Cops vs. Black BMW
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
само трябва да свикнеш и няма да ти прави впечатление ако си изряден .
мен почти всеки ден ме спират
посрещам ги с усмивка ,подавам културно първо документите на колата после и моите като задължително обяснявам ,че акта не ми е изтекъл а е удължен с още два месеца и така...
добре че със служебните коли не ме спират ,че все по нещо винаги забравям - я винетка я тахошайба ....
мен почти всеки ден ме спират

добре че със служебните коли не ме спират ,че все по нещо винаги забравям - я винетка я тахошайба ....
павлито79 написа:ей хора не слагайте всички ченгета под един общ знаменател,вярно е че имам такива колеги от който ме е срам да кажа,че съм полицай с което не се гордея,но понякога човек неизбира с какво да се занимава.
а ти как с полицейска заплата си взе 5-ца 99-та година?

не се заяждам, само питам
Fking написа:павлито79 написа:ей хора не слагайте всички ченгета под един общ знаменател,вярно е че имам такива колеги от който ме е срам да кажа,че съм полицай с което не се гордея,но понякога човек неизбира с какво да се занимава.

_!_
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Миналата седмица ме спряха катаджии. Бил съм карал странно. На въпроса ми "е как странно?" отговора беше "подозрително бавно". Как да им обясня, че мотора е след основен ремонт и не го юркам? 

- defect
- Потребител
-
- Кара: 535d e60
Не знам, хора, ама аз изпуших и оная вечер се накарах на един ченгел, щото ми писна да ме спират всяка вечер, по 1 и също време на 1 и също място до НДК. Имах температура, беше ми много зле, а гаджето и то ме беше изнервило допълнително и тоя като му видях палката не издържах - развиках му се да вземат да си записват вече кой проверяват, кво, искат да ми научат документите наизуст ли . . . Странното беше, че не се заяде, а ме пусна да си ходя, не знам дали съм изглеждал зловещо или просто не му се е занимавало да се разправя. После ми стана тъпо, щото малко без вина го навиках, не ме е спирал все той всеки път, ама кво да праиш 

Сексът е като игра на бридж: ако партньорът ти не е добър, дано имаш добра ръка . . . 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
оф,аман от простотията на ченгелите с тия черни бмв-та
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Разменям червена тройка за черна 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
Fking написа:павлито79 написа:ей хора не слагайте всички ченгета под един общ знаменател,вярно е че имам такива колеги от който ме е срам да кажа,че съм полицай с което не се гордея,но понякога човек неизбира с какво да се занимава.
Ммм да колега найстина доста интересно ..... Но на истина не,че се заяждаме ....

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3