За Събори и Мероприятия...

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

За Събори и Мероприятия...

Мнение от _BoBI_ » 18 Окт 2007, 2:23

Мисля, че е добра идея по някакъв начин да се обединят всички теми за срещите в различните градове в раздела Събори и Мероприятия.Така ще се вкара в ред нещата и когато има други срещи за ходене някъде или каквото и да било различно от седмичните срещи ще се отличава от тях.Сега е претрупано с теми за срещи по градове и е пълна бъркотия.Нямали начин да се анализира ситуацията и да се вземе решение какво да се направи по този въпрос.Мисля, че ще е полезно за всичко ;)

Новини
Аватар

Re: За Събори и Мероприятия...

Мнение от Новини » 18 Окт 2007, 15:59

_BoBI_ написа:Мисля, че е добра идея по някакъв начин да се обединят всички теми за срещите в различните градове в раздела Събори и Мероприятия.Така ще се вкара в ред нещата и когато има други срещи за ходене някъде или каквото и да било различно от седмичните срещи ще се отличава от тях.Сега е претрупано с теми за срещи по градове и е пълна бъркотия.Нямали начин да се анализира ситуацията и да се вземе решение какво да се направи по този въпрос.Мисля, че ще е полезно за всичко ;)

Обясни ми как точно ще ги обединиш темите за различните градове и какъв е смисъла от това? За каква бъркотия говорим, какво ще анализираме?
Има една важна тема, където ясно са написани всички регионални срещи. Темите за различните градове сме ги оставили хората да си обсъждат сбирките.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Окт 2007, 16:43

е те така :arrow: :roll:

Изображение
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Окт 2007, 17:39

vicho написа:е те така :arrow: :roll:

Изображение

Вичо, ако го направим така, ще стимулираме допълнително бълването на оффтопик.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Окт 2007, 2:14

мисля, че имаш право :roll: :confused:
за съжаление
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 19 Окт 2007, 9:27

!!Asen_X написа:Вичо, ако го направим така, ще стимулираме допълнително бълването на оффтопик.

Идеята на вичо е уместна до някъде и може да се направи по следния начин.Например да има под форум за градовете и в него да се съберат всички тема в които се обсъждат самите сбирки по градове и така хората пак ще продължат да си пишат и да се разбират и всичко ще е подредено.Точната ми идея е сбирките и темите по градове да бъдат извадени от другите сбирки защото се получава, че теми по 20-30 и кусор страници седят постоянно най-отгоре хората си ги обсъждат и се отнема предимството на теми кой-то да кажем са определени за някаква дата ходене някъде и голяма част от хората няма да ги видят понеже не са нови а са ги подминали 10 други теми, които са как да кажа - статични в смисал могат да си се обсъждат и не са ангажирания с някаква давност за разлика от другите.Ще се опитам да се изразя по-елементарно, ако ще се ходи да кажем след 3 дни някъде и който иска да дойде трябва да види темата, шанса е много голям да не я види защото раздела е "разводнен" и нещата не са подредени по най-добрия начин.Всичко може да се направи стига да искате сигурен сам, че не ви липсват идеи, но трябва да се решите, че е нужно...
Ако има да кажем в събирания и мероприятия раздел например "Сбирки по градовете..." и там се вкарат всички теми в които се обсъжда това ще стане красиво.АКо изброяваме всеки град поотделно не си е работа, ще изкочат 20 различни града и не е нужно.Просто се прави такъв раздел "събирания по градове..." и там всеки който иска да пусне тема за своя град ще може да го направи или евентуално да си продължи старата тема от 20-30 страници.По този начин от раздела събирания и мероприятия ще бъдат преместени много теми, пак ще си ги има, но в един раздел само за това и готово всичко е ОК.Сега като вляза чета примерно...Сбирки в Сливен, Ще имали Сбирки в Шумен, Кога и във Варна ще има Сбирки...Е такива теми които трябва да са преместени в спецялен раздел събирания по градове.Това са статични теми и те могат да се обсъждат месеци и години наред и не им е мястото сред другите.Да бяха една и 2 ОК, но те са много повече и си заслужават вече собствен раздел и така ;)

"Има една важна тема, където ясно са написани всички регионални срещи. Темите за различните градове сме ги оставили хората да си обсъждат сбирките."

Да нека си седи важната тема най-отгоре и в нея да се пише точния час и мястото в определения град за сбирка без офтопик това е важно и нека е на главната страница.Самите теми да бъдат преместени в който хората си обсъждат и се разбират, така и на тях самите ще им е по-лесно да си намират темите и ще са по градове колко е лесно за всички и подредено...

"какво ще анализираме?"

