
– Дайте ми ИС555, транзистор 2Т6561, ВС108…
– Нямаме 108.
– Тогава, ВС109 – те са почти еквивалентни.
…
Влезе в жлелзарския магазин.
– Дайте ми винкел, ламарина 10 на 10 и лента за банцик.
…
Сега оставаше да се върне пак на пазара. Трябваше да купи последния компонент – тоя който задвижва цялата машинария.
Върна се, тръгна към сергията на която преди малко бе видяла нужния й компонент. Много се зарадва, че все-още си е тук и никой не я е изпредварил да го купи.
Наближи сергията, спря пред нея. Каза на продавача:
– Дейте ми тоя електродвигател за пералня “перла 05”.
– Не работи, изгорял е и трябва да се пренавие ротора. – И каза човекът.
Лицето й се натъжи.
Тръгна отново да обикаля пазара – надяваше се да види някъде такъв мотор, но никъде не успя.
Тогава, в очите й пламна огън. Бе се сетила с какво да замести електромотора!
Качи се в колата и отиде право в автосервиза. Слезе от колата.
Влезе в сервиза. Докато се озърташе за това кето търси, огледа и работниците; голи от кръста на долу, здрави, мусколести мъжаги, с изцапани с грес панталони. В сърцето й нищо не трепна – отдавна се бе отказала да получи нужното й сексуално удовлетворение от мъж, или жена, или животно. Все не й стигаше, все не можеше да достигне до края и това я натъжаваше. Но сега…! Сега най-после бе дошло времето да получи истински оргазъм! Оставаше само да купи последния компонент, да се прибере и до сутринта да е сглобила машината.
– Какво желаете? – Я попита един от работниците.
– Онзи двигател от “москвич”, ей-там, в какво състояние е?
Той я погледна учудено.
– Двигателят?
– Да, двигателят. Работи ли?
– Да, но само на ниски обороти. Има проблеми по…
– А онзи двигател от ТИР, ей-там, как е?
– Работи отлично.
Лицето й светна от радост!
– Купувам! – Каза тя, преди дори да се замисли как ще го домъкне до тях. Все щеше да измисли някакъв начин…
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-