фантазьорски облог
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
фантазьорски облог
Здравейте.Скоро ми разказаха една история към която честно казано не знам как да се отнеса.Доста преувеличена ми се стори.Един мой много добър приятел я сподели с мен ,а на него пък му я разправил един познат, притежател на 730d ,който малко обичал да преувеличава...Та става въпрос за това че този въпросният се хванал на бас с някъв друг ,който твърдял че дизела не вървял,нашия човек оставил една банкнота 50лв н арматурното табло до предното стъкло срещу седящия до шофьора и се обзаложил че до 4-та оня няма да може да се отлепи от седалката и да ги вземе.И естествено така и станало(отново казвам че не съм бил пряк свидетел на случката).При все че беемветата са бегачки ,малко ми е странно и наистина трудно да повярвам че от 730d което не съм сигурен ,но мисля че е 184коня може да се изкара такова ускорение.Честно ви казвам не знам кво да мисля ,кво е вашето мнение ,има ли поне малък процент вероятност тази история да е истина?
ps Този другия притежавал Audi S4
ps Този другия притежавал Audi S4
But does a human form display to those who dwell in realms of day
ХАХАХАХААА
насрах се от смях
на4и това е от филм който слу4айно гледах преди 3 или 4 дена ( филма е хипер стар и е някакво супер жалко подобие на Бързи и Яростни). Зна4и има само малко нето4ности в това което разказа
, не на арматурното табло а залепено на предния прозорец и не 50 лева а 100 долара, не е БМВ а ако не се лъжа стар модел на Камаро и по този на4ин главния герои впе4атли една девойка
Хех май си немам друга работа а гледам такива тъпи филми, ама поне добре ме приспа щото беше много тъп
насрах се от смях

на4и това е от филм който слу4айно гледах преди 3 или 4 дена ( филма е хипер стар и е някакво супер жалко подобие на Бързи и Яростни). Зна4и има само малко нето4ности в това което разказа

Хех май си немам друга работа а гледам такива тъпи филми, ама поне добре ме приспа щото беше много тъп

Fun Is Not A Straight Line!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
аз имам такава слу4ка но със порше 928S не можах да мраднем от седалката все едно някакав гигант ме натискаше гардите бах ти и 4убството....ина4е карал съм 330д и верно 4е варви ама не е толкова брутално
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Питайте Alpina-та за нашето прибиране от моя "доктор" по Porsche-та
от по-миналия weekend и дали му опънах джуките от G-forces 

Power is Nothing Without Insanity
- KillerLoop
- кандидат ентусиаст
-
Хора за 330d незнам дали ще стане, но имам приятел, който кара 750IL - 340 коня - казвам ви като настъпе и докато не пусне педала въобще не можеш да мръднеш. Още повече, че е автоматик и отсъстват каквито и да е паузи между превключванията на скорости. Просто няма такава кола - баси това са 5400 кубика - там със сигурност няма да можеш да ги достигнеш докато не пусне педала.
Innocence...
Is what life is.
Is what life is.
- vicho
- старши ентусиаст
-
аз продавам домашно производство
15 стотинки пакетчето

15 стотинки пакетчето

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Icelander_
- Потребител
-
хахаха отдавна не се бях смял така!!!....това бмв е много зле и дума не може става да не моеш да земеш банкнотата......хаха ще я зема още на 1ва....историята е супер нереална..........
- vicho
- старши ентусиаст
-
това бмв е много зле
хахахахха и аз също :lool:
п.с. но на теб
You said: "Time will change!" What if it changes you?
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2