ВЪПРОС ЗА 525TDS СПЕШНО
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
ВЪПРОС ЗА 525TDS СПЕШНО
Здравейте Колеги, имам следния въпрос:
Мисля да си купувам една баварка, 525тдс, има много екстри, обаче ме притеснява:
-На празен ход на около 20-50 градуса баварката мени оборотите.
-Цифрите на километража не светят но се виждат. От какво е това?
Предварително Благодаря
Мисля да си купувам една баварка, 525тдс, има много екстри, обаче ме притеснява:
-На празен ход на около 20-50 градуса баварката мени оборотите.
-Цифрите на километража не светят но се виждат. От какво е това?
Предварително Благодаря

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Здравей относно километража има една лампичка тя е изгоряла нищо сериозно.За мененето на оборотите може да са доста неща.Но на мен така го правеше само на студено и понякой път на топло и като изчистих интеркулера се оправи и повече не е правила така.По-лошият вариянт е да е плочката на ГНП-то лошото че единственият успешен вариянт за решението на проблема е нейната смяна 800-1000лв. 

dinozab написа:Здравей относно километража има една лампичка тя е изгоряла нищо сериозно.За мененето на оборотите може да са доста неща.Но на мен така го правеше само на студено и понякой път на топло и като изчистих интеркулера се оправи и повече не е правила така.По-лошият вариянт е да е плочката на ГНП-то лошото че единственият успешен вариянт за решението на проблема е нейната смяна 800-1000лв.
Много Благодаря Братле

Още мнения

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Не са необходими.
Нова плочка на ГНП е скъпа,втора ръка трудно се намира работеща.Може би трябва да потърсиш друга кола.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Стига с тия плочки,че плашите хората ... ако не надува,ГНП и ходовата част са добре другото е поправимо до 500 лв.Тва за оборотите може и запушен ваздушен филтър да е..
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Най-добре да я закара на диагностика.Но да вземеш дизел ,който мени оборотите и да разчиташ ,че може да е от въздушен филтър...Еди н колега плачеше ,че бил купил М51 ,който малко надувал маркучите,след една седмица доста повече и накрая се оказа глава.
Колега ,ако много държиш на колата си направи сметката с най-лошото,дали те устройва.Пък ако се окаже ,че не е може с парите може да си сложиш ксенон и още нещо.По принцип в продава , цели помпи се намират за 350 лв.-но доколко са читави ,един господ знае.
Колега ,ако много държиш на колата си направи сметката с най-лошото,дали те устройва.Пък ако се окаже ,че не е може с парите може да си сложиш ксенон и още нещо.По принцип в продава , цели помпи се намират за 350 лв.-но доколко са читави ,един господ знае.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Е диагностика,щом нещо го съмнява,определено трябва да мине.Цветико оная тема 15-те съвета при покупка на дизел 2-ра ръка е мн. добра ама нещо немога да я намеря.Ако може да я извадиш отнякаде 100% ще е от полза 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Е диагностика,щом нещо го съмнява,определено трябва да мине.Цветико оная тема 15-те съвета при покупка на дизел 2-ра ръка е мн. добра ама нещо немога да я намеря.Ако може да я извадиш отнякаде 100% ще е от полза
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=637637&highlight=#637637
10 мнения
• Страница 1 от 1