Сервиз ВИП в Младост 1....
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Сервиз ВИП в Младост 1....
Е няма такива просто...
Отидох, дадох си колата за смяна гарнитура на капак клапани и лулите ( става въпрос за мотор М50В20 на Е34 )... Сметката която получих за това беше 88лв
И като си я взех диагностика който евала той се беше поне малко помъчил не достатъчно естествено ми каза че нямал софтуеър за Мотроник 3.3 с какъвто била мойта кола. Каза че на бензин не държала обороти щото ламбда сондата ми била гръмнала според него. А аз нямам ламбда сонда! И така. Питах ги на какво основание вземат 88 лв за смяна на тая елементарна гарнитура и ми беше обяснено че мотора бил 6 цилиндров затова. И в ценовата им листа пишеше смяна гарнитура капак клапани 24-48лв. Останалото е за диагностика мисля 36лв и едно маркуче 4лв. И явно като сме с БМВ-та сме на най-високата цена. Така че аз съм казал че при тия повече мойта кола няма да стъпи просто никога направо съжалявам. Внимавайте колеги НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!
Отидох, дадох си колата за смяна гарнитура на капак клапани и лулите ( става въпрос за мотор М50В20 на Е34 )... Сметката която получих за това беше 88лв

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Именно накарах ги да ги преброят преед мене ... И те викат ти знайш ли колко гайки има на бубините... Ебати тъпирите... Ама докато се разправяхме им изчезнаха няколко клиента...
Това ми направи густо поне...
И приемчика ми вика ... Ти зайш ли преди колко години карах такава баракуда... И му викам ... То сигурно сега си още повече огладнял пич... Не можеш да преценяш хората по колата... Мене ме кефи тая кола и тая кола си карам ... Една кола не е показател за нещо съществено...

И приемчика ми вика ... Ти зайш ли преди колко години карах такава баракуда... И му викам ... То сигурно сега си още повече огладнял пич... Не можеш да преценяш хората по колата... Мене ме кефи тая кола и тая кола си карам ... Една кола не е показател за нещо съществено...
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Другото което се изцепиха че колата и била прецакана ламбда сондата ( а тя няма такава ) и компютъра ми бил Мотроник 3.3 ( Такъв май не слагат на Е34 М50В20 без Ванус ).... Сменшнииии сменшниии... Грам не са в час тия пичове...
На мене преди време в "Юве" ми казаха, че катализатора ми бил за смяна. Не че имам катализатор, ама това че никой не си направи труда да погледне отдолу. То се вижда с просто око да го е... Оттогава не съм стъпвал там.
Ако искаш на ЛС да ти кажа кой е най-добрия майстор, ама е малко далеч от Младост...
Ако искаш на ЛС да ти кажа кой е най-добрия майстор, ама е малко далеч от Младост...
- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328ti
хахахах тия там са смешни. Преди ,за да установят че има скъсана риза на 1 от блоковете на ЛАДА САМАРА,ни взеха 120лв... ..
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
1. Аз винаги гледам да питам колко пари ще е ремонта и за колко време!
2. Ако няма да правя ремонта веднага, искам проформа ф-ра, за да знам сравня какво ще ми искат като пари после (и си избирам по-ниската оферта)!
3. И ти си подходил наивно колега, видяли са те че не питаш и са извадили големата секира!
2. Ако няма да правя ремонта веднага, искам проформа ф-ра, за да знам сравня какво ще ми искат като пари после (и си избирам по-ниската оферта)!

3. И ти си подходил наивно колега, видяли са те че не питаш и са извадили големата секира!

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Мда определено ... Аз съм си виновен... Но факта че се опитват да ме лъжат че мойта кола имала Ламбда сонда и била с мотроник 3.1 просто ги слага в графата на ИДИОТИТЕ СЕРВИЗИ.... Така че мисля че и като идиоти са едни от първите в класацията....
- ICE
- Ледения
-
- SaSo
- старши ентусиаст
-
ICE написа:Не бе колега, пак не си разбрал,
ТЕ не са те излъгали, те толкова си знаят!
Ми незнам... Според мене може да ги сложиш в списъка на сервизите но с коментар... " ТЪП СЕРВИЗ" ...Т.е. не отбират от диагностика...
- ICE
- Ледения
-
Нямам нужда от акъл, но ти благодаря за предложението!
а сервиза не мога да го сложа в НЕКОРЕКТНИ, защото не са те измамили с нищо, а ти не си попитал каква е цената!
:idea: ПП. Аз като платих в Германия(Мюнхен) в Меката на BMW 185 euro за една ГОЛА диагностика, какво да кажа! .... че са тъпи ли?
а сервиза не мога да го сложа в НЕКОРЕКТНИ, защото не са те измамили с нищо, а ти не си попитал каква е цената!
:idea: ПП. Аз като платих в Германия(Мюнхен) в Меката на BMW 185 euro за една ГОЛА диагностика, какво да кажа! .... че са тъпи ли?

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
Колеги следва да се пита - качествените сервизи си имат ценорзпис и няма мърдане.
За ВИПа споделям лошото мнение - през пръсти се работи и е много скъпо!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Apunch написа:Колеги следва да се пита - качествените сервизи си имат ценорзпис и няма мърдане.
То техния ценоразпис едни точен та няма до къде... Смяна гарнитура капак клапани - от 20 до 40лв без ДДС... От тук смяна на гарнитура на 6 цилиндров мотор 40лв тоест най-високата.... А кажете са на 8 цилиндров мотор колко пари ше му земат... А на 10, а на 12.... Питам ги ... Те викат ми то 8 цил. са по споразумение... МАЛОУМНИЦИ!!!
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