Морган???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Хмм, не знаех че съществува такъв автомобил - морган:)
рекох си - я да го видя на снимка тва животно.
Изродщина.Много е яко
ето я снимката:
http://gtphotos.free.fr/evenement/borde ... ero8-1.jpg
а ето и от немското mobile:
http://mobile.de/SID06zKn2QIO5IsJz4Kxsq ... 113048373&
Баси тея 90 000 Евро...
рекох си - я да го видя на снимка тва животно.

ето я снимката:
http://gtphotos.free.fr/evenement/borde ... ero8-1.jpg
а ето и от немското mobile:
http://mobile.de/SID06zKn2QIO5IsJz4Kxsq ... 113048373&
Баси тея 90 000 Евро...

- ASEsound systems
- кандидат ентусиаст
-
Tая кола е супер чекия и пръдня,ако струваше 20к EURO нова щеше да е хубава,ама 90кEURO за стъклопласт,ма много е грозна бе.

0889424666
ASEsound systems написа:Tая кола е супер чекия и пръдня,ако струваше 20к EURO нова щеше да е хубава,ама 90кEURO за стъклопласт,ма много е грозна бе.
Хахахаха!!!!
Тази фирма има най-висока пе4алба от автомобилните фирми за миналата година. А, 4е ти не разбираш от реплики никой не ти е виновен

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
ASEsound systems написа:Tая кола е супер чекия и пръдня,ако струваше 20к EURO нова щеше да е хубава,ама 90кEURO за стъклопласт,ма много е грозна бе.
Стига бе колега, Майбаха кочина ... Моргана ч****я

Нещо изпускаш нишката ми се струва

May the BMW force be with you!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
бате Vasilen-е
на АSEsoundsystems му е трудно... :mha:
на АSEsoundsystems му е трудно... :mha:
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Vasilen написа:Стига бе колега, Майбаха кочина ... Моргана ч****я
Първо - не искам с мнението си да предизвикам кавги

За мен Майбахът не е кола ... нито е лимузина ... т'ва е просто една машина , бъкана с хиляди екстри и разни джунжурии ! Дизайнът е ... no comment ! Просто , една истинска лимузина трябва да предизвиква трепет у всеки автоманияк само с външния си вид . А на какво прилича Майбахът ?! Все едно е реставрирана кола от '45 година , с която са возели някоя важна клечка . Никакъв стил и красота ! Пак подчертавам - мое си мнение

Ай повече няма да коментирам Майбах ...
Морган - че какво му е толкова невероятното ?! За таз кола знам от доста време , ноооо ... Не знам с какво ви привлича кола , чиято предница ... аве все едно съм взел една кола , засилил съм я с 70км/ч и съм я изтряскал челно в някой стълб ... И това ми било красота !!! Още веднъж - мое си мнение !!! Не знам как са с печалбата , пък и слабо ме интересува , за мен това не може да бъде супер кола !
Не знам за вас - аз бих предпочел 8-ма серия ... БМВ Назка ... М1 - все велики баварски машини , които като ги погледна и ... то това не се обяснява с писания , това е чувство , което ако не усетиш още отначалото като видиш дадена кола , значи после вече е късно ... А за мен процедурата е следната :
На първо място една истинска перфектна кола трябва да ме впечатли с външния си вид ... после се занимавам с това какъв двигател има и т.н. Ако не ми хареса на външен вид , то после колкото и да ме убеждават , че е супер колица , сори ама за мен не е !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Толкова от мен !!! И последно - всеки си има собствен вкус , затова има толкоз много марки коли ! Ако всички харесвахме едно и също , просто щеше да има по една марка от всяко нещо и толкоз !!! На едни им харесва , на други не ..........
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
И аз се присъединявам към вас! Не съм виждал на живо нито Майбахът нито Моргана, но на снимки хич не ме впечатляват! Майбахът мисля, че насполучливо са смесили футуристични форми, като фаровете със сегащния стил на МБ и се е получило некъв мелес, иначе за интериора не мога да не изразя своето възхищение, там си е пипнато както трябва, но екстериора...ако застане редом с Ролс-Ройс Фантом няма никой да забележи грозоното пате Майбах!
Що се отнася до Морган Аеро 8, хората са се усетили навреме, че е изключително модерно да се съчетават днешно време ретро стил със футуристичен дизайн, но те така са оплескали нещата, че направо ми е трудно да си го обясня!!! С тия сплескани навътре фарове предницата е толкова смешна! Абе като цяло доста некъдърна смесица ретро-съвремен дизайн!!!

От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- ASEsound systems
- кандидат ентусиаст
-
Радвам се,че и други хора споделят моето мнение, и не само го споделят ами дават и доказателства за твърденията си.За радо цфмф:дай някой линк или малко повече инфо за да си докажеш твърдението че тази грозна колица,на която ти толкова се възхищаваш е №1 по продажби.За Василен:никога не съм казвал,че Майбах е кочина,казах че болтовете на джантата са ръждясали,ха сега,това нормално ли е за кола за която плащаш 900 000лв.Моля те не изкривявай думите ми през твоя възглед,направи си извод кой изпуска нишката!!!
И за вичо:не на мен а на теб ти е трудно да се светнеш че тоя морган не е толкова красив колкото ти си мислиш,но няма нищо на теб ти е простено.
И за вичо:не на мен а на теб ти е трудно да се светнеш че тоя морган не е толкова красив колкото ти си мислиш,но няма нищо на теб ти е простено.

0889424666
- Mnogo burz
- Потребител
-
Nedeite taka be
Zna4i ne bih kazal 4e toia Morgan e super kola ili ne6to takova. Da hubava e ama kakvo tolkova. Spored men vie se vpe4atliavate ot strannia vun6en vid. Dvigatelia e bez komentar - strahoten, no ni6to osobeno ot dledna to4ka na negovata riadkost. Togava kakvo ostava - oldtimer s novi4erti i po-meki i obli formi, da krasiv e, no nigoga ne bih go predpo4el pred M3 primerno.
Samo Ford Eskort Cosworth - 420 k.s.
Vsi4ko druga e izmislitca
Vsi4ko druga e izmislitca
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2