лош ден за БМВ-то ми
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
лош ден за БМВ-то ми
днеска беше лош ден
Тъкмо бях решил да си стягам бмв-то, да го пипна тук и там, и днес като си пътувах по магистралата един дядка ме блъсна!!!!
чувствам се подтиснат......
ще разкажа историята защото имам нужда от съвет, не е нещо особено, за това и го пиша тук
Карам си аз в лявата лента с 140+, и тъкмо минавам някъв, и той реши да минава в ляво ли, или май само кривна в ляво, не разбрах точно какво стана...но 2-те коли се сблъскаха странично. Моментално кривнах в ляво да се отлепим.
Интересното беше че аз си карах съвсем направо, а оня кво му стана....кривна.....ебати човека.
Спирам аз в аварийната, след малко спира и той. Гледам възрастен човек, сигурно над 60, със светло зелено BMW 524td !!! (е28 трябва да е било)
викам си, супер поне бмв ме е джаснало :>>
гледам кво ми има, и с облекчение виждам, че няма криви ламарини, само лайсната на задната врата я няма, а на предната е разкъртена, но се държи, и боята над тях е яко ужулена, и отпред малкия мигач леко намачкан.....хух
а на онзи, трябваше да се наведа до колата му че да забележа нещо...... боята едва забележимо охлузена.... от 2м не личи, и малко лайсните хлътнали, ама само посредата.......
човека се оказа разбран (като мен :> )
първоначално отричаше вината си......почна да ми обеснява че понеже съм карал много бързо колата била нестабилна и други глупости т.н. както и да е
викаме си, аз имам пълно авто-каско, и той има някакво.....ще се оправим
и той, ми вика, дай да караме напред, като видим полицай ще спрем да ни спретне протоколче за пред застрахователите, и аз тъй като въобще не съм наясно с процедурите...викам ок
след няма и 20км, имаше магистрална полиция, обаче те ни светнаха, че неставало така, трябвало е да останем на мястото на ПТП-то и да ги викнем.......и сега неможело нищо да направят....щото не можем да докажем кво е станало и къде.....
не че ако бяха дошли щяхме да можем да докажем квото и да е, но както и да е, прави са да си спазват разпоредбите
та за него се получи добре, спести си акта, макар че обесняваше на полицаите че аз съм виновен....
вярвам че не е предложил умишлено да напуснем мясотот на ПТП-то, и така да е, аз съм си виновен че незнам какво се прави в такива случаи, а би трябвало!!! В тази връзка, къде мога да прочета инфо по въпроса?
като видяхме че нищо няма да стане, си разменихме телефоните и се разделихме...
та оказва съм че съм с осезаеми щети, и никакъв документ
имам пълно авто-каско в БулИнс (клауза "Р") и естествено гражданска
кво мога да направя за да ми изплатят щетите? Стандарната история с паркинга?! Или?
п.с. като карах зад него докато намерим полиция, го гледах как кара......както си е в дясната лента със 120, на моменти левите гуми, минаваха в ляво от осевата линия между двете платна
като даде ляв мигач да мине в лявото платно на магистралата го забравяше по 2 мин.... и такива неща.....
п.п.с.
относно жените :>
като му гледах колата, и му викам, че на него почти нищо му няма
жена му като ревна, "ДА, ДА! Същото като при вас е"
много се нервя когато някой вика на черното бяло......
Тъкмо бях решил да си стягам бмв-то, да го пипна тук и там, и днес като си пътувах по магистралата един дядка ме блъсна!!!!
чувствам се подтиснат......
ще разкажа историята защото имам нужда от съвет, не е нещо особено, за това и го пиша тук
Карам си аз в лявата лента с 140+, и тъкмо минавам някъв, и той реши да минава в ляво ли, или май само кривна в ляво, не разбрах точно какво стана...но 2-те коли се сблъскаха странично. Моментално кривнах в ляво да се отлепим.
Интересното беше че аз си карах съвсем направо, а оня кво му стана....кривна.....ебати човека.
Спирам аз в аварийната, след малко спира и той. Гледам възрастен човек, сигурно над 60, със светло зелено BMW 524td !!! (е28 трябва да е било)
викам си, супер поне бмв ме е джаснало :>>
гледам кво ми има, и с облекчение виждам, че няма криви ламарини, само лайсната на задната врата я няма, а на предната е разкъртена, но се държи, и боята над тях е яко ужулена, и отпред малкия мигач леко намачкан.....хух
а на онзи, трябваше да се наведа до колата му че да забележа нещо...... боята едва забележимо охлузена.... от 2м не личи, и малко лайсните хлътнали, ама само посредата.......
човека се оказа разбран (като мен :> )
първоначално отричаше вината си......почна да ми обеснява че понеже съм карал много бързо колата била нестабилна и други глупости т.н. както и да е
викаме си, аз имам пълно авто-каско, и той има някакво.....ще се оправим
и той, ми вика, дай да караме напред, като видим полицай ще спрем да ни спретне протоколче за пред застрахователите, и аз тъй като въобще не съм наясно с процедурите...викам ок
след няма и 20км, имаше магистрална полиция, обаче те ни светнаха, че неставало така, трябвало е да останем на мястото на ПТП-то и да ги викнем.......и сега неможело нищо да направят....щото не можем да докажем кво е станало и къде.....
не че ако бяха дошли щяхме да можем да докажем квото и да е, но както и да е, прави са да си спазват разпоредбите
та за него се получи добре, спести си акта, макар че обесняваше на полицаите че аз съм виновен....
вярвам че не е предложил умишлено да напуснем мясотот на ПТП-то, и така да е, аз съм си виновен че незнам какво се прави в такива случаи, а би трябвало!!! В тази връзка, къде мога да прочета инфо по въпроса?
като видяхме че нищо няма да стане, си разменихме телефоните и се разделихме...
та оказва съм че съм с осезаеми щети, и никакъв документ
имам пълно авто-каско в БулИнс (клауза "Р") и естествено гражданска
кво мога да направя за да ми изплатят щетите? Стандарната история с паркинга?! Или?
п.с. като карах зад него докато намерим полиция, го гледах как кара......както си е в дясната лента със 120, на моменти левите гуми, минаваха в ляво от осевата линия между двете платна
като даде ляв мигач да мине в лявото платно на магистралата го забравяше по 2 мин.... и такива неща.....
п.п.с.
относно жените :>
като му гледах колата, и му викам, че на него почти нищо му няма
жена му като ревна, "ДА, ДА! Същото като при вас е"
много се нервя когато някой вика на черното бяло......
грубо изпълнение и при теб...
сетих се още нещо
оше на излизане от София, преди гореспоменатата случка се случи нещо подобно
карам в средната лента, (3 общо) и тъкмо минавам в най-лявата че настигнах тия пред мен в средната......и този пред мен реши и той да мине точно тогава, и по неква случайност се разминах на сантиметри от него, понеже много рязко завих на ляво.....
и час по-късно случката се повтаря обаче този път със сблъсък.....
пфу, кофти ден
сетих се още нещо
оше на излизане от София, преди гореспоменатата случка се случи нещо подобно
карам в средната лента, (3 общо) и тъкмо минавам в най-лявата че настигнах тия пред мен в средната......и този пред мен реши и той да мине точно тогава, и по неква случайност се разминах на сантиметри от него, понеже много рязко завих на ляво.....
и час по-късно случката се повтаря обаче този път със сблъсък.....
пфу, кофти ден
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Олицетворението на лошия ден при мене беше сцепен преден джам по магистралата.Колко ли струва на старо става въпрос за е36.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
krika написа:Олицетворението на лошия ден при мене беше сцепен преден джам по магистралата.Колко ли струва на старо става въпрос за е36.
Що на старо

