За и против дамите във форума?!
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Fencing_girl
- НА ШЕФА ЩЕРКАТА
-
Ми аз лично не съм гласувала,щото ми се вижда безсмислена тая анкета...и все пак ако сега направя анкета "за или против мъжете във форума" ще бъде ли честно само жени да гласуват и след това ако има повече отговори НЕ,на всички мъже да се забрани да влизат?!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ми аз лично не съм гласувала,щото ми се вижда безсмислена тая анкета...и все пак ако сега направя анкета "за или против мъжете във форума" ще бъде ли честно само жени да гласуват и след това ако има повече отговори НЕ,на всички мъже да се забрани да влизат?!
Не разбира се!
Просто принципът във форума е жените да нямат право на глас. Неофициално разбира се!
Същото е в обществото. Аз на мойта за какво й прибрах паспорта покрай изборите?
Последна промяна D3BEP на 03 Ное 2007, 0:18, променена общо 1 път
- Fencing_girl
- НА ШЕФА ЩЕРКАТА
-
Ми не мисля,че ми детска логиката...По-скоро изказването,че жените нямат право на глас е доста по-детско... 

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
- Fencing_girl
- НА ШЕФА ЩЕРКАТА
-
PeBaLs написа:те тава е, аз лично съм против ....някои ....много тъпи теми пускат
Ем то тъпите теми май не се определят от пола...аз съм виждала доста тъпи теми,пуснати от мъже,така че...

- Illusion
- Бургаското явление
-
и аз не съм гласувала и мисля, че няма смисъл!!!
А тема "за или против мъжете" е ъпсурдна щот... мъжки форум без мъже
А и каквото и да си говорим, това си е форум за коли. Това, че има подфорум Извън Темата незначи, че трябва да се пълни с глупости. А ве ние що не пуснем теми за маникюри, прически и т.н. Просто си мисля, че не му е тук мястото, има и други сайтове по-подходящи
А тема "за или против мъжете" е ъпсурдна щот... мъжки форум без мъже

А и каквото и да си говорим, това си е форум за коли. Това, че има подфорум Извън Темата незначи, че трябва да се пълни с глупости. А ве ние що не пуснем теми за маникюри, прически и т.н. Просто си мисля, че не му е тук мястото, има и други сайтове по-подходящи

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Fencing_girl написа:Ми не мисля,че ми детска логиката...По-скоро изказването,че жените нямат право на глас е доста по-детско...
Колеги, този колега да не е... жена?
Разбира се, жените могат да имат право на глас, но само в определените от мъжете случаи, колега!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ако се стигне до червени картони, взимам си рожденничката и отиваме да мятаме торти 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Fencing_girl
- НА ШЕФА ЩЕРКАТА
-
D3BEP написа:Fencing_girl написа:Ми не мисля,че ми детска логиката...По-скоро изказването,че жените нямат право на глас е доста по-детско...
Разбира се, жените могат да имат право на глас, но само в определените от мъжете случаи, колега!
ами колега,позволяваш ли ми сега да използвам правото си на глас или да се свия в ъгъла и да си готвя пържолите за утре?

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Fencing_girl написа:D3BEP написа:Fencing_girl написа:Ми не мисля,че ми детска логиката...По-скоро изказването,че жените нямат право на глас е доста по-детско...
ами колега,позволяваш ли ми сега да използвам правото си на глас или да се свия в ъгъла и да си готвя пържолите за утре?
Ааааа. Жена сиии....
Ами виж сега, ако си имаш мъж, първо него трябва да питаш.
Ако не, правилно е да се обърнеш към главата н асемейството - баща ти и да го помолиш да ти разреши да гласуваш.
Ако и там нещата не излезат, вече можеш да се обърнеш към нас да видим с какво можем да ти съдействаме.
Аз лично съм против жените като цяло да гласуват, но ти ми изглеждаш порядъчна...
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ
Ако съответната ДАМА няма снимки в галерията си, или те не са интересни за останалата част от форума, получават предупреждение за БАН
и те така!
Ако съответната ДАМА няма снимки в галерията си, или те не са интересни за останалата част от форума, получават предупреждение за БАН
и те така!

- Illusion
- Бургаското явление
-
dopestar написа:ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ
и те така!
Според теб това сайт за запознанства ли е?!
И ако има такива, които си търсят мъж тука, има и такива които са заради синьо-белия пламък в очите си

Всяка може да си сложи снимка... и аз бих го направила... но не мисля, че има смисъл. Има си и лични съобщения има си и други начини

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Fencing_girl
- НА ШЕФА ЩЕРКАТА
-
Хаха,веднага си махам снимките от галерията и си чакам БАНа...не всички жени(момичте)влизаме за да си намерим мъж в тоя форум
мене ме интересуват много повече колите,отколкото потребителите,ама...шанс...ходи обяснявай,че си момиче и се кефип на коли...

71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5