Как в "Родени с късмет" се оказах без късмет.....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
Как в "Родени с късмет" се оказах без късмет.....
Денят ясен и малко хладничко рано сутрин (1-ви април), полу заспал полусъудил тръгвам към уговорената среща за поредното пътуване към Ботевград....(там са ми лекциите)...
Едвам стигам до седянката/местото, от където си хващам марш.39, и започва едно огромно чакане на въпросната марш. След като за пореден път минаха всички възможни маршурутки и аз неколко кратно си повторих на ум , че като разбера къде живее Любимец 13 или по-познат като Мърфи (
), ще го спукам от боййй....
Виждам в далечината образа ( и най-вече табелката) на очакваната "любима" маршурутка. Махам като се надявам че няма да ме пропусне гадината (шофъора)... уф успокоение качих се ще мога да поспа още 30 мин... да ама не първо няма празни седалки ( по-точно май бяха само 6 бр. вси4ко останало на крака), второ май шофъора реши д а смени маршурута... е по-късно като стигнах кино Арена озъзнах че май съм сгрешил транспорт но... както и да е...-бел.автр- ще пропусна друсането, тичането подир моята маршурутка и спирането Й, поради голям читателски интерес...
Пътуваме сънени в колата на [SKEKARO] към заветната цел... поредните скучни до смърт лекции. По едно време започва играта родени с късмет... и наострям уши ( е след като ми казаха кой бил месеца) и почвам с интерес да слушам, бре месец декември моя бре викам си , дай да звънна и ако ми оцелат годината кефффф с 100лв съм напред... Вдигам тамагочито и званя на радиото като си мисля че ще мога дасе включа да ама НЕ, линията дава заето и то не веднъш... и чувам" и годината е хилядаа деведстотин осемдесееееттт ииииии" ( ето тука сърцето почна да се пробужда със страшен ритъм) и си викам дано не кажат моята щото ще ме много яд че не съм се свързал, да ама не ..."ииии третаааа"( тук исках да се хварля от автомобила от яд...
П.С. Ако някой от вас знае къде живее МЪРФИ, моля пратете адреса имам лични сметки за уреждане.....
П.С.2: ще го боли мноооогооооо

Едвам стигам до седянката/местото, от където си хващам марш.39, и започва едно огромно чакане на въпросната марш. След като за пореден път минаха всички възможни маршурутки и аз неколко кратно си повторих на ум , че като разбера къде живее Любимец 13 или по-познат като Мърфи (

Пътуваме сънени в колата на [SKEKARO] към заветната цел... поредните скучни до смърт лекции. По едно време започва играта родени с късмет... и наострям уши ( е след като ми казаха кой бил месеца) и почвам с интерес да слушам, бре месец декември моя бре викам си , дай да звънна и ако ми оцелат годината кефффф с 100лв съм напред... Вдигам тамагочито и званя на радиото като си мисля че ще мога дасе включа да ама НЕ, линията дава заето и то не веднъш... и чувам" и годината е хилядаа деведстотин осемдесееееттт ииииии" ( ето тука сърцето почна да се пробужда със страшен ритъм) и си викам дано не кажат моята щото ще ме много яд че не съм се свързал, да ама не ..."ииии третаааа"( тук исках да се хварля от автомобила от яд...
П.С. Ако някой от вас знае къде живее МЪРФИ, моля пратете адреса имам лични сметки за уреждане.....
П.С.2: ще го боли мноооогооооо

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
кофти тръпка
поне да беше казал с каква кола сте пътували

поне да беше казал с каква кола сте пътували

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Бре, бре, бре
слушах го това предаване за мен беше безразлично щото не съвпадна нищо с моите, ама де знам че някъде BMW ентусиаст се пържи в собствен сос
Щом не ти върви в "хазартните" игри ще ти върви в любовта нема да се косиш

Щом не ти върви в "хазартните" игри ще ти върви в любовта нема да се косиш

May the BMW force be with you!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- bgtroll
- кандидат ентусиаст
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
аз добре че не съм го слушал, че и при мене съвпадат тея неща за годината и месеца
А па и да го слушам никога няма да вдигна телефона да се обадя защото знам че няма да спечеля, пък и не се надявам на такива неща никога
Едно време имаше милион и едно желания.... много исках да глеадм костенурките нинджа.... не успях да се свържа по телефона с предаването
ОТТОГАВА ГИ МРАЗЯ ТОЯ ТИП ПРЕДАВАНИЯ
Вече съм спокоен

А па и да го слушам никога няма да вдигна телефона да се обадя защото знам че няма да спечеля, пък и не се надявам на такива неща никога

Едно време имаше милион и едно желания.... много исках да глеадм костенурките нинджа.... не успях да се свържа по телефона с предаването

Вече съм спокоен

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Пич незнам за 100 лева ама знам че от една седница съм много вътре.Първо ми изгоря хард диска тамън го оправих (купих нов) ми изгоря захранването(аре пак ново )!!!Реших че с това ми е свършил лошия късмет,да ама не!!!!!!!!В понеделник ме удариха ,а в четвъртак ми написаха фиш за лош външен вид(100 часа им се молих да не ми спрът колата от движение ,че тогава стеше да стане мазало),а са ти ми кажи дали за 100 лева щях да рева........
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
bgtroll написа:А иначе ще наблегнеме на другото на любовта...![]()
![]()
П.С. ама с и бяха 100лв![]()
Със сто лева на ботевградската магистрала

Абе каде ше топиш тва злато в онова блато.

9 мнения
• Страница 1 от 1