Помощ...във Варна за ремонт!!!!
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
-
Помощ...във Варна за ремонт!!!!
Колеги,проблема е следният: за първи път съм във Варна,а мойта 5ца се предаде...! Още по път почна някакъв звук от предните колела при завой с висока скорост,после се усили,а като я оставих вече пред хотела и после след 2ч я изкарах звука го има и като върви направо.
Нещо като гъргорене,като виене...а бе на мен ми звучи на лагер на главина-лошото е,че май не само от дясната ,а и от лявата! Колата е на 2г на 100хил.км ,което е абсурдно да стане тая работа,ма -ето стана!
Мисля,че няма да мога да се прибера до София и ако някой може да помогне ше съм изключиетлно признателен.
Телефона ми е...................... - и съм в Гранд хотел Варна. Не знам дали ще мога пак да ползвам нет,за тва който може да помогне да пусне един смс-аз ще звънна....!
Първоначално мислех,че е от гумите,но проверих и тях и нищо нетипично не показва...!
Благодаря предварително!
Нещо като гъргорене,като виене...а бе на мен ми звучи на лагер на главина-лошото е,че май не само от дясната ,а и от лявата! Колата е на 2г на 100хил.км ,което е абсурдно да стане тая работа,ма -ето стана!
Мисля,че няма да мога да се прибера до София и ако някой може да помогне ше съм изключиетлно признателен.
Телефона ми е...................... - и съм в Гранд хотел Варна. Не знам дали ще мога пак да ползвам нет,за тва който може да помогне да пусне един смс-аз ще звънна....!
Първоначално мислех,че е от гумите,но проверих и тях и нищо нетипично не показва...!
Благодаря предварително!
Последна промяна Гост на 29 Окт 2007, 21:21, променена общо 1 път
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
- Гост
-
Вълците са си вълци.....! И оцеляват ,защото са в глутница!
Току що се връщам от Варна и ще споделя с вас какво стана.....!
Първо искам да се извиня на Тъндър-още няколко души ми казаха,че ме е търсил,но в суматохата си оставих телефона в колата ,докато я оправях и не съм чул...!
Та работата стана така:
След като пуснах темата ми се обадих трима души и получих още 5 СМСа с напътствия! в крайна сметка се свързах с момчетата от сервиз Корадо,които ме упътиха и посрешнаха,почерпиха ме и вкараха веднага колата. След огледа се установи ,че *както и предполагахме* е лагер на предно дясно . Поръчаха веднага лагер на FAG и дакато го донесат си полафихме за кой каква Е30ка е въртял и върти и след 45мин. бях готов!
Искам да благодаря на Митко-управителя на сервиза и на Краси-собственика,които ме посрешнаха като свой и отстранихме проблема бързо.
Отделно искам да благодаря на всички ,които се отзоваха,а тва бяха поне 10 човека и да знаете ,че глутницата ни е силна и задружна и няма проблеми да се оправи човек,където и да е!
Още веднъж благодаря!
А за лагера още зяпаме като марсианци-не мога да разбера от кво му се случи тая работа-евентуално дефектен семеринг,щото здрав удар не се вижда!Като го разглобя,ще пусна снимки и ще кажа кво мож да е било,но за съжаление Е60ката няма да може да се хвали като Е39ката,че съм я яздил 5г и съм сменял само консумативи.
Току що се връщам от Варна и ще споделя с вас какво стана.....!
Първо искам да се извиня на Тъндър-още няколко души ми казаха,че ме е търсил,но в суматохата си оставих телефона в колата ,докато я оправях и не съм чул...!
Та работата стана така:
След като пуснах темата ми се обадих трима души и получих още 5 СМСа с напътствия! в крайна сметка се свързах с момчетата от сервиз Корадо,които ме упътиха и посрешнаха,почерпиха ме и вкараха веднага колата. След огледа се установи ,че *както и предполагахме* е лагер на предно дясно . Поръчаха веднага лагер на FAG и дакато го донесат си полафихме за кой каква Е30ка е въртял и върти и след 45мин. бях готов!
Искам да благодаря на Митко-управителя на сервиза и на Краси-собственика,които ме посрешнаха като свой и отстранихме проблема бързо.
Отделно искам да благодаря на всички ,които се отзоваха,а тва бяха поне 10 човека и да знаете ,че глутницата ни е силна и задружна и няма проблеми да се оправи човек,където и да е!
Още веднъж благодаря!
А за лагера още зяпаме като марсианци-не мога да разбера от кво му се случи тая работа-евентуално дефектен семеринг,щото здрав удар не се вижда!Като го разглобя,ще пусна снимки и ще кажа кво мож да е било,но за съжаление Е60ката няма да може да се хвали като Е39ката,че съм я яздил 5г и съм сменял само консумативи.

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- Гост
-
Icco® написа:Аз до като се замъкна в сервиза да се запознаем и полафим ти си офейкал но нищо другия път
Ааа,друг път-не! Много ми хареса града ви-ебати нема един боклук по улиците и за задръствания само по филмите гледате май....!
Ма мноо далече беее...! И плажове нещо са ви кът! Ше си ходя на юг,а на вас само ше ви завиждам за подредеността и чистотата и че не знаете кво е на Плиска сутрин в 8,30ч!!!
П.С. Върнах се през Бургас,че пътя през В.Търново ми се виде мноо кьопав! През Бургас е с 40км повече ,но си струва!
- Icco
- Музикално деформиран
-
Е все пак лятото си правим сбирките до морето в едно капанче там хапка пийка
Добре си дошъл и много се радвам че ти хареса градът ни
Последните няколко години са го метнали яко,сега като разкарат и мангалите от града ще стане перфектно !

Последните няколко години са го метнали яко,сега като разкарат и мангалите от града ще стане перфектно !

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ице, ще дойдем , няма начин ще го навия Ивчо и ще долетим с двете генераций комбита в морската столица ,да види лятото сбирка и дрифт найт
Е верно, малко ще му е трудно да ми смогва на темпото ,но приятели сме все пак, ще го изчаквам чат-пат
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Icco
- Музикално деформиран
-
Абе темата беше друга тука нооо още се сещам как гледаше брат ти когато бат Краси се пързаляше под моста
Мамка му кога ще дойде пак лятото

Мамка му кога ще дойде пак лятото
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
SKISA обяснявам си го освен ако е карана на МаКс колата от предниа собственик , но така е като предаде Е39-те 

- Гост
-
BMW-E39 написа:SKISA обяснявам си го освен ако е карана на МаКс колата от предниа собственик , но така е като предаде Е39-те
Бе колата е като нова-не виждам да е юркана здраво.Може да е имало удра некъде в дупка/то пъ къде ли дупка у Германия/ ,ама сигурно са сменили джантата и така е артисало.Сега аз смених лагера и така...!А 39ката не съм я предавал...!Кво да се прави-менава и заминава!
- Гост
-
Требваше да го свала/ма нумах инструменти/ да отвора семеринга и да го гресирам-като едно време сека пролет на Москвича и щеше да заспи....!
Ма на...! Зех,че го смених! Едва ли по-новите коли са толкова по-еднодневки от старите-само може би проблемите с електрониките,ма кво да се прави! Аз ше съм първият човек на земята сменил лагер-главина на Е60!!
Случват се такиа работи.

12 мнения
• Страница 1 от 1