Някой да знае ... ?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Някой да знае ... ?
За новата механа "Черешата" в София на бул."Джеймс баучер" кой номер се намира ??
http://horobg.com/index.php?menunode=43&show=mlist
Моля ви,помагайте ,че не се издържа, ония безбожници от "Сите Българи заедно" в кв."Банишора" вдигнаха цените толкова много а и отгоре на всичко ако иска човек да запази маса за 8 души напр. ще трябва да плати 120 лв
предварително , 15 лв на човек респективно а накрая даже не връщат разликата в случай ,че крайната сметка е под тези 120 лв
Тоя Иван Григоров май се е помислил за много велик,не знам колко от вас обичат народните танци и народната музика ,но това заведение преди 2 години ,когато всичко си беше в нормите избиваше рибата с оркестъра и певицата в носиите ... Добре ,че инерцията и това,че няма друго заведение от такъв тип води танцьорите от ансамблите да се надиграват там та все още е живо ...
Георги Пенчев

http://horobg.com/index.php?menunode=43&show=mlist
Моля ви,помагайте ,че не се издържа, ония безбожници от "Сите Българи заедно" в кв."Банишора" вдигнаха цените толкова много а и отгоре на всичко ако иска човек да запази маса за 8 души напр. ще трябва да плати 120 лв

Тоя Иван Григоров май се е помислил за много велик,не знам колко от вас обичат народните танци и народната музика ,но това заведение преди 2 години ,когато всичко си беше в нормите избиваше рибата с оркестъра и певицата в носиите ... Добре ,че инерцията и това,че няма друго заведение от такъв тип води танцьорите от ансамблите да се надиграват там та все още е живо ...
Георги Пенчев
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Re: Някой да знае ... ?
Penchev написа:,не знам колко от вас обичат народните танци и народната музика
Ас обичам народна музика, айде в Скопйе, не се плаща резервацийа

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Преди доста години вуйчо ми беше направил едно заведение "Банска къща Миле Попйордано" и беше доста добре оркестри ала бала,единственото кофти е,че беше малко.Но не знам дали още съществува,понеже той го продаде отдавна,но мисля че бачка.Ако искаш мога да разпитам 

Tux0 Ca !

- Penchev
- Сватбаря
-
///peter написа:http://www.todoroff-wines.com/new2/clients.php
На номер 1 пише че е
Ей колега,много ти благодаря

Кире, да знаеш ,че един ден (ако не тази - то другата година) живот и здраве да е ,ще долети зеленото комби в Скопие с трима играджии,да видим и "стъпим" на някое Македонско хоро,тамън да се запознаем и разгледаме Македонската столица

А между другото има ли някой който да играе народни танци от тук ,без оглед на местожителството ??
Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
SpUd3r написа:Преди доста години вуйчо ми беше направил едно заведение "Банска къща Миле Попйордано" и беше доста добре оркестри ала бала,единственото кофти е,че беше малко.Но не знам дали още съществува,понеже той го продаде отдавна,но мисля че бачка.Ако искаш мога да разпитам
Заведението се намира в една от пресечките на "Мадрид",работи и сега,но помещенията са му малки и тесни и не е пригодно за игра,така както е и в "Хаджи Драгановите къщи" на ул."Козлодуй"

как няма едно огромно заведение с достатъчно място за игра и музика като в "Сите Българи" та да може човек да играе и да е спокоен ,че не става касапница в обувките - крак върху крак

Георги Пенчев
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Penchev написа:SpUd3r написа:Преди доста години вуйчо ми беше направил едно заведение "Банска къща Миле Попйордано" и беше доста добре оркестри ала бала,единственото кофти е,че беше малко.Но не знам дали още съществува,понеже той го продаде отдавна,но мисля че бачка.Ако искаш мога да разпитам
Заведението се намира в една от пресечките на "Мадрид",работи и сега,но помещенията са му малки и тесни и не е пригодно за игра,така както е и в "Хаджи Драгановите къщи" на ул."Козлодуй"![]()
как няма едно огромно заведение с достатъчно място за игра и музика като в "Сите Българи" та да може човек да играе и да е спокоен ,че не става касапница в обувките - крак върху крак![]()
Георги Пенчев
Адаш във "Веселото Село" ходи ли?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
АВТОРА - абе запиши се на народни танци към нарона трупа българка

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
12 мнения
• Страница 1 от 1