проблем с парното
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
проблем с парното
колеги ,трьгна да става студено и трьгнах и аз да пускам парното и то трьгна да влиза бял пушек в купето от духалките..
все едно
в колата... какьв е проблема според вас?
все едно

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
като че ли е спаднало малко нивото на охладителната...преди имах и аз проблема с изпотяване на стъклата но не и такъв.сега направо си влиза бял дим от духалките когато е пуснато да духа топло.возих един приятел които след като го оставих в колата сам, като се върнах го намерих да се топли като беше дал само на контакт без да работи двигателя..може ли това да е допринесло??
и може ли проблема да е и другаде освен о-пръстените?
и може ли проблема да е и другаде освен о-пръстените?
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
днес и яз ядох дървото
пускам парното и хоп Голямото напушванее
иначе после продължи да и духа горещо...колата беше карана много време от предишния собственик с вода и и промивахме системата с един препарат-нямате на представа кво излезе-УЖАСС
явно антифриза проби-мамка му--та въпроса ми е дали опръстените са се сговнясали или радиатора на парното..вътре нема теч никъде даже и спря да мирише на антифриз..обаче стъклата си ги поти ама от днес-досега никога 

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
bmwfena написа:днес и яз ядох дървото![]()
![]()
![]()
иначе после продължи да и духа горещо...колата беше карана много време от предишния собственик с вода и и промивахме системата с един препарат-нямате на представа кво излезе-УЖАСС
![]()
явно антифриза проби-мамка му--та въпроса ми е дали опръстените са се сговнясали или радиатора на парното..вътре нема теч никъде даже и спря да мирише на антифриз..обаче стъклата си ги поти ама от днес-досега никога
Фенче, на радиаторчето също има гумени уплатнители, където е сглобката между алуминиевата и пластмасовата част. Аз като го свалях моето да го чистя и извадих части от уплатнението, но за късмет само тая дето е от вътре и излиза извън сглобката. А за О пръстените, така и така ще се разкоства вземи ги смени, стотинки струват, но

- bmwfena
- БМВманиачения
-
възможно ли е да е спукан радиатора на парнотомаречков написа:bmwfena написа:днес и яз ядох дървото![]()
![]()
![]()
![]()
Фенче, на радиаторчето също има гумени уплатнители, където е сглобката между алуминиевата и пластмасовата част. Аз като го свалях моето да го чистя и извадих части от уплатнението, но за късмет само тая дето е от вътре и излиза извън сглобката. А за О пръстените, така и така ще се разкоства вземи ги смени, стотинки струват, ноотиди със старите, щото повечето от тея дето ги продават са прекалено дебели и не можеш после да събереш сглобката, а и не забравяй, че едната част е пластмаса и вероятността да я сцепиш от напъване не е малка. Аз бах писал тука една тема за клапаните на парното и там май имаше нещо по подробно, пусни едно търсене, а и един колега май специално за О пръстени тема имаше.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
промиха цялата система...аууу какво изтече-снимах гоtsb_bg написа:bmwfena написа:... вътре нема теч никъде даже и спря да мирише на антифриз..обаче стъклата си ги поти ама от днес-досега никога
И при мен поти стъклата а няма теч и миризми![]()
Ти с какво проми радиатора

p
А при мен след като смених термостата имам ебахти якото парно
Но много странното е че се потят стъклата като на бащата астричката
Има ли някой идея какъв е проблема с потенето?
Както и да сложа плъзгачите и силата на вентилатора все си е същото, както и врътките!

Но много странното е че се потят стъклата като на бащата астричката

Има ли някой идея какъв е проблема с потенето?
Както и да сложа плъзгачите и силата на вентилатора все си е същото, както и врътките!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ Колега запушен ти е филтъра на купет- потърси за тема по този въпрос, наскоро имаше една перфектно онагледена със снимки
Значи трябва да се разграничава пушек от потене на стъклата
Георги Пенчев

Значи трябва да се разграничава пушек от потене на стъклата

Георги Пенчев
- bmwfena
- БМВманиачения
-
при мене имаше и пушек и после зега да се потят стъклата...мамка му стара..много гадноPenchev написа:^ Колега запушен ти е филтъра на купет- потърси за тема по този въпрос, наскоро имаше една перфектно онагледена със снимки![]()
Значи трябва да се разграничава пушек от потене на стъклата![]()
Георги Пенчев

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2