525дтс помогнете
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
525дтс помогнете
здравеите приятели.За първи път си копувам бмв 525тдс.96г.като цяло колата е много добра.както писах имам проблем с мотора.на тихи обороти от време на време прекъсва .когато карам примерно с 120се осеща как пекъсва/предърпва/особено когато му олекне.Аз сам от Варна.ништо не ми е ясно. помогнете. 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Честита кола колега.Ако искаш почни с филтрите-за гориво и в резервоара на помпата.Виж дали няма въздух в прозрачният маркуч след филтъра за гориво.И какво точно прави на празни обороти-отиват нагоре,после падат или...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
видя ли ве....пак приказвайzvetiko написа:Честита кола колега.Ако искаш почни с филтрите-за гориво и в резервоара на помпата.Виж дали няма въздух в прозрачният маркуч след филтъра за гориво.И какво точно прави на празни обороти-отиват нагоре,после падат или...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:видя ли ве....пак приказвайzvetiko написа:Честита кола колега.Ако искаш почни с филтрите-за гориво и в резервоара на помпата.Виж дали няма въздух в прозрачният маркуч след филтъра за гориво.И какво точно прави на празни обороти-отиват нагоре,после падат или...![]()
![]()
Ти ако не се появиш от някъде и не се и.......ш не може.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ти кво.....самоуспокояваш ли сеzvetiko написа:bmwfena написа:видя ли ве....пак приказвайzvetiko написа:Честита кола колега.Ако искаш почни с филтрите-за гориво и в резервоара на помпата.Виж дали няма въздух в прозрачният маркуч след филтъра за гориво.И какво точно прави на празни обороти-отиват нагоре,после падат или...![]()
![]()
Ти ако не се появиш от някъде и не се и.......ш не може.Виж ,че хората вече масово предпочитат дизели и са прави в избора си-оправят си колата и край с проблемите за няколкостотин хиляди километри,а ти всеки ден ще сменяш дебитометри.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Като стане дизела 3 лева към Нова година и това ще стане-точно и времето ще е подходящо за черпене и убиване на прасета.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
пепел ти на устатаzvetiko написа:Като стане дизела 3 лева към Нова година и това ще стане-точно и времето ще е подходящо за черпене и убиване на прасета.![]()

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
bmwfena написа:пепел ти на устатаzvetiko написа:Като стане дизела 3 лева към Нова година и това ще стане-точно и времето ще е подходящо за черпене и убиване на прасета.![]()
![]()
и аз имам дизел- не забравяй
И аз съм от същата секта ве.. Мен няма ли ме черпиш... Все пак аз та вкарах в бум...бум... сектата

- bmwfena
- БМВманиачения
-
ти си лесен ве щото си мив полезрението ама тоа Цветинко ко ше го праим--голям инат веSaSo написа:bmwfena написа:пепел ти на устатаzvetiko написа:Като стане дизела 3 лева към Нова година и това ще стане-точно и времето ще е подходящо за черпене и убиване на прасета.![]()
![]()
и аз имам дизел- не забравяй
И аз съм от същата секта ве.. Мен няма ли ме черпиш... Все пак аз та вкарах в бум...бум... сектата![]()
Ебах го недей така Зветинко че и газта ше скочи на 2лв ... Тогава незнам за вас ама аз отивам пред парламента...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bmwfena
- БМВманиачения
-
на опушените///peter написа:Добре, ние сме "буревестниците", а колегите нафтаджии каква секта ще са

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Eй тука няколко дена чета само серете по темите то направо полувината Е34 сте го омазали а като гледам Гошето е останал сам
не мож ви изрини лайната
горкия
Колега от мога неща може да е иди на диагностика ако е датчик ще го хване ако не е сминяш филтрите и си готов
Чети и тука http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61238

sashev написа:все едно един цилиндар спира да работи
Колега от мога неща може да е иди на диагностика ако е датчик ще го хване ако не е сминяш филтрите и си готов

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
dinozab написа:Eй тука няколко дена чета само серете по темите то направо полувината Е34 сте го омазали а като гледам Гошето е останал сам![]()
![]()
не мож ви изрини лайната
![]()
![]()
горкия
sashev написа:все едно един цилиндар спира да работи
Ми да даде на нас права ве... Да си ринем глупостите по темите след като ги оакаме

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2