че и някой лев ше остане

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Имах две люспи и на маркировката тия педали ни го маркираха трябваше да ги оправя ама нямах време и сега го гризнах яко вместо да дам 40лв за люспите ше плаштам цялото стъкло а иначе застраховката ми е 14000лв и няма да взема и лев е тва си е тъпо копеле съм си и това е
.Та до тези които са го сменяли да кажат колко им излезе стъклото със смяната.А как се случи еми някъв педал точно като го изяждах и ми метна камък каръшки ден си беше и тва е.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
krika написа:Имах две люспи и на маркировката тия педали ни го маркираха трябваше да ги оправя ама нямах време и сега го гризнах яко вместо да дам 40лв за люспите ше плаштам цялото стъкло а иначе застраховката ми е 14000лв и няма да взема и лев е тва си е тъпо копеле съм си и това е.Та до тези които са го сменяли да кажат колко им излезе стъклото със смяната.А как се случи еми някъв педал точно като го изяждах и ми метна камък каръшки ден си беше и тва е.
Челното стъкло на всички коли е около 150 лв.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
да знам кво е чувството когато те ударят ,оправяйсе бързо и късмет...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Fking написа:та оказва съм че съм с осезаеми щети, и никакъв документ
Щом нямаш документ трябва да си изключително сериозен и неостъпчив и сам да си повярваш, за да ти повярват и те - "ударен на паркинг". Иначе няма друг начин.
Преди време, (да си призная това е единствения ми удар до сега) - на заден "подпрях" една улична лампа. И в най-добрия случай, лампата се падаше в ляв мъртъв ъгъл и нито аз, нито прителят ми я видяхме. И тряс! "А тъпата лампа продължи да свети" беше коментарът.

Да караш Peugeot е страст!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Ами ще пишеш че е станало на паркинг, при нас така ни изплатиха щетата щото баща ми избяга а беше той виновен. Ще стане, казваш че инцидента е станал на някакъв паркинг и така 

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2