Гласувахте ли?
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Бам-бам...
Сони е някакъв политик, дето няма успокоение и не знае кога да спре. Бая глупости наръси в 2-3 политически теми, дето имаше напоследък и лошото му е, че май си вярва. Аз лично престанах да му обръщам внимание на политическите изказвания.
Само че това, коеот правиш ти в момента, е престъпение, наказуемо от закона.
И сега е най - лошият момент да се прави такова нещо по този начин. Че го има всички знаем, но на себе си или на форума се опитваш да навлечеш беля?
Сони е някакъв политик, дето няма успокоение и не знае кога да спре. Бая глупости наръси в 2-3 политически теми, дето имаше напоследък и лошото му е, че май си вярва. Аз лично престанах да му обръщам внимание на политическите изказвания.
Само че това, коеот правиш ти в момента, е престъпение, наказуемо от закона.
И сега е най - лошият момент да се прави такова нещо по този начин. Че го има всички знаем, но на себе си или на форума се опитваш да навлечеш беля?
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
zayo написа:Не гласувах!!!
................
Това,че партийте не са намерили кандидат за когото да гласувам си е
техен проблем.
Проблемът се състои в това, че щом масово хората не гласуват, кандидатите нямат друг избор освен да си купуват гласове (Щото ако не ги купят те, опонентите им определено ще го направят). А след като веднъж са влезли с купени гласове, кметовете няма де да мърдат - гледат интереса на този, който дава гласовете, не на данъкоплатеца - от данъкоплатеца така или иначе не зависи дали ще си запази заветното кметско място.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
ХАХА АмА ВИЕ СЕрИОЗНО лИ СИ мИСлИТЕ чЕ С ИЗбОрИ СЕ ИЗбИрА нещо си от народа - те едни референдуми не правят не че и тях ще игнорират ,па с тия ли ще избирате припомнете си бсп как ги избраха на изборите преди 97маvil:

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Benedetto написа:zayo написа:Не гласувах!!!
................
Това,че партийте не са намерили кандидат за когото да гласувам си е
техен проблем.
Проблемът се състои в това, че щом масово хората не гласуват, кандидатите нямат друг избор освен да си купуват гласове (Щото ако не ги купят те, опонентите им определено ще го направят). А след като веднъж са влезли с купени гласове, кметовете няма де да мърдат - гледат интереса на този, който дава гласовете, не на данъкоплатеца - от данъкоплатеца така или иначе не зависи дали ще си запази заветното кметско място.
Тъй е, тъй е.
А има и друг проблем.
Проблемът се състои в това, че хората не купуват. Нямат пари. И търговците нямат друг избор, освен да им продават наркотици, понеже наркотиците вървят(Щото ако не им продадат те конкурентите им определено ще го направят). А след като веднъж са купени тези наркотици, няма мърдане, търговците гледат интереса на този, който купува от тях, и редовно го снабдяват със стока. Със стока пласьорът не снабдява другите хора, от тях така или иначе не зависи дали ще си запази заветното наркопласьорско място.
Извода къв е? Виновни са тея, дето не употребяват наркотици. Не го ли схванАхте?
О, свещенна.......
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
D3BEP написа:Тъй е, тъй е.
А има и друг проблем.
Проблемът се състои в това, че хората не купуват. Нямат пари. И търговците нямат друг избор, освен да им продават наркотици, понеже наркотиците вървят(Щото ако не им продадат те конкурентите им определено ще го направят). А след като веднъж са купени тези наркотици, няма мърдане, търговците гледат интереса на този, който купува от тях, и редовно го снабдяват със стока. Със стока пласьорът не снабдява другите хора, от тях така или иначе не зависи дали ще си запази заветното наркопласьорско място.
Извода къв е? Виновни са тея, дето не употребяват наркотици. Не го ли схванАхте?
О, свещенна.......

ДЗВЕР от теб разбрахме само,че трябва да се оплакваме, да не гласуваме да плюеме и после марсианците ще ни оправят.
Нали правилно съм те разбрал
Да ти кажа така както смяташ,че ние които гласуваме сме заблудени ние мислим същото за тебе.Така,че въпрос на гледна точка. Разликата е там, че с твоя начин на мислене няма друго решение освен да затворим държавата.И понеже ти ще ме попиташ аз като гласувам какво променям и какво ще стане, ще ти отговоря че единствения демократичен начин да се избират управляващи е чрез избори и пътя е този дори в условията на България.
Нали правилно съм те разбрал
Да ти кажа така както смяташ,че ние които гласуваме сме заблудени ние мислим същото за тебе.Така,че въпрос на гледна точка. Разликата е там, че с твоя начин на мислене няма друго решение освен да затворим държавата.И понеже ти ще ме попиташ аз като гласувам какво променям и какво ще стане, ще ти отговоря че единствения демократичен начин да се избират управляващи е чрез избори и пътя е този дори в условията на България.
- Гост
-
аз не гласувах....!но и не тръся маана на гласувалите! кой квото е решил-тва е! всеки си има глава на раменете и може да решава...и е длъжен да решава сам! никой на никой не трябва акъл да дава или да се сърди!споделяме си вижданията и мнението,но тва не ангажира другите.......,камо ли форума,дето един колега се беше притеснил....!
Последна промяна Гост на 31 Окт 2007, 18:01, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Mr.White написа:ДЗВЕР от теб разбрахме само,че трябва да се оплакваме, да не гласуваме да плюеме и после марсианците ще ни оправят.
Е, госпдин Бял.... Ти ако контактуваш с марсианци, проблемът си е лично твой. Досега мислех, че го правят Мъжете в Черно, пък то....
Както намекнах по - горе, сменете дилъра. Или гласувайте, за да смените дилъра. Не знам.
Не, знаете ли къде проблема.
Ще ви го формулирам много ясно.
Всичките тук изборни моралисти сте се хванали да ме учите как да действам за да ни оправят.
Аз ще се оправям сам.
Ако на вас ви харесва да ви оправят, вие се дупете. Не карайте мене. Нямам нищо против да се надупите на който ви е радост и по партийна книжка, и по пол. Не ви мисля за глупаци, проблемът си е ваш.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Кой не гласува да мъ изсъхнат мъдурите
По принцип е лошо да се обсъждат политика и футбол, щото българина е специалист

По принцип е лошо да се обсъждат политика и футбол, щото българина е специалист

BMW only!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
amd написа:Кой не гласува да мъ изсъхнат мъдурите![]()
Аз чакам да ми изсъхнат ма нещо не става и аз незнам защо

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
w
Само ДПС! Искам Доган и сие
да ми ръчка моето и твоето дупе!
Да ни шиба здраво с мерак,
и пак, и пак, и пак!
Искам да е така за това не гласувам!
И вие не ходете,