Читаво Е30 - житейски истини :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
LeX написа:Сонка прав си брат обаче незнам за съжаление или не има такива индивиди като нас дето с мисълта за тия коли живеят. мойта май ще ми се налага да се разделям с нея и направо сега почва да ме боли сърцето а още даже не съм решил на 100%, та незнам какво ще става като дойде време да си заминава. лягам си вечерта в леглото затварям си очите, и започват да ми се привиждат едни Шрик валове, и едни олекотени маховици, уреди за налягане на маслото температурата и волт метър, пърформанс дискове, и сякви такива неща и по 1 час не мога да заспя...незнам направо, болест ли е тва кво е
Ща неща и аз треа се разделя или с едната или с двете, незнам просто, ходя всеки ден като ударен с мокър парцал. Неам идея кво да праа
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Аз реших да се разделям од е30та, иако е стандардна 320и с малко пауер тешко ми пада... доидоа едни да йа гледат и ареса и се... ама на мен тешко ми пада не ми се дава и кажа и цена 2700 еур... ( при нас са мноого по скапи колите отколко при вас)... и тя йа гледат и викам си ако йа земат какво ще праам без е30ка,
затоа ми е мноого йасно как се осештате за е30те оти сте вложиле много труд и любов и време и какво се не...
ентусиасма и задоволството, когато гледаш някое типче с мерц. бенз, на което баща му украдел половин држава как се нервира оти останал е светлосна година зад тебе, просто няма цена
затоа ми е мноого йасно как се осештате за е30те оти сте вложиле много труд и любов и време и какво се не...
ентусиасма и задоволството, когато гледаш някое типче с мерц. бенз, на което баща му украдел половин држава как се нервира оти останал е светлосна година зад тебе, просто няма цена

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Какво става тука,защо се налага да се разделяме с читавите е30-ки,на които сме отдали толкова време,любов и пари?Преди 10-ина дни и аз се разделих с мойта и сега мира нямам,яд ме е,че шибания стандарт не ми позволява да си имам и Е34 и Е30
А докато я продавах кухите парчета тръгнали да ми обясняват,че за толко пара Е36 щели да карат и прочее (доколкото помня и Сони имаше същия проблем)Направо не ми се говори
Айде живи и здрави

Айде живи и здрави

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

mitko_n1 написа:Какво става тука,защо се налага да се разделяме с читавите е30-ки,на които сме отдали толкова време,любов и пари?Преди 10-ина дни и аз се разделих с мойта и сега мира нямам,яд ме е,че шибания стандарт не ми позволява да си имам и Е34 и Е30А докато я продавах кухите парчета тръгнали да ми обясняват,че за толко пара Е36 щели да карат и прочее (доколкото помня и Сони имаше същия проблем)Направо не ми се говори
Айде живи и здрави
Брат, поддържам е32, на баща ми е30ката, моята е30ка, ако ми е само това на главата става, ще се оправя. Ама ме чакат ремонти и деца, просто ме е страх, че ако я оставя, в един момент няма да мога да ги поддържам сите и ще се занемарят, затова може би ще прибегна до продаба на едната кола, но се опитвам всячески да я оставя. Другото което е, в тази кола има вложени над 8000лв и то не в масло и бензин, това дафекто е подготвен стриит автомобил. Просто никой келеш, немчоже за тези пари да направи кола като моята, като твоята или като на още 5 човека в тоз подфорум. Най-малкото защото само като влезе в сервиза и ще го одерат. Но при 8 бона инвестиция за под 5 няма да я дам, ако ще свинкя у джамия да роди

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Напълно си прав,Братле,ама много от тия дето си чешат езиците в тоя форум не могат да го разберат,щото такова нещо не са виждали или още по-малко изпитали,така че каквото и да се каже още по темата ще остане неразбрано от голяма част от аудиториятаsonny написа:.....................

mitko_n1 написа:Напълно си прав,Братле,ама много от тия дето си чешат езиците в тоя форум не могат да го разберат,щото такова нещо не са виждали или още по-малко изпитали,така че каквото и да се каже още по темата ще остане неразбрано от голяма част от аудиториятаsonny написа:.....................
Важно е ние, миналите по тоя път да си излеем мъката, май болката минава

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Хората хленчат като ги зае*ат жените им,а ние като си продаваме колите..........

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Аз в Е30ката съм вложил не само куп пари, но и много любов!Адски доволен съм от колата и не мисля да се разделям с нея каквото и да става!Може и друго БМВ да си взема, но Е30кта ще я поддържам и гледам докато мога!

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
На нова година се вливат едни 5 бона в шейната .... ха дано тогава земе да тръгне малко
...
Какво му трябва на човек .... Е30-ка да върви колко ГСИ с чипс

Какво му трябва на човек .... Е30-ка да върви колко ГСИ с чипс

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
- Nickolay Lazarov
- Потребител
-
- Кара: E34 520I
Пичове аз започвам да си мисля, че подкараш ли Е30-ска автоматично се жениш за старата коруба
. И няма как, след като тя винаги те изненадва с нещо ново за смяна(което е нормално за възрастта и), сменяш, праиш струваш, казваш си бах мааму стана чисто нова, няма кво повече да се преебе, но ГРЕШКАА - още може
. И малко по малко наливаш куп пари в нея и дори да решиш да я продадеш накрая виждаш, че пове4е от 1200-1500лв няма кой да даде и си викаш бе аз подаръци няма да праа, ше си е карам докат не се превърне в купчина желязо и хубави спомени......
.......И точно в този момент филма започва отначало, но поне за мен в тоя "филм" няма нищо лошо, защото Е30 го заслужава до последната стотинка, псувня, пот и т.н.

.......И точно в този момент филма започва отначало, но поне за мен в тоя "филм" няма нищо лошо, защото Е30 го заслужава до последната стотинка, псувня, пот и т.н.
Англичанинът налива малко уиски и пуска лед, а в друга чаша налива сода. Българинът изпива всичкото уиски и ляга. На сутринта изгълтва содата, слага леда на главата си и заминава на работа....
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
некви промени по е30ските,Маняци
на мен ми падна стартера на иеската
какво да правя 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d