Карти с отстъпки за Еко
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Карти с отстъпки за Еко
Извинявам се на модераторите че пускам тая тема , но май никой не следи във важната по-горе...Аре някой който има такива да се включи все пак 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Ами ако си беше написал постинга там, темата щеше да излезе като "непрочетена", и който има отношение по въпроса щеше да се включи. 

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
и все пак аз имам такава карта и не ми е ясни кви са тия отстъпк и как става номера...
значи казвам на бензинджията да ми сипе 2О лв. бензин
отивам на касата давам 2О лв. и ми връщат 1О стотинки... така ли

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Ogi написа:и все пак аз имам такава карта и не ми е ясни кви са тия отстъпк и как става номера...
Работата става ето така - сипваш 37.44 литра гориво (цената на литър е 2.06) - трябва да платиш общо 77.12 лв , даваш картата на касата и след като я сканират - излиза че имаш отстъпка 0.75 лв и плащаш 76.37 лв вместо 77.12 лв. Излиза че отстъпката която ползваме е 0.02 лв на литър заредено гориво (както впрочем си пише в темата за картите). Примера който ти давам е от моето зареждане на последната сбирка.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
k_remi написа:Написала съм и там , но няма кой да гледа а и не съм единствената която е писала...
Ак беше погледнал първо щеше да си нясно
АМа ти караш ли се, или? Като в темата никой не гледа, пускаш ЛС-та на хората, в които предполагаш, че има карти и така.

err0r написа:k_remi написа:Написала съм и там , но няма кой да гледа а и не съм единствената която е писала...
АМа ти караш ли се, или? Като в темата никой не гледа, пускаш ЛС-та на хората, в които предполагаш, че има карти и така.
А т като не можеш да направиш нищо по въпроса що се месиш?!?
А и няма да е зле да проверяваш първо постовете на хората и после да коментираш

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
k_remi написа:А т като не можеш да направиш нищо по въпроса що се месиш?!?
Щото ми писна за щяло и за нещяло да се пълни ОСНОВНИЯ ФОРУМ с безсмислени теми, затова. Ако си толкова преритала за тия карти и са свършили, ще ти дам моята!

- Новини
-
err0r написа:k_remi написа:Написала съм и там , но няма кой да гледа а и не съм единствената която е писала...
В интерес на истината би трябвало въпросната тема да се следи и да се отговаря на въпросите на хората. Клуба има изгода от това възможно най-много хора да ползват тези карти

Оставям темата отворена засега.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
err0r написа:k_remi написа:А т като не можеш да направиш нищо по въпроса що се месиш?!?
Щото ми писна за щяло и за нещяло да се пълни ОСНОВНИЯ ФОРУМ с безсмислени теми, затова. Ако си толкова преритала за тия карти и са свършили, ще ти дам моята!
Шшшш нашия много си нервен напоследък... Стига се нерви на момичето.. Ко толко ... Пита си ... И аз искам примерно такава карта и аз писах в темата за картите ама никой не отговори...
Евала на Асен за стабилния отговор.. Са остава да каже и от къде да си вземем карта и готово.. Нали все пак колкото повече зареждаме толкова се вдига отстъпката... Само не ми е ясно примерно за газ-та важи ли тая отстъпка от 2ст.... И колко става ако станем достатъчно много хора...
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
Ма айде четете малко де - още в първия пост от темата за картите Жоро Пенчев е написал:
"Колеги , това представлява картата ,с която всеки един от нас може да закупува горива (бензин,дизел и LPG) от комплексите на ЕКО-ЕЛДА в цялата страна Картите не са поименни,не е нужно да сте активен член на БМВ Клуб България или да имате БМВ за да се възползвате от привилегията
В началния етап започваме с 2 стотинки на литър отстъпка,като от 2-те стотинки 1 отива в касата на клуба.Важно е да се отбележи ,че закупените количества с картите на БМВ Клуб България "Приятели" количествата месечно се засичат и по регламент при повишаване на закупените количества се повишават и отстъпките като при напр. при над 50 000 литра месечно заредени от нас отсъпката ни е 6 стотинки на литър от които 1 отива в помощ на БМВ клуб България
Картите са 600 , раздадени са поне половината от тази бройка до момента.Съвсем скоро ще разясня ,кой от клуба ще има готовност да разпраща картите повсеместно"
Колегата който каза че тия се подиграват с тази отстъпка - може да е малка, но е ясно че никой от нас не е опрял до тези 2 стотинки нали така а и всеки който ползва такава карта подпомага финансово БМВ Клуб България, което е по-важното в случая - нали идеята е да се развива клуба
"Колеги , това представлява картата ,с която всеки един от нас може да закупува горива (бензин,дизел и LPG) от комплексите на ЕКО-ЕЛДА в цялата страна Картите не са поименни,не е нужно да сте активен член на БМВ Клуб България или да имате БМВ за да се възползвате от привилегията
В началния етап започваме с 2 стотинки на литър отстъпка,като от 2-те стотинки 1 отива в касата на клуба.Важно е да се отбележи ,че закупените количества с картите на БМВ Клуб България "Приятели" количествата месечно се засичат и по регламент при повишаване на закупените количества се повишават и отстъпките като при напр. при над 50 000 литра месечно заредени от нас отсъпката ни е 6 стотинки на литър от които 1 отива в помощ на БМВ клуб България
Картите са 600 , раздадени са поне половината от тази бройка до момента.Съвсем скоро ще разясня ,кой от клуба ще има готовност да разпраща картите повсеместно"
Колегата който каза че тия се подиграват с тази отстъпка - може да е малка, но е ясно че никой от нас не е опрял до тези 2 стотинки нали така а и всеки който ползва такава карта подпомага финансово БМВ Клуб България, което е по-важното в случая - нали идеята е да се развива клуба

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
THE DUNK MACHINE написа:Ма айде четете малко де - още в първия пост от темата за картите Жоро Пенчев е написал:
ами колега гледай сига аз сам от русе и ползвам карта на лук-оил с отстапка - 3 ст. на литар средно на седмица зареждам коло 100лева и сам склонен да ползвам карта с дори 1ст. на л. но да е в полза нa
BMW-КЛУБ-БЪЛГАРИЯ
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
Идеята ми беше че тези колеги които се оплакаха по-горе явно изобщо не са чели темата и задават въпроси на които има отговор още в първия пост в темата за картите - затова се разписах пак в тази тема. Няма лошо човек да ползва отстъпки - лошото е че хората са се договорили (управителния съвет на клуба и управителите на бензиностанцията), изгубили са си времето и нервите, за да направят нещо полезно за клуба и всички нас и в един момент - защо е толкова малка отстъпката тия се подиграват незнам си какво и като ги оплюе още някой дали изобщо ще имат желание да се занимават с нещо свързано с клуба втори път
Ето това е лошото че всеки път когато някой се опита да направи нещо градивно се намират само кусури вместо да сме благодарни на тези хора, защото нищо не им пречеше да кажат - кви карти кви отстъпки бе кой ще се занимава с тия глупости - вместо това хората са направили нещо което явно е полезно за много хора (както се вижда от факта че картите са свършили а има още желаещи) и при това напълно доброволно и без да искат нищо в замяна. Моля Ви не убивайте чистия BMW ентусиазъм 

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2