Сервиз в Бургас ?!?

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Сервиз в Бургас ?!?

Мнение от Bloodnoon » 05 Сеп 2007, 10:30

Първо не знам дали точно тук е мястото на темата, ако не е модовете да я преместят.
А сега към въпроса, каде в Бургас има сервиз, в който да са запознати с е36, мисля да гледам една там, но съм ходил точно 2 пъти и улиците не знам кво остава за сервизите :uups: . Трябва ми място кадето всичко ще ми кажат за колата кво що има няма, мерси предварително 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 05 Сеп 2007, 10:45

Ако ще правиш преглед преди покупката, иди в Бова Кар.
На улица "транспортна". От колелото на магистралата се връткаш вляво, после на долното колело пак вляво(за съжаление само така става, няма локален път), караш обратно нагоре и на 100-тина метра от колелот вдясно ще видиш знамената и табелите на Бова, официален дилър на БМВ. Те имат комп със софт(другите нямат официалния софтуер) и базисни познания, които ще стигнат за покупка.

Ако търсиш обаче сервиз с точна диагностика и решение на проблеми... Не е там мястото, пък и трудно ще те вземат, предпочитат по - нови коли и са яко натоварени. Отгоре на туй и хич не е тънкана. Тук вече и аз чакам отговор на колегите. Препоръчайте сервиз за БМВ в Бургас!

И още едно въпросче. Чувал съм за морга в района, само или предимно за БМВ. Къде е това, колеги?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Мнение от Bloodnoon » 05 Сеп 2007, 18:51

Бих добавил и за сервиз в София да ми кажете, няколко коли съм харесал и трвбва да ги проверя всичките коя най си заслужава :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от uBkoo » 05 Сеп 2007, 18:58

DЗВЕР,
Моргата се пада 300 - 400 метра преди да влезеш в Bургас от посока Сарафово и се намира точно до пътя
отбиваш на банкета с една порта мисля червена на цвят. Но малко скъпичко мисля че продават.

Потребител
Аватар
Кара: E39 520i M54B22 и Е70 3.0d M57N2

Мнение от Sandking » 06 Сеп 2007, 14:47

Колега за Бургас не мога да кажа точно добър сервиз. Но за сметка на това в София мога да ви препоръчам Хеед-Ауто. Намира се в Надежда веднага след моста в дясно по посока от Люлин 10 към Надежда. Обслужването е на много високо ниво и пичовете си знаят работата там. Правиха ми диагностика там и човека още като запалих колата ми каза: "На бас за 10 кинта, че е ламбда сонда!". Закачихме я и наистина си излезе само ламбдата като грешка, всичко друго си беше съвсем наред. Пегледаха я цялата (електроника и ходова част) и заедно диагностиката и прегледа ми костваха 36 кинта. За друг сервиз наблюдения нямам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 12 Ное 2007, 12:46

А на 5-ти километър някой ходил ли е? Става дума за Бургас. :)
Има ли наблюдения от към работа и цена..? 8)
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Ное 2007, 13:21

Чувал съм там легенди за някакъв Митко. Правел монго добре и съвестно БМВ-та и Мерцедеси, но поради увеличаване на наплива минал само на БМВ-та.
Не го знам де се намира обаче. И впечатленията ми са "през ръка"

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Ное 2007, 13:32

Bloodnoon написа:...

Дару Кар или при Никола в Люлин ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар

Мнение от opomopo » 12 Ное 2007, 15:54

Лично аз съм адски недоволен от един сервиз в Бургас - намира се зад BILLA (която е на кръстовището трапезица)... трябва да видя как се казваше....
Много време ме забавиха и ми върнаха колата осрана! Наложи се да я дооправям в два серзиза в София. :confused:

Та за шефа на тоя сервиз се говореше, че бил голям разбирач на BMW-ta...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36, E87
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от Vlado Sky Fox » 12 Ное 2007, 16:55

Този въпросния Митко, се намира на 5 ти километър зад Автокъщите. Незнам как да те насоча по-точно, но като минеш след автокъщите караш по асфалтова права някаде към 800 метра. От там стъпваш на павиран път по който също продължаваш направо и първата в дясно (пак по павета). Следваш този път само и няма начин да не видиш сервиза му. Дано да съм успял да те насоча. Но общо взето който и да питаш там го знае. Там като цяло всички са фенове на БМВ, което си личи по колите им.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Ное 2007, 17:30

Хващам улицата между автокъщите и оттам 800 метра и вдясно, така ли?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boro » 13 Ное 2007, 1:36

uBkoo написа:ДЗВЕР Моргата се пада 300 -400 метра преди да влезеш в бургас от посока САРАФОВО и се намира точно до пътя отбиваш на банкета с една порта мисля червена на цвят.но малко скупичко мисля че продават.

Относно моргата: от няколко месеца там има само една Е36-ца и тя ошушкана до дупка, пък и яко смазана ..
Ама аз глупости търсех де..

Потребител
Аватар

Мнение от ifko » 13 Ное 2007, 2:09

за сервиза зад БИЛЛА,сподели скъпо ли взема?

Потребител
Аватар

Мнение от alLan » 14 Апр 2008, 23:14

Реших да възродя темата с въпрос, дали някой се е сблъсквал с обявените по-горе сервизи и евентуално какви са впечатленията Ви.
Похвалиха ми този сервиз зад Била, но нямам никаква информация за него. Споделете.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320dA '02

Мнение от Константинов » 15 Апр 2008, 14:43

Аз съм много доволен от Митко "БМВ-то". В БОВА КАР са лаици. По-силни са в продажбите на нови автомобили, защото там няма какво да объркат. Въобще съотношението "качество/цена"е трагично. От този сервиз зад "БИЛЛА" нямам впечатления, даже не знам къде точно се намира.

Следваща

Назад към Сервизно обслужване на БМВ