Ще анализирате реалната ситуация и ще вземете адекватно решение, Аз ви дадох няколко запример, пък вие сами ще си прецените но мисля, че е редно така и не говоря празни приказки.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Окт 2007, 11:58

Това ако стане, ще настъпи едно голямо объркване...

То сега като влезне някой нов и не може да намери къде са сбирките пък камо ли ако се направят като някаква подтема в раздела. Става твърде сложно...

По-лесно ще е, когато има нещо сериозно за правене (като посещението на сирачетата), темата да се прави важна и ще я виждат всички. Все пак самия раздел "Събори и мероприятия" е точно затова. Вътре да се дискутират срещите в различните градове.

За мен така е добре и си мисля, че ако се направи промяна, доста хора кандидати за членове на форума ще са объркани още от началото... :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 19 Окт 2007, 17:22

WilliamsF1Team написа:То сега като влезне някой нов и не може да намери къде са сбирките пък камо ли ако се направят като някаква подтема в раздела. Става твърде сложно...

Е как да неможе бе пич виж има си тема най-отгоре като влезеш ако неможе и тогава да ги намери значи е... :mhihi: :twisted: както и да е
темата се казва "Седмични срещи на BMWPower-BG.net :::" и вътре са поставени всички градове и места по збирки.Както казах тази тема е много важна и трябва да седи няй-отгоре, но защо да седят там същите темите в които се обсъждат подробности за сбирката.
Тази тема "Седмични срещи на BMWPower-BG.net :::" ще седи нак-отгоре, а ще има раздел "Събирания по градове" и тама ще се обсъждат вече самите подробности за седмичните сбирки в София, Пловдив, Варна и тн и тн да не ги изброявам всичките.Няма да се правят подраздели за всеки град поотделно, а само ще се преместят всички теми в които се обсъжда за дадения град.По този начин ако искаш да питаш дали ще има и при теб сбирка и дали някой иска просто я пускаш там.Сбирки по градове колко е ясно и просто, разбираемо за всички.Ти си прав, че може да стане объркване, но това вече зависи от модовете и админите да подредят нещата правилно по тяхна преценка, аз само давам идеята ;)
Сега е много по-сложно, защото всеки си обсужда за своя си град и още веднага като влезеш в Събирания и мероприятии виждаш 10 теми за всеки град поотделно, защо тези теми да не се съберат в общ раздел "събирания по градове" който е сложен непосредствено като влезеш в събирания и мероприятия, а както казахме вече темата "Седмични срещи на BMWPower-BG.net :::" да си седи и като сега най-отгоре и ще се вижда от всеки веднага щом влезе и няма да се обърква, а ако иска да пише за даден град влиза и го прави в "Събирания по градове..." виж, че не е толко сложно...
Аз сложно го обяснявам :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Окт 2007, 23:27

_BoBI_ написа:.....

Боби, няма смисъл от такива промени. Ако има някакво мероприятие, върху което трябва да се акцентира, просто ще му сложим статут на важна тема и то ще си е най-отгоре. Така се процедира обикновено.

Мисля, че не преценяваш реално ситуацията от всички страни.
Ако отворим отделни секции за градовете, веднага ще се превърнат в регионален чат. Също така всеки град ще започне да иска да има секция и секциите ще станат толкова много, че ще трябва да превърташ доста надолу докато достигнеш до темите. Няма смисъл.
Ако броя на регионалните теми стане твърде голям, имаме готовност да направим подраздел "регионални сбирки". Това нещо е мислено и дискутирано още когато се появиха първите две теми в "събори и мероприятия".
Спри да се притесняваш. Ако нещо е необходимо да се приложи, то ние ще сме го приложили още преди хората да са усетили неудобство. Все пак това ни е работата.

Има и друго! Да се прави пълно разпределение на съдържанието не винаги е удачно решение. Не забравяй, че не всички ровичкат онлайн по цял ден и съответно трябва да им докараш информацията пред очите за да си сигурен, че ще я видят.
Наличието на тези регионални теми там е много добро средство за разпалване на интереса в хората да посетят тези сбирки. Ако тези теми са в друга подсекция, вероятноста да бъдат видени намалява наполовина.
Преди да се предприемат действия, трябва да се мисли за всеки аспект на проблема и възможните решения.

Още веднъж ти казвам... не се притеснявай, знаем кога и какво да направим за да се чувстват потребителите на форума комфортно ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 20 Окт 2007, 1:39

!!Asen_X написа:Още веднъж ти казвам... не се притеснявай, знаем кога и какво да направим за да се чувстват потребителите на форума комфортно ;)

Няма проблем, мерси за вниманието ;)

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума