Без думи.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

ок

Мнение от emiche » 23 Окт 2007, 0:40

Bmw 325 E36 написа:Аз вчера,вечерта излезнах пред хода да пуша една цугара че у нас не се пуши и мирише после,и гледам една голф2 :lol: спряна под една липа пред хода и кат се засилих с един ритник и помлях десният стоп и си офеиках у нас :lol:

Колеги модератори - моля ви - БАН за такива келешчета,то бива,бива,но..............
Изображение
Дизелите са мъртви души.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 D E46

Мнение от карел » 23 Окт 2007, 9:49

Простотията по-хората ходи.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 34

Мнение от 200cm » 23 Окт 2007, 23:26

Bmw 325 E36 написа:Аз вчера,вечерта излезнах пред хода да пуша една цугара че у нас не се пуши и мирише после,и гледам една голф2 :lol: спряна под една липа пред хода и кат се засилих с един ритник и помлях десният стоп и си офеиках у нас :lol:

браво бе мнооогооо хубаво си направил, атака това заслужават голфовете, Приятелю осъзнаваш ли че това ако е моя кола било то и голф недаиси боже те видя направо ще те застрелям бе молоумник такъв та после да хода да те лежа за един СТОП.
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ че може да има такива КРЕТЕНИ, това просто не е истина
Обичам Родината, Мразя Държавата

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 25 Окт 2007, 0:16

и при мен имаше подобна случка ама беше некво лапе на 13 години качило се на капака на колата и скача прави се на мъж пред некви пикли, много се изнервих и щех да го затрия ама ми взеха ножовете с които бях тръгнал. Но след 2 изречения ония дришльо щеше да се разреве.От тогава не съм го виждал в района.Ще има ред и сигурност в българия само когато се наслагат камери на всякаде и има база данни със снимки на всички хора и кадърен софтуер за разпознаване.Да видим дали ще крадат и трошат пак.Аз съм решил като си взема някоя по-скъпа кола,долу на паркинга пред блока ще има прожектори и камери някой може да има късмета да ми направи нещо,ама срещна ли го после някаде ще има разходка до витоша ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 25 Окт 2007, 1:06

///MapTo написа:Бе,не че нещо,но защо реши,че някой го е направил от завист???
Уж 10 годишна кола,уж само за 10 бона..не се ли замисли,че някой го е направил,защото знае,че това е най-скъпото ти нещо и най-много би те заболяло ако я видиш надраскана...Аз лично така си го обяснявам...Engi като си купи е46-тата нали и на него на еко някакво момче му се беше разписало на предния капак Алпина или нещо от сорта...там случая беше друг,но е идентичен...според мен не е завист,а и едва ли пък точно на еко някой ще завижда за кола.. ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

"не се ли замисли,че някой го е направил,защото знае,че това е най-скъпото ти нещо и най-много би те заболяло ако я видиш надраскана...Аз лично така си го обяснявам..."

Мда може да си прав, но да кажа някой неща.
За мен това не е най-скъпото нещо ;) И да го видя надраскано ще го оправя такъв е живота нали съм жив и здрав, ето това е най-скъпото, здравето на мен и мойте роднини.Найстина неразбирам защо някой ще иска да драска нещо мое примерно или на някой друг, за мисля така.АКо не си страхливец казваш му на човека нещата в очите каквото мислиш за него и приключвате или не се занимаваш изобщо да си губиш времето да мислиш за него което е най-добре :mhihi: Затова и ми беше чудно защо някой би направил такова нещо, просто аз не разбирам този начин да изразиш негодованието си срещо някой.Какво като скупиш или прецакаш негова вещ ?! Това е страхливо и мижитурческо.

"Engi като си купи е46-тата нали и на него на еко някакво момче му се беше разписало на предния капак Алпина или нещо от сорта...там случая беше друг,но е идентичен..."

Там както каза ти случая е съвсме друг Engi познава момчето, което го беше направило и то неумишлено.Написал го защото искал да се избазика с него, като нарисува нещо на прахта по колата с пръст, но понеже цвета му е тъмен, а колата сравнително нова има хував блясак и останали следи след това.В тази ситуация няма злоба, няма завис или умисъл.Просто не трябва да пипаме колите на другите защото и от нещо неволно може да се получи проблем после това е извода, но както и да е ;)

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 27 Окт 2007, 17:43

брато сещаш ли се че ако те гепам докато ми риташ колата ще ти счупя поне левия крак и дясното рамо че да не можеш нито с патерици нито с инвавлидна количка да се движиш сам,отделно че мумиите ще ти завиждат за количеството бинт с което ще ти бъде накичена главата и като се сетиш за това как си я ритнал и ще почваш сам да си биеш шамари че да не идвам аз.От такива като тебе тая държава запада със всеки изминал ден.Момче ти си срам не само за клуба а за марката като цяло.Направи услуга на човечеството и се гръмни сам,че скоро може да се наложи да те лежат и те тебе из затворите.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от Mihmor » 27 Окт 2007, 18:59

Не знам за завист, ама някой хора от Милата ни Родина са просто с такова възпитание (или НЕвъзпитание). Бях на един купон, по-точно барбекю събиране, цяла вечер си говорех с индивида, колко много си пазя колата, даже му я показах обстойно (бях я паркирал в двора на къщата), обяснявах му колко много държа на нея, как не давам на чеветата да играят около нея и т.н., тръгвам да си ходя и го гледам "нашият" си седнал харабииската на предният капак (не подпрял ми се качил с краката върху капака) и си лафи там с няква и хич не му дреме, след като му направих забележка да слезне от там (не знам как не ми дойде на акъла да го пребия, не обичам простотии да върша), той само се извъртя на задника си (от металните орнаменти на дънките му няма да ви казвам какво се получи) и си спусна краката отстрани и стъпи на предната броня, като не слезе от капака и ми каза "к'во толкоз се впрягаш бе човек"....тръгнах си без да го нараня по молба на собственика на къщата.
п.п. Как може колата 10 години да няма една драскотина по нея и като дойде в БГ и да става на Г*З, немога да разбера :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Ное 2007, 21:44

Мале като ви слушам и ми се отщява да идвам да уча в софия. :mhihi:
Да чукам на дърво не помня при нас да са се случвали такива издънки.
Баща ми взе семейна кола за 17к преди 3 месеца и за сега няма терористични атаки, освен котарака дето бутна саксията на см от капака. :twisted: Иначе ми се струва, че в Плодвив е доста по-спокойно дори панела на радиото не го махам цели 2 години.
Приятели карат лични коли bmw 320, land cruiser и сега друг си смени старото бмв за 330 почти ново, и какво да завиждам ли?
Нека си ги карат със здраве радвам се за тях. С разни подобни пубери и всякви комплексари, както тоя дето отнесел голфа тази, държава незнам на къде отива.
Вече почвам много да се замислям някъде за чужбина хем по-спокойно хем парички за 3-ка си изкарам. :lol: Не че в бг не може, но се иска да си врътлив много. :)
ПП: Баща ми се върна преди 2 седмици от украйна с буса, който е на 17г вече и там му откраднаха лявото огледало!!! Сега е с някво подскачащо ... :twisted: :evil:

Предишна

Назад към Страхотни истории