Кофти неделен ден
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Кофти неделен ден
Днес на слизане от Пампорово един кретен с чисто новичко Мицубиши Колт PB9090BM щеше да се натресе в мен ако на му бях направил неволно място.Пред мен колона аз карам 5 км така и не изпреварвам(нещо не привично за мен) защото си говоря с приятелката и слушам музика и не ми се напряга излишно.Този с Колт-а се лепна за мен и постоянно нервничи и криволичи отзад.Движението беше доста натоварено а колоната доста голяма.Колата пред мен точно след един завой решава да спира внезапно с мигач в последния момент,аз го заобикалям псувайки го и настъпвам за да стопя дистанцията която се е получила между мен и колоната.Този с Колта прави същото.Да но след секунди виждам че дистанцията се топи доста бързо,набивам спирачки айбиес-а сработва с леко ляв волан спирам на осовата и на около 1 метър от този пред мен зад мен клаксон и виждам че колта ме подминава отдясно в банкета с пушилки.Оказва се че някакъв нещастник решава да завива към бензиностанция в другото платно(против правилата разбира се)Този с Колта до Пловдив караше като новобранец после.
На влизане в Пловдив верижна катастрофа с 4 коли 1 км по нататък пак верижна с 3 коли.
Прибирам си преди малко колата в гаража един ми спрял пред гаража,докато се разправям с него една патка сгъна калника на една паркирана до нас кола.
На Бачковския манастир един с Сиво Пежо 206 караше от манастира надолу по паважа където обикновено както и днес вървят хора с пълна газ(то тая въшка само надолу върви и той явно беше решил да докажа на приятелката си че е гъзар
На влизане в Пловдив верижна катастрофа с 4 коли 1 км по нататък пак верижна с 3 коли.
Прибирам си преди малко колата в гаража един ми спрял пред гаража,докато се разправям с него една патка сгъна калника на една паркирана до нас кола.
На Бачковския манастир един с Сиво Пежо 206 караше от манастира надолу по паважа където обикновено както и днес вървят хора с пълна газ(то тая въшка само надолу върви и той явно беше решил да докажа на приятелката си че е гъзар
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
то за тва има един лаф '' неделните шофери ''
така е става все по-гадно и по-гадно неможе да си караш нормално ми требва да се пазиш от малоумници

така е става все по-гадно и по-гадно неможе да си караш нормално ми требва да се пазиш от малоумници

Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
и мене днеска щеше да ме отнесе едно ауди а4 2002 година...че и в града...карам аз по главна улица с около 50км и тоя излиза от една пряка която е на около 5-6 метра пред мен,без да спре,а да се огледа да неговорим...от там едни кучки набивам зверски,абс-а кове,колана ме пристяга въртя геврека че и му свиря през същото време
(много ми помогна тва че небях заел стойка тип:Вин Дизел а си карах на 9:15),избегнахме го...моя човек искаше със все колан да излиза да му чупи канчето ама всичко са размина със няколко поздрава за майка му... 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Новини
-
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
аз пък днес по околовръстно яко задръствания и рейсове и тирове и коли и сички излезнали да карат и така яко задръствания и пеша по бързо се движиш

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
SpeeD_GT написа:то за тва има един лаф '' неделните шофери ''![]()
да

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Кофти работа с тия "неделните шофьори" имам чувството че половината са карали курсовите при Стиви Уондър
.Честно направо ме е страх да карам извън градско вече.Преди месец се прибирам от Балчик,бях ходил малко на разходка, и гледам некав трабант по таван в канавката.На другия ден чета вестника и
клетника починал,защото карал неисправна кола - бил си вързал носача с тел.Пък отделно нея вечер на 2 пъти некви кавали в ОРЕЛи искаха да ми се качат на бъбрека.Такива некви ужаси около черноморието.Така,че пожелавам на всички колеги здрави нерви и много безаварийни километри 

7 мнения
• Страница 1 от 1