До колегите от Стара Загора ,идея за седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
///milko way написа:сигурно и Аз греша,но май в СЗ ''БМВ Брадърсите'' са повече от ''БМВ общността''
Бре Милко ти през свободното си време да не правиш психо портрети на старозагорците от форума? И понеже непрекъснато ги разделяш хем на групички, хем на брадърси и някакви си общности, та би ли разяснил какво точно имаш предвид, за да видим дали грешиш наистина.
Много внимание обръщаш на СТЗ нещо, а за пловдивската група няма ли да кажеш нещо?

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: До колегите от Стара Загора ,идея за седмични сбирки
B U L L I написа:Sharo написа:sonny написа:B U L L I написа:имаш картбланш
организираи нещата ние ще доидем
Да му кажа ли как ще привлече най-лесно тебе и Алекс
http://www.youtube.com/watch?v=2HM4Q3NonTg
шаро дълбоко си в грешка![]()
e бях длъжен да пробвам... ама другото ми предложение беше повлияно от снимките в темата за исродските снимки та се въздържах ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Sharo написа:B U L L I написа:Sharo написа:sonny написа:B U L L I написа:имаш картбланш
e бях длъжен да пробвам... ама другото ми предложение беше повлияно от снимките в темата за исродските снимки та се въздържах ...
Кво друго предложение имаше предвид, а Шаро ?
Дай да видиме, за да те опровергая веднага

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колеги аз пуснах тема за срещи в Стз,вие го обърнахте на седянка ,то си личи колко сме сериозни старозагорци 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
i4koo написа:Колеги аз пуснах тема за срещи в Стз,вие го обърнахте на седянка ,то си личи колко сме сериозни старозагорци
споко там сме поне 4 коли ти обещавам

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Eliana написа:Sharo написа:B U L L I написа:Sharo написа:sonny написа:B U L L I написа:имаш картбланш
Кво друго предложение имаше предвид, а Шаро ?
Дай да видиме, за да те опровергая веднага
а никви опиати нямах впредвид ...
извинявам се на Були и Алекс ако са се обидили от линка ми ....
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аз съм петатаB U L L I написа:i4koo написа:Колеги аз пуснах тема за срещи в Стз,вие го обърнахте на седянка ,то си личи колко сме сериозни старозагорци
споко там сме поне 4 коли ти обещавам

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Eliana написа:///milko way написа:сигурно и Аз греша,но май в СЗ ''БМВ Брадърсите'' са повече от ''БМВ общността''
Бре Милко ти през свободното си време да не правиш психо портрети на старозагорците от форума? И понеже непрекъснато ги разделяш хем на групички, хем на брадърси и някакви си общности, та би ли разяснил какво точно имаш предвид, за да видим дали грешиш наистина.
Много внимание обръщаш на СТЗ нещо, а за пловдивската група няма ли да кажеш нещо?
тва за групичките,ако погледнеш на предната страница-ще видиш (ако) не си видяла вече,че не ги деля АЗ
колкото до СЗ--пътувам ежеседмично в продължение на 9 год

за П-в мога да пиша още повече,но смятам,че не е тука мястото--най добре ела в четвъртък и ще придобиеш визуална представа

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ахтунг бе,ентусиастите!
споменал съм в онази тема,че ми е омръзнало да викам непознати даже хора,а те да вадят адските доводи,че немогат да дойдат...е тва убива ентусиазма!
и пич,като искаш сбирка,що не писа на някой заралия,да се запознаеш и после с останалите..
(лек пример за простотия и липса на мерак:чета няква тема,един има проблем с колата,пиша му да се обади да я видим.звъни един ден,викам идвай,ама не иска щот валяло
после спря и пак звънна,обяснявам му къде да иде,ама нещо се размина работата!след дни,когато имаме възможност да помогнем,звъня и ми казва,че всичко се оправило и му викам ок ела да се запознаем...и само измрънка нещо,нищо от което не разбрах и така.....
напоследък,мои приятели с други марки са по-активни в мероприятията по другите градове,защото им харесва с нас!не мога да разбера хора,дето ги викаш да се забавляват и не искат
споменал съм в онази тема,че ми е омръзнало да викам непознати даже хора,а те да вадят адските доводи,че немогат да дойдат...е тва убива ентусиазма!
и пич,като искаш сбирка,що не писа на някой заралия,да се запознаеш и после с останалите..
(лек пример за простотия и липса на мерак:чета няква тема,един има проблем с колата,пиша му да се обади да я видим.звъни един ден,викам идвай,ама не иска щот валяло

напоследък,мои приятели с други марки са по-активни в мероприятията по другите градове,защото им харесва с нас!не мога да разбера хора,дето ги викаш да се забавляват и не искат

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2