Без думи.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: Без думи.
_BoBI_ написа:...
Бе,не че нещо,но защо реши,че някой го е направил от завист???
Уж 10 годишна кола,уж само за 10 бона..не се ли замисли,че някой го е направил,защото знае,че това е най-скъпото ти нещо и най-много би те заболяло ако я видиш надраскана...Аз лично така си го обяснявам...Engi като си купи е46-тата нали и на него на еко някакво момче му се беше разписало на предния капак Алпина или нещо от сорта...там случая беше друг,но е идентичен...според мен не е завист,а и едва ли пък точно на еко някой ще завижда за кола..

Re: Без думи.
///MapTo написа:_BoBI_ написа:...
Бе,не че нещо,но защо реши,че някой го е направил от завист???
Уж 10 годишна кола,уж само за 10 бона..не се ли замисли,че някой го е направил,защото знае,че това е най-скъпото ти нещо и най-много би те заболяло ако я видиш надраскана...Аз лично така си го обяснявам...Engi като си купи е46-тата нали и на него на еко някакво момче му се беше разписало на предния капак Алпина или нещо от сорта...там случая беше друг,но е идентичен...според мен не е завист,а и едва ли пък точно на еко някой ще завижда за кола..![]()
![]()
![]()
Как така ви драскат колите и то точно на ЕКО пред вас ебаси?

_!_
- Bmw 325 E36
- Потребител
-
Аз вчера,вечерта излезнах пред хода да пуша една цугара че у нас не се пуши и мирише после,и гледам една голф2
спряна под една липа пред хода и кат се засилих с един ритник и помлях десният стоп и си офеиках у нас 

Последна промяна Bmw 325 E36 на 17 Окт 2007, 14:13, променена общо 1 път
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Bmw 325 E36 написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение
Аз вчера,вечерта излезнах пред хода да пуша една цугара че у нас не се пуши и мирише после,и гледам една голф2спряна под една липа пред хода и кат се засилих с един ритник и помлях десният стоп и си офеиках у нас
Браво, герой... голям да порастеш

И престани на всеки свой постинг да поставяш дефолтния надпис "Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение"

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Bmw 325 E36 написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение
Аз вчера,вечерта излезнах пред хода да пуша една цугара че у нас не се пуши и мирише после,и гледам една голф2спряна под една липа пред хода и кат се засилих с един ритник и помлях десният стоп и си офеиках у нас
И какво от това ?Да не би да ти достави удоволствие това ?Сега голям герой ли си ?Как би се почуствал ако се случи такова нещо на теб,със сигурност няма да е приятно.

п.с.Според мен това е типична пишлегарска постъпка!

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Какво да му се случи колега... най-много да му наритат раницата в училище и да му счупят моливите.
То човек ще влезе малко да разпусне във форума през работно време и ще се налага да чете top историите на пъпчиви тиинове
Към мУмчето от Казанлък - това че училищата са в стачка и нямате какво да правите не е оправдание да разваляте обстановката във форум като този
То човек ще влезе малко да разпусне във форума през работно време и ще се налага да чете top историите на пъпчиви тиинове

Към мУмчето от Казанлък - това че училищата са в стачка и нямате какво да правите не е оправдание да разваляте обстановката във форум като този

образованието ми и уважението към останалите колеги не ми позволяват да ти отговоря както трябва...но повярвай ми по старите потребители тук знаят как се ядосвам и как ставам първобитен простак но заслужава си за такива като тебе ,лайно с лайно
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Bmw 325 E36 написа:Аз вчера,вечерта излезнах пред хода да пуша една цугара че у нас не се пуши и мирише после,и гледам една голф2спряна под една липа пред хода и кат се засилих с един ритник и помлях десният стоп и си офеиках у нас
СЕЛ*НИН

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Е тва е чиста проба бг манталитет.Казвам от личен опит:1 път паркираме пред центр.поща и забравяме да махнем панела.Връщаме се след десет мин
стъклото счупено,касетофона го няма.
Като бях във Франция,една сутрин баща ми не може да си намери ключа от служебната кола (новичко луксозно Деу Leganza),слизаме и те на шофьорската врата,т.е са изпаднали от джоба на баща ми на земята,някои ги е видял,ВДИГНАЛ ГИ Е и ги е сложил на вратата,и така са престояли цяла нощ!
Изводите ги оставям на вас.

Като бях във Франция,една сутрин баща ми не може да си намери ключа от служебната кола (новичко луксозно Деу Leganza),слизаме и те на шофьорската врата,т.е са изпаднали от джоба на баща ми на земята,някои ги е видял,ВДИГНАЛ ГИ Е и ги е сложил на вратата,и така са престояли цяла нощ!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Мога и аз да се похваля с такова добро дело
Видяхме с колегите на една кола на паркинга ключовете на вратата
,ама тия подминаха и викат з...и го.Взех ги и отидох до охраната на фирмата,в която бачка(не го позновам лично просто колата не е на колега, значи е от другата фирма)ама ония викат "тука са много подизпълнители и не знам на кой са ,но ще разпитаме".Следобед се появи пича с една мазна усмивка и на мен ми стана
.Говорел по телефона и ги забравил, и то не за първи път
.
Аз пък тръгвам за работа една сутрин, закъснявах , а не мога да си намеря панела на сидито
Търсих, търсих и накрая се оказа в колата и даже работеше
.После ми даваха ток да запаля ама тва е друг въпрос.Та искам да кажа,че или съм имал късмет, или България се оправя 

Аз пък тръгвам за работа една сутрин, закъснявах , а не мога да си намеря панела на сидито

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Bmw 325 E36 написа:Аз вчера,вечерта излезнах пред хода да пуша една цугара че у нас не се пуши и мирише после,и гледам една голф2спряна под една липа пред хода и кат се засилих с един ритник и помлях десният стоп и си офеиках у нас
А посля се чудя що за идиот би ми спукал гумата

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
BMW735 написа:Е тва е чиста проба бг манталитет.Казвам от личен опит:1 път паркираме пред центр.поща и забравяме да махнем панела.Връщаме се след десет минстъклото счупено,касетофона го няма.
Германец, познат на мой приятел, получава нещо като инсулт. Докато го закарат до болницата, си изръсва портфейла с всички документи + 300 евро вътре. Някакво момче го намира и го оставя до входната им врата. На сутринта си го прибират непокътнат.
Най-искрено ти пожелавам да попаднеш на собственик, който ще ти играе едно маваши в главата, та да се насереш после.

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
После да ме питат защо постоянно нося оръжие. Ще убия някой левак като тебе, а не да заеквам от нерви като миналата седмица като ми метнаха половин тухла четворка на покрива на колата.... Д..ба нещасниците. Сега с глупости ще се занимавам - нерви да хабя. Сори за офтопика ама мн се нервя на такива..
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3