03.11.2007 групово посещение на драг ралито на Божура
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
03.11.2007 групово посещение на драг ралито на Божура
Здравейте колеги и колежки
предлагам да направим едно групово тръгване за Божура за след две седмици и да покожем отново кой е най великия автоклуб у нас.
Приемам предложения за мястото от кадето да тръгнем.
Понеже съм от Волуяк предлагам да направим збирката на бензиностанция Еко-Елда Обеля и от там да отпрашим към Божура.
Казвайте какво мислите,ако имате по добри предложения давайте ги
пс: ако някой се чуди защо говорим за 03.11. а не за 20.10 ето отоговора
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=71697
предлагам да направим едно групово тръгване за Божура за след две седмици и да покожем отново кой е най великия автоклуб у нас.
Приемам предложения за мястото от кадето да тръгнем.
Понеже съм от Волуяк предлагам да направим збирката на бензиностанция Еко-Елда Обеля и от там да отпрашим към Божура.
Казвайте какво мислите,ако имате по добри предложения давайте ги
пс: ако някой се чуди защо говорим за 03.11. а не за 20.10 ето отоговора
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=71697
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
аз съм "ЗА"!
а иначе, може да се съберем някъде по Сливница не някоя БензоСтанция или де да знам и аз

а иначе, може да се съберем някъде по Сливница не някоя БензоСтанция или де да знам и аз

- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
_BoBI_ написа:Не бързаите, може пак да го отложат заради лошо време ще поживеем пак ще видим
да че как е тръгнало зимата доиде

- furiozo
- младши ентусиаст
-
furiozo чул те господ колега
само не разбирам какво мислите за предложението ми да направим зборният пункт на паркинга на Хита между Обеля и Люлин
ако сте за идеята предлагам 10.00ч на паркинга та да може да тръгнем към 10.30ч от там началото на ралите офицялно е от 12.00 та да можем да се сместим някакси и на пистата
само не разбирам какво мислите за предложението ми да направим зборният пункт на паркинга на Хита между Обеля и Люлин
ако сте за идеята предлагам 10.00ч на паркинга та да може да тръгнем към 10.30ч от там началото на ралите офицялно е от 12.00 та да можем да се сместим някакси и на пистата
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Bloodnoon мястото се намира на "новия" булевард между Обеля и Люлин има хипермаркет "Хит" и още няколко големи магазина върте
прилагам ти линк с мястото за да се ориентираш по добре,че са ми казвали че обяснявам много объркано
http://bgmaps.com/map.asp?sid=9d95d8ddf ... 27_59.y=35
надявам се съм бил полезен с това на всички който имат желание да дойдат,но не се сещат за каде става съпрос
пс: срещата остава за 10.00 на паркинга на 03.11.2007г,докато не се получи някаква промяна на началният час на ралито или не се отложи за друг ден.
пс:2 за тези който ще дойдат гледайте за бяла е30-ка двоен стоп ще гледам да се наместа някаде максимално отдалечено от другите коли за да няма объркване.
аз ще съм там преди 10.00
прилагам ти линк с мястото за да се ориентираш по добре,че са ми казвали че обяснявам много объркано

http://bgmaps.com/map.asp?sid=9d95d8ddf ... 27_59.y=35
надявам се съм бил полезен с това на всички който имат желание да дойдат,но не се сещат за каде става съпрос
пс: срещата остава за 10.00 на паркинга на 03.11.2007г,докато не се получи някаква промяна на началният час на ралито или не се отложи за друг ден.
пс:2 за тези който ще дойдат гледайте за бяла е30-ка двоен стоп ще гледам да се наместа някаде максимално отдалечено от другите коли за да няма объркване.
аз ще съм там преди 10.00
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Мерси много за инфото, надявам се някакси да се оправя, иначе не че не се сещам, аз просто не съм от софия и изобщо не знам за какво става въпрос 

- furiozo
- младши ентусиаст
-
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4