ПРИЗИВ
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
aве тия дето се разхождат сами из уличките или се праат на мноо важни и не дават ги закараш или са по страшни и от мъжете
едит: а или са на 15 и е незаконо ги караш ...
едит: а или са на 15 и е незаконо ги караш ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
sonny написа:euroto написа:Подкрепям на 100%. Аз определено вървя или карам доста често зад жена си, че има от време на време говняри дето са големите мъже и се дървят на жена ... имаше един такъв "луд" живеещ близо до нас ... е вече не е ЛУД
А живеещ ли е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм го виждал от тогава. Само мога да кажа, че човека е Лекар

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: ПРИЗИВ
Fking написа:Elle написа:Тъй като зачестиха случаите с тормоз над момичета от случайни индивиди из тъмните улички,искам да отправя един призив към кавалерите тук. Много от нас често се прибират съвсем сами през неосветени преки,паркове,опасни квартали..дори таксито не е сигурна защита,лудите шофьори са навсякъде,с неприличния си език и пр.Затова апелирам мъжете да се опитват да подреждат ангажиментите си по такъв начин че да могат да изпращат момичетата до вкъщи.Знаете,лошото се случва само веднъж,но е достатъчно!
Нищо кой знае какво не съм ти направил, че да пускаш цяла тема!!
(а и не беше толкова тъмно)
Ти ли си бре, от тебе л итрябва да си пазим жените?
Re: ПРИЗИВ
D3BEP написа:Fking написа:Elle написа:Тъй като зачестиха случаите с тормоз над момичета от случайни индивиди из тъмните улички,искам да отправя един призив към кавалерите тук. Много от нас често се прибират съвсем сами през неосветени преки,паркове,опасни квартали..дори таксито не е сигурна защита,лудите шофьори са навсякъде,с неприличния си език и пр.Затова апелирам мъжете да се опитват да подреждат ангажиментите си по такъв начин че да могат да изпращат момичетата до вкъщи.Знаете,лошото се случва само веднъж,но е достатъчно!
Нищо кой знае какво не съм ти направил, че да пускаш цяла тема!!
(а и не беше толкова тъмно)
Ти ли си бре, от тебе л итрябва да си пазим жените?
еми ти представяш ли си да вървиш на някоя тъмна улица,зловеща тишина и лек ветрец колкото да мърда дърветата и да усетиш че има някой след тебе ...
"какво искаш ти бе???"
"ЛОК-ТАР БОТ-РОП"
"какво?
"жик так хадукен"

Темата е сериозна и не е удачно да се подигравате именно с това... Напоследък много момичета се оплакват, че прибирайки се от работа са тормозени и често нападани!
Снощи пак поредния случай и то в квартала ми, който се води за хубав- някакъв причакал едно момиче и се опитал да я изнасили в една градинка между блоковете тук
Добре че се е отървала само с няколко по-леки наранявания...
Снощи пак поредния случай и то в квартала ми, който се води за хубав- някакъв причакал едно момиче и се опитал да я изнасили в една градинка между блоковете тук

I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Като че ли туй се опитвам да се изясня. Къде са тея нападения. В кой град, къде. Те са локализирани някъде, предполагам че не ги извършват поголовно дърветата в парка. За да можем да се пазим, трябва да знаем от какво, иначе можем само да имаме параноя.
И докато всички споменават, че са чували и чели за нападения незнайно къде, темата е несериозна. Дали някой ще се бъзика с нея е без значение.
Така че... Дайте нещо по същество или не се сърдете ако лафчето продължава.
И... просто призива "ДЗВЕР, взимай си жената ,с която си примерно от 10 години от работа, за да не й се случи нещо" е малко несериозен. Сигурно го разбирате. Не вярвам някой да има нужда от призив за грижа, а ако има, той няма да помогне. Като разбира се името Дзвер може да се смени с име по избор.
И докато всички споменават, че са чували и чели за нападения незнайно къде, темата е несериозна. Дали някой ще се бъзика с нея е без значение.
Така че... Дайте нещо по същество или не се сърдете ако лафчето продължава.
И... просто призива "ДЗВЕР, взимай си жената ,с която си примерно от 10 години от работа, за да не й се случи нещо" е малко несериозен. Сигурно го разбирате. Не вярвам някой да има нужда от призив за грижа, а ако има, той няма да помогне. Като разбира се името Дзвер може да се смени с име по избор.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
D3BEP написа:Като че ли туй се опитвам да се изясня. Къде са тея нападения. В кой град, къде
Пример от преди може би седмица (Лина и Ел ще ме поправят ако бъркам датите), едно момиче, познато и на 3те ни, е изпаднало в подобна ситуация. Мястото - ж.к. Люлин, часа... не мисля че е било късно... някъде към 8 вечерта май. Добре че е успяла самичка да се измъкне

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...

Аз няма да ходя по тъмните улички и ще се въоръжа със спрей

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3