Нов закон - забрана за антирадарите или радар-детекторите.
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
sonny написа:Съгласен съм с половината от Вас, обаче къкто съм със 7 точки и не се разберем на място с куката, че това не е антирадар, а е радар-детектор и ми натресе акта. Докато е следствието и делото, ше мине 3 пъти повече време отколкото ми е давноста на акта и ще си седа с колелото на тротоара. Затова питам и оттова искам да избягам!
Докато се съдиш си си пълноправен водач...
Flat 6 написа:sonny написа:Съгласен съм с половината от Вас, обаче къкто съм със 7 точки и не се разберем на място с куката, че това не е антирадар, а е радар-детектор и ми натресе акта. Докато е следствието и делото, ше мине 3 пъти повече време отколкото ми е давноста на акта и ще си седа с колелото на тротоара. Затова питам и оттова искам да избягам!
Докато се съдиш си си пълноправен водач...
Точно така! Аз заради един акт с 18 точки бях слезнал на -10, ама съдих куките и ми върнаха книжката

_!_
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ма възстановявайте ги тия точки бе хора... Ще вземете заради нещо дребно пеша да ходите... 

It's not who You are, it's who You know...
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Колеги,каква точно е разликата м-у 2те много съм тъп 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
The 5th element написа:Колеги,каква точно е разликата м-у 2те много съм тъп
Антирадар - "заглушава" радара на полицаите (бъгва го)
Радардетектор - съобщава за полицейски радара
Най-просто казано
logout написа:Ма възстановявайте ги тия точки бе хора... Ще вземете заради нещо дребно пеша да ходите...
Баткооо остава ми по-малко от месец и правя 2 години без нарушение, по закон автоматично ще ми се възстановят всички точки. Що да хода да дам 100лв и да загуба един ден за толкоз малко време, вярно е, че и 1 ден да ми остава може да ми го лепнат, ама съм като пенсионер на възлови места.
А иначе моя си седеше на е23то на тавана, закрепен и не се вижда грам, даже като се загаси колата и той спира, палиш колата и сам тръгва. Така даже може да се избегне да изписука и тъпата кука да го чуе докато се дзвери върху документите пред прозореца ми. Ама от година и половина го воза в багажника и не ми остава време да го закача.
sonny написа:© написа:защо си мисля че за 2г без нарушения възстановяват само една трета от точките?
и може би ще искат да нямаш неплатени глоби?
поправете ме ако греша
Проверил съм го, имам приятел катаджия, питал съм го, възстановят се всички отнети до момента точки. Ама да поживеем ще пиша как е хавата
Сончо, сигурен ли си, че няма да трябва да си платим глобите, както е с възстановяването на точките, че мен това много ме притеснява.

_!_
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2