КАРАНДИЛА-2 BMW Team Sliven се завръща

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 22 Окт 2007, 22:53

ей като изключим някои неща, май сте си прекарали супер :P
SuPeR_FLY написа:
Пецата написа:
Пецата написа:Ето ги мойте клипове

http://www.bgshare.com/103728/DSCI0089.AVI
http://www.bgshare.com/103732/DSCI0088.AVI

Приятно гледане ;)

ПС: Натискате върху клипа сега и след това натискате бутона Безплатно и то ви дава да го изтеглите.

само че мойте ще трябва да ги теглите :)

Аз и изтеглих ама нещо не тръгват :dunno:

на мен ми трагнаха ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01

Мнение от ikonkata » 22 Окт 2007, 22:58

bmwfena написа:
Spit-Fire написа:Малко не се вмистам в сегашната тема ама ето го филмчето което сглобих от всичко което съм снимал. Надявам се да ви хареса.
http://youtube.com/watch?v=L11KX_sFwfI
чак сй(я разбрахх що ИКОНКАТА нема гуми постоянно

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
те и тея кадето ги купих преди седмица от бургас вече са :roll: :roll: :roll: аут
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 22 Окт 2007, 23:02

ikonkata написа:
bmwfena написа:
Spit-Fire написа:Малко не се вмистам в сегашната тема ама ето го филмчето което сглобих от всичко което съм снимал. Надявам се да ви хареса.

те и тея кадето ги купих преди седмица от бургас вече са :roll: :roll: :roll: аут
ай стегни се сега имам една пресна четворка 235 40 17 Бриджестон Потенца ама емного хубава и ще е жално да я търкаш такаа и цифричката е соленка ама то хубавото си е цифра :!:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Окт 2007, 23:15

Sry za latinicata,no pi6a ot gsm..
Po-golqma tupotiq ot tova sus parite ne moje6e da stane..makar da ne sme ve4erqli i pili ni6to ot kyverta s moq fr si platix parite..q se stegnete malko be xora..ne mislq,4e ideqta na subiraneto ni be6e "preebi drygar4e"..mislex da go spestq,no osven v restoranta,nqkoi se razpira i na kolata mi..2 stro6eni xalogena i klu4 ot predniq do zadniq kalnik..neznam na kakva osnova,no ako do sedmica parite ne se vurnat na Miro,men ne me broite na sledvashtoto merupriqtie! Zapoznax se s mnogo i svestni xora,s golemi kupondjii,no selqnii ot podoben rod nqma da ponasqm! Oshte po-malko nqkoi da mi dawa naklon na jivota kakva myzika da slysham,kak da izglejdam i t.n...
P.s. Ako Miro dade nomer na bankova smetka,neka nqkoi mi prati dannite na sms,che nqmam mn vreme da cheta i pisha naposleduk...0898746749 & 0885423259
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 22 Окт 2007, 23:16

bmwfena написа:
ikonkata написа:
bmwfena написа:

ай стегни се сега имам една пресна четворка 235 40 17 Бриджестон Потенца ама емного хубава и ще е жално да я търкаш такаа и цифричката е соленка ама то хубавото си е цифра :!:

значи със сигурност ще са отпред :mhihi: :mhihi: :mhihi: ама дай на лична че да не го обръщаме на чат с тея мойте гуми :winky:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 22 Окт 2007, 23:28

///MapTo написа:2 stro6eni xalogena i klu4 ot predniq do zadniq kalnik..

