525дтс помогнете

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

525дтс помогнете

Мнение от sashev » 12 Ное 2007, 19:44

здравеите приятели.За първи път си копувам бмв 525тдс.96г.като цяло колата е много добра.както писах имам проблем с мотора.на тихи обороти от време на време прекъсва .когато карам примерно с 120се осеща как пекъсва/предърпва/особено когато му олекне.Аз сам от Варна.ништо не ми е ясно. помогнете. :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 12 Ное 2007, 22:43

Честита кола колега.Ако искаш почни с филтрите-за гориво и в резервоара на помпата.Виж дали няма въздух в прозрачният маркуч след филтъра за гориво.И какво точно прави на празни обороти-отиват нагоре,после падат или...

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 12 Ное 2007, 22:47

zvetiko написа:Честита кола колега.Ако искаш почни с филтрите-за гориво и в резервоара на помпата.Виж дали няма въздух в прозрачният маркуч след филтъра за гориво.И какво точно прави на празни обороти-отиват нагоре,после падат или...
видя ли ве....пак приказвай :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 12 Ное 2007, 22:53

diesel powa :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 12 Ное 2007, 22:55

bmwfena написа:
zvetiko написа:Честита кола колега.Ако искаш почни с филтрите-за гориво и в резервоара на помпата.Виж дали няма въздух в прозрачният маркуч след филтъра за гориво.И какво точно прави на празни обороти-отиват нагоре,после падат или...

Ти ако не се появиш от някъде и не се и.......ш не може. :mhihi: Виж ,че хората вече масово предпочитат дизели и са прави в избора си-оправят си колата и край с проблемите за няколкостотин хиляди километри,а ти всеки ден ще сменяш дебитометри. :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 12 Ное 2007, 23:09

zvetiko написа:
bmwfena написа:

Ти ако не се появиш от някъде и не се и.......ш не може. :mhihi: Виж ,че хората вече масово предпочитат дизели и са прави в избора си-оправят си колата и край с проблемите за няколкостотин хиляди километри,а ти всеки ден ще сменяш дебитометри. :mhihi:
ти кво.....самоуспокояваш ли се :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: днес пак един тук ревеше....другия път ще снимам и ще пускам тук да видиш и чуеш мнения :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: иначе помогни там на колегата де :?: :?: стига си се заяждал с мене :!: и остай тия дебитомери щото ще си купя 2-3 резервни и пак няма да струват колкото главата на ТДСса :mhihi: :mhihi: айде идвай на тук да почерпя и да те вкарам в нашата секта-на Гърмящите :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 12 Ное 2007, 23:24

Като стане дизела 3 лева към Нова година и това ще стане-точно и времето ще е подходящо за черпене и убиване на прасета. :mhihi: :bchug:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 12 Ное 2007, 23:29

zvetiko написа:Като стане дизела 3 лева към Нова година и това ще стане-точно и времето ще е подходящо за черпене и убиване на прасета. :mhihi: :bchug:
пепел ти на устата :mhihi: :mhihi: и аз имам дизел- не забравяй :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 13 Ное 2007, 0:00

bmwfena написа:
zvetiko написа:Като стане дизела 3 лева към Нова година и това ще стане-точно и времето ще е подходящо за черпене и убиване на прасета. :mhihi: :bchug:

И аз съм от същата секта ве.. Мен няма ли ме черпиш... Все пак аз та вкарах в бум...бум... сектата :mhihi: :mhihi: Ебах го недей така Зветинко че и газта ше скочи на 2лв ... Тогава незнам за вас ама аз отивам пред парламента...
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 13 Ное 2007, 0:32

SaSo написа:
bmwfena написа:

И аз съм от същата секта ве.. Мен няма ли ме черпиш... Все пак аз та вкарах в бум...бум... сектата :mhihi: :mhihi: Ебах го недей така Зветинко че и газта ше скочи на 2лв ... Тогава незнам за вас ама аз отивам пред парламента...
ти си лесен ве щото си мив полезрението ама тоа Цветинко ко ше го праим--голям инат ве :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Ное 2007, 0:35

Добре, ние сме "буревестниците", а колегите нафтаджии каква секта ще са :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 13 Ное 2007, 0:37

///peter написа:Добре, ние сме "буревестниците", а колегите нафтаджии каква секта ще са :mhihi:
на опушените :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от sashev » 13 Ное 2007, 0:43

все едно един цилиндар спира да работи

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 13 Ное 2007, 9:55

Eй тука няколко дена чета само серете по темите то направо полувината Е34 сте го омазали а като гледам Гошето е останал сам :mhihi: :mhihi: :mhihi: не мож ви изрини лайната :mhihi: :mhihi: :mhihi: горкия
sashev написа:все едно един цилиндар спира да работи

Колега от мога неща може да е иди на диагностика ако е датчик ще го хване ако не е сминяш филтрите и си готов
Чети и тука http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61238 ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 13 Ное 2007, 10:09

dinozab написа:Eй тука няколко дена чета само серете по темите то направо полувината Е34 сте го омазали а като гледам Гошето е останал сам :mhihi: :mhihi: :mhihi: не мож ви изрини лайната :mhihi: :mhihi: :mhihi: горкия
sashev написа:все едно един цилиндар спира да работи

Колега от мога неща може да е иди на диагностика ако е датчик ще го хване ако не е сминяш филтрите и си готов
Чети и тука http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61238 ;)

Ми да даде на нас права ве... Да си ринем глупостите по темите след като ги оакаме :mhihi: :mhihi: Кой кво из.ере да си го рине сам... :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към E34