Как се сменя мокета?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Как се сменя мокета?
Някой ако е минал през това да сподели как се сменя мокета че нещо немогада загрея от конзолата какво трябва да се разглоби или всичко 

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- Гост
-
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Аз ще погледна утре, но не помня да съм го рязъл, първо свалихме мокета, после сменихме таблата (напукано със здраво) и после сложихме мокета. Вярно, че беше мъка - при свалянето имаше дърпане с все сила, а при слагането хептем се изпотихме докато го намъкнем, но не сме рязали. Може при мен да има нещо различно. Както и да е, всеки случай не е крайно трудно да се свали мокета, само ще е добре да си намериш човек за помощ, сам ще ти е трудно. А и си помисли добре дали искаш да виждам ламарината отдолу, да не се окаже мокета основната носеща конструкция 

BMW only!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
преди няколко часа го измъкнах-
седалките,пластмасовите колонки на коланите и самите колани от седалките,пластмасовите прагчета,барчето на ръчната и скоростния лост(под кожухчето на ръчната има гайка за захващане,под кожата на лоста има също захващане,другото болтче е под копчето за степените на парното,там където се допират двете части на таблото-8ца е,по продължение на барчето към предницата има в двата края винтове)свалят се и корите на колоните,като откъм шофьорското място се отвива и ръчката за отваряне на капака,топката на скоростния лост,мокета се надига отзад и се отвива захвата на пластмасовите тръби,които отвеждат въздух от парното под седалките(на две места са,по-трудното е отстрани на тунела на кутията,педала на газта се освобождава от оста си със зегерка... и се почва едно дърпане и освобождаване,3-ма човека най добре,ако няма клима е по-лесно!!
седалките,пластмасовите колонки на коланите и самите колани от седалките,пластмасовите прагчета,барчето на ръчната и скоростния лост(под кожухчето на ръчната има гайка за захващане,под кожата на лоста има също захващане,другото болтче е под копчето за степените на парното,там където се допират двете части на таблото-8ца е,по продължение на барчето към предницата има в двата края винтове)свалят се и корите на колоните,като откъм шофьорското място се отвива и ръчката за отваряне на капака,топката на скоростния лост,мокета се надига отзад и се отвива захвата на пластмасовите тръби,които отвеждат въздух от парното под седалките(на две места са,по-трудното е отстрани на тунела на кутията,педала на газта се освобождава от оста си със зегерка... и се почва едно дърпане и освобождаване,3-ма човека най добре,ако няма клима е по-лесно!!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- amd
- клавиатурен мунингист
-
11 мнения
• Страница 1 от 1