Как бе, Марто, кога това? :shock: :evil: :evil:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ikonkata » 22 Окт 2007, 23:32

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: еееееееееее стига бе как може да има такива хора
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Окт 2007, 23:38

Spit-Fire написа:Как бе, Марто, кога това? :shock: :evil: :evil:

neznaq koga to4no,prez no6ta e bilo..kato miex kolata,sled sliven se nadqvax nadranoto da izleze,ala yvi..kakto i da e,mainata my na tova..tozi,koito go e napravil ako e istinski mujkar,koito i da e toi,neka da se obadi,da kaje za6to go e napravil..dosta bolno mi be6e kato q vidqx,no ako sum obidil nqkoi,neka si kaje,ne da zlobee sprqmo kolata mi...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 22 Окт 2007, 23:43

///MapTo написа:
Spit-Fire написа:Как бе, Марто, кога това? :shock: :evil: :evil:

neznaq koga to4no,prez no6ta e bilo..kato miex kolata,sled sliven se nadqvax nadranoto da izleze,ala yvi..kakto i da e,mainata my na tova..tozi,koito go e napravil ako e istinski mujkar,koito i da e toi,neka da se obadi,da kaje za6to go e napravil..dosta bolno mi be6e kato q vidqx,no ako sum obidil nqkoi,neka si kaje,ne da zlobee sprqmo kolata mi...
ЛЕЛЕЕе тва не вервам някой от нашите колеги да го е направил :!: :!: други освен вашата тайфа имаше ли :?:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 22 Окт 2007, 23:54

Марто, не че казвам че не си прав, но на летището нищо и нямаше, халогените бяха здрави и нямаше май следа от ключ. За коя вечер говориш - когато бяхме в хижата или вече когато се прибра ти в София ?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 23 Окт 2007, 8:39

И така време бе и старото да си каже думата.Много некоректно се получи спрямо Миро това с парите!Много се написа по този въпрос и почти всичко бе казано,но Миро като организатор се набута много яко с мангизите.Всички бяха видяли,че този път има условие за вечеря,но освен Зеления и моя милост никой нищо не написа!!!!!
ЕДВА ЛИ ПОВЕЧЕ ЩЕ ИМА КАРАНДИЛА!!!!
:evil: Поне така мислим с Миро,макар че като махнем това,си бе много як купон и гвоздея на програмата бе,че си имахме и травестити!!!!!
:mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 23 Окт 2007, 9:35

тази седмица най-вероятно ще пътувам към Сливен и ще дам моя дял на Миро ;)

Павлине ако съберете нещо може да ги пратите по мене щото с тея банкови сметки си ебало мамата :arrow:

Марто сигурен ли си че е станало на паркинга това с колата ти :?:

А от траверсите аз май клецнах тая с по дългите крака :mhihi: :mhihi:
Поне си беше направила кола маска :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 23 Окт 2007, 11:09

Марто верно ние на пистата я оставихме и после кога я вкара в калта нищо не можше да се види.Но това е меко казано ужасно незнам кой го е направил да си казва бързо,рано или късно ще го разберем кой е и тогава тежко му горко :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 23 Окт 2007, 11:14

Разни мисли на страничен наблюдател .....

Абе чета, чета .... и немога да разбера какъв е бил смисъла да се поръчват тия порции предварително, след като сте отишли рано на хижата и е можело да се доуточни направо горе кой колко и какво ще яде. Така Миро е нямало да бъде ощетен.

А и отделно немога да разбера ... някой хора са се отказа ... ами може да имат ангажимент нещо ... а останалите ако направят 1500 лв сметка горе ... кво дай и и тия дето са се отказали да включите да плащат :D ...

Аммм ... не бях чувал хижа да те задължава и да ядеш там, след като спиш в нея ... ми ако бяха казали по 20 лв за порция ... ко праим тогава ... аз съм чувал, че тоя дето плаща, той поръчва и музиката :roll:
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 23 Окт 2007, 12:01

И аз така бях чувала, но имаше някои много вещи лица, които не бяха на това мнение! :mhihi:
А за яденето - че не беше добре обмислено всички разбрахме, но не е коректно Миро да вади 300-400лв от джоба си! Всички се забавлявахме, всички ядохме и пихме...Редно е поне от солидарност да съберем парите и да му ги дадем :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия