"командос" за един ден?! :>

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

"командос" за един ден?! :>

Мнение от Fking » 21 Мар 2004, 22:22

след като в темата за червения буркан, ме наплашиха с осъждане и т.н.
реших да споделя и конкретна история с буркана, докато още мога :>

идвам си аз от герена, и ще се качвам на цариградско, и точно по нанагорнището за към цариградско, пред мен в лявата лента няква кола, а в дясно две таксита едно зад друго. Аз съм се позасилил, и скоро ще настигна този в лявата лента. Тук е момента да кажа, че тъкмо се беше стъмнило, а аз още не бях пуснал фаровете.
И гледам аз че онзи отпред не се усеща да се свие, и хоп, лепвам буркана отгоре и го пускам.
Оня, моментално, дава десен мигач, такситата на мига му правят място да мине в дясно, и той светкавично се мушка между тях с едничката цел да ми даде път!

Когато го задминавах, видях че е с дипломатически номера.... :>

освен това се опитах да арестувам 2-3 красиви девойчета в студентски град, но нещо не се получава, никоя не спира, някои даже бягат......
явно незнят че новите спец. части по порока, се движат с черни бмв-та с червени буркани :>

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

И

Мнение от moto » 22 Мар 2004, 18:35

И ква ти е ползата от тоа буркан да се праиш на *******ли.Или да те окошарат верно.
И немоа да разбре що толко се нахвърляте на момичетата.Неможе ли да сте малко по-галантни а?

Нищо лино :lol:

цензурирано от Turturelo
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 03 Апр 2004, 2:00

особена полза няма, освен приятната емоция от такива случки, но от както разбрах какви са последствията не съм го пускал......тук е редно да спомена че този от магазина доста ме подведе, относно буркана и последствията от употребата му.......

относно момичетата, и подхода с галантността не е лош, но трябва и да се експериментира :>

Потребител
Аватар

Мнение от Stingrey » 13 Апр 2004, 10:04

Fking колко пари даде за буркана :?: защото аз си търся син че за купон е мн яко

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 13 Апр 2004, 13:08

18lv v Pleven

но ми казаха че на илиенци ги има всякакви цветове за по 14лв

Назад към Страхотни истории