Откраднат автомобил!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f31

Откраднат автомобил!

Мнение от karaibrahim » 03 Ное 2007, 2:48

Вчера в района на сточна гара е откраднат сив VW Пасат ТДИ от 2005та година. Модел 5,5. Колата е с чешка регистрация! Изглежда приблизително така:
Изображение
Изображение
Изображение

Доста е лесна за разпознаване, тъй като се води някакво лукс изпълнение и има хром лайсни навсякъде, освен това салона е доста интересен - абсолютно всичко вътре е много светло сив цвят (вкл седалки, табло, пластмаси, дръжки, всичко). Има всякакви екстри, като телефонна уредба, малката навигация, климатроник и тн.

Моля, помогнете да открием автомобила! :(
Ако някой забележи Пасат, отговарящ на определението да ми позвъни веднага на тел. 0888257724. Косьо се казвам.

Специално моля живеещите в района да се оглеждат, защото колата е открадната през деня и надали е далеч от района на Сточна гара. Бие на очи с този чешки номер и я спират редовно полицаи!

Предварително благодаря за всякаква информация :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 03 Ное 2007, 9:58

Косио,
сека седмица има по 1-2 теми за откраднати коли ТУК
и то все НОВ внос или такива тарикати с кола без каско
видиш ли такава кола НОВ внос без каско и то скъпа, повярваи че се 1 си написал на задното стъкло: подарявам Я
докарах преди едно Ново А6 , с немски номера тия жълтите .. е верваи че немаше как да не ме следят .. колата НЕ се води никаде регистрирана .. но за сметка на това много вървеше :arrow: видиж ли че имаш опашка или я отписваи или бегаи некаде на сигорно ,
та АКО НЯМАШ КАСКО ТИ СИ СИ ЗА БОИ БАТЕ .....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f31

Мнение от karaibrahim » 03 Ное 2007, 13:20

Колата има каско в Чехия. Кара се тук от година и половина така, с чешките номера. :confused: Просто е сериозен проблем, че точно сега изчезна колата, защото е много нужна!

Моля, някой ако има инфо да ми позвъни веднага!
Съмнявам се, че колата е с чешките номера все още. :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 04 Ное 2007, 17:19

Ще я разглобят за части - щом е с чужди номера едва ли ще я използват за друго :roll: В КАТ вече трудно влиза такава кола за регистрация с пренабити номера, защото не се знае дали не е пусната от интерпол примерно за издирване. Не рискуват а ги дават за части на няколко места в София и не само :!: Оглеждай се по-камионите които пренасят коли, но според мен е вече късно :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Ное 2007, 16:17

euroto написа:Ще я разглобят за части - щом е с чужди номера едва ли ще я използват за друго :roll: В КАТ вече трудно влиза такава кола за регистрация с пренабити номера, защото не се знае дали не е пусната от интерпол примерно за издирване. Не рискуват а ги дават за части на няколко места в София и не само :!: Оглеждай се по-камионите които пренасят коли, но според мен е вече късно :!:

В Косово ги регистрират ;) Ако не се обадят за откуп,колата патува за тарамбуките.
Изображение

Назад към Извън Темата