Помощ...във Варна за ремонт!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Помощ...във Варна за ремонт!!!!

Мнение от Гост » 27 Окт 2007, 9:04

Колеги,проблема е следният: за първи път съм във Варна,а мойта 5ца се предаде...! Още по път почна някакъв звук от предните колела при завой с висока скорост,после се усили,а като я оставих вече пред хотела и после след 2ч я изкарах звука го има и като върви направо.
Нещо като гъргорене,като виене...а бе на мен ми звучи на лагер на главина-лошото е,че май не само от дясната ,а и от лявата! Колата е на 2г на 100хил.км ,което е абсурдно да стане тая работа,ма -ето стана!
Мисля,че няма да мога да се прибера до София и ако някой може да помогне ше съм изключиетлно признателен.
Телефона ми е...................... - и съм в Гранд хотел Варна. Не знам дали ще мога пак да ползвам нет,за тва който може да помогне да пусне един смс-аз ще звънна....!
Първоначално мислех,че е от гумите,но проверих и тях и нищо нетипично не показва...!
Благодаря предварително!
Последна промяна Гост на 29 Окт 2007, 21:21, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 27 Окт 2007, 12:36

Звъня ти на посочения тел, но дава свободно ...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Окт 2007, 21:20

Вълците са си вълци.....! И оцеляват ,защото са в глутница!
Току що се връщам от Варна и ще споделя с вас какво стана.....!
Първо искам да се извиня на Тъндър-още няколко души ми казаха,че ме е търсил,но в суматохата си оставих телефона в колата ,докато я оправях и не съм чул...!
Та работата стана така:
След като пуснах темата ми се обадих трима души и получих още 5 СМСа с напътствия! в крайна сметка се свързах с момчетата от сервиз Корадо,които ме упътиха и посрешнаха,почерпиха ме и вкараха веднага колата. След огледа се установи ,че *както и предполагахме* е лагер на предно дясно . Поръчаха веднага лагер на FAG и дакато го донесат си полафихме за кой каква Е30ка е въртял и върти и след 45мин. бях готов!
Искам да благодаря на Митко-управителя на сервиза и на Краси-собственика,които ме посрешнаха като свой и отстранихме проблема бързо.
Отделно искам да благодаря на всички ,които се отзоваха,а тва бяха поне 10 човека и да знаете ,че глутницата ни е силна и задружна и няма проблеми да се оправи човек,където и да е!
Още веднъж благодаря!
А за лагера още зяпаме като марсианци-не мога да разбера от кво му се случи тая работа-евентуално дефектен семеринг,щото здрав удар не се вижда!Като го разглобя,ще пусна снимки и ще кажа кво мож да е било,но за съжаление Е60ката няма да може да се хвали като Е39ката,че съм я яздил 5г и съм сменял само консумативи. :lol:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 29 Окт 2007, 21:53

Аз до като се замъкна в сервиза да се запознаем и полафим ти си офейкал но нищо другия път :)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Окт 2007, 21:57

Icco® написа:Аз до като се замъкна в сервиза да се запознаем и полафим ти си офейкал но нищо другия път :)

Ааа,друг път-не! Много ми хареса града ви-ебати нема един боклук по улиците и за задръствания само по филмите гледате май....!
Ма мноо далече беее...! И плажове нещо са ви кът! Ше си ходя на юг,а на вас само ше ви завиждам за подредеността и чистотата и че не знаете кво е на Плиска сутрин в 8,30ч!!!
П.С. Върнах се през Бургас,че пътя през В.Търново ми се виде мноо кьопав! През Бургас е с 40км повече ,но си струва!

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 29 Окт 2007, 22:02

Е все пак лятото си правим сбирките до морето в едно капанче там хапка пийка ;) Добре си дошъл и много се радвам че ти хареса градът ни
Последните няколко години са го метнали яко,сега като разкарат и мангалите от града ще стане перфектно ! :)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Окт 2007, 23:54

Ице, ще дойдем , няма начин ще го навия Ивчо и ще долетим с двете генераций комбита в морската столица ,да види лятото сбирка и дрифт найт :twisted: :twisted: Е верно, малко ще му е трудно да ми смогва на темпото ,но приятели сме все пак, ще го изчаквам чат-пат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 30 Окт 2007, 21:31

Абе темата беше друга тука нооо още се сещам как гледаше брат ти когато бат Краси се пързаляше под моста :mhihi:
Мамка му кога ще дойде пак лятото

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 31 Окт 2007, 7:59

SKISA обяснявам си го освен ако е карана на МаКс колата от предниа собственик , но така е като предаде Е39-те :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 31 Окт 2007, 10:07

BMW-E39 написа:SKISA обяснявам си го освен ако е карана на МаКс колата от предниа собственик , но така е като предаде Е39-те :mhihi:

Бе колата е като нова-не виждам да е юркана здраво.Може да е имало удра некъде в дупка/то пъ къде ли дупка у Германия/ ,ама сигурно са сменили джантата и така е артисало.Сега аз смених лагера и така...!А 39ката не съм я предавал...!Кво да се прави-менава и заминава!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 31 Окт 2007, 12:46

Е60 лагер на главината???????????ако не е имало удар не мога да разбера от какво може да е...божеее аз на фиата ги смених на 200.000 км че нещо ми се струваше като виене и се оказа такова....ебаси и еднодневките вече :evil:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 31 Окт 2007, 12:53

Требваше да го свала/ма нумах инструменти/ да отвора семеринга и да го гресирам-като едно време сека пролет на Москвича и щеше да заспи....! :mhihi: Ма на...! Зех,че го смених! Едва ли по-новите коли са толкова по-еднодневки от старите-само може би проблемите с електрониките,ма кво да се прави! Аз ше съм първият човек на земята сменил лагер-главина на Е60!! :lol: Случват се такиа работи.

Назад към Извън Темата