Читаво Е30 - житейски истини :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Сони, има и Б32
Аз съм се зарекъл че ще докарам една М20-ка до максимума който може 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Дилян Пенчев написа:Сони, има и Б32Аз съм се зарекъл че ще докарам една М20-ка до максимума който може

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
bawareca написа:Аз паа имааааам
Ах тииии...как та не бе срам да си кажеш

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
LeX написа:Диляне:clap::clap::clap::clap: като го четях тва и освен за теб си мислех и за един общ приятел
![]()
![]()
Дилян Пенчев написа: Амортисьорите Кони регулируеми (само амортисьори) излизат около 1600 лв,
продавам жълти за 900 лева и червени за 8001 чисто нови

Диляне евала за поста.....сори че го виждам толкова късно....ама всичко до последната сричка е вярно.....не ме питайте от де го знам

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
ссс
LeX написа:Диляне:clap::clap::clap::clap: като го четях тва и освен за теб си мислех и за един общ приятел
![]()
![]()
Дилян Пенчев написа: Амортисьорите Кони регулируеми (само амортисьори) излизат около 1600 лв,
Имаш ли ги тез бижута верно бе

Яяяя раздуй малко как седят нещата

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: ссс
BMW lover написа:LeX написа:Диляне:clap::clap::clap::clap: като го четях тва и освен за теб си мислех и за един общ приятел
![]()
![]()
Имаш ли ги тез бижута верно бе![]()
Яяяя раздуй малко как седят нещата
седяха...ама като не четеш на време така става

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- blask.bullet
- Потребител
-
toku 6to si zeh e30 taa sedmica 318 turing za 2700-3000.s nekoi zabelejki de!!ama se nadiava 4e 6e ia prava
К И Р И Л И Ц А - поне като начало
К И Р И Л И Ц А - поне като начало

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Който пита за окачване, на мен LeX ми даде един линк на едно раздвижено Кони (кит) за 400 лири стерлинги в Ингланд. Т.е. до БГ около 1300 лева нейде... Ама нямах финансовата възможност - това са си 500+ кинта над това, което аз поръчах...
П.П. Дилян хубаво ги е написал нещата, ма на някои работи ми се видяха доста ниски цените. За пример: притискател+феродов диск+лагер само някакви си 200 лв. Т'ва според мен ще дойде на към 500-600 и нагоре, ако говорим за МАНИЯ
П.П. Дилян хубаво ги е написал нещата, ма на някои работи ми се видяха доста ниски цените. За пример: притискател+феродов диск+лагер само някакви си 200 лв. Т'ва според мен ще дойде на към 500-600 и нагоре, ако говорим за МАНИЯ

It's not who You are, it's who You know...
- димящият вожд
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: насъскана сенокосачка 3.5НР
- Мечтае да кара: ИКАРУС по линия 280 или 94
- Детайли за колата: Е30 М10Б18 04.88 с ръждата, скоро в ОПЕЛ форума!
няма удар само със самолет и с подводница .За сега!
има шпер, но вие като скорости на "ЧАВДАР"
разход на гориво:виж за"ЗИЛ 131"!!!
хората казват "КЕФ ЦЕНА НЕМА"
пък като караш е46 за 20 000 ще си един от многото.
пък сега си един от малкото ненормалници.

От свиня маз и от комунист власт се взима само с дране!
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
димящият вожд написа:хората казват "КЕФ ЦЕНА НЕМА"![]()
Всеки ден я гледам пред нас, всеки ден казвам, незаминема си, всеки ден мисля за нея. Но с ръка на сърцето мога да кажа, че ако бях взел вместо нея е36ца или ако имах пари за е46ца, щеше да е по-добрия вариант. Времената са такива, че една е30ка гълта повече пари, труд, нерви, време и любов отколкото жена с две деца. А нашия статус на живот в милата ни родина, не ни позволява да се раздадем на всичко и всички

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Сонка прав си брат обаче незнам за съжаление или не има такива индивиди като нас дето с мисълта за тия коли живеят. мойта май ще ми се налага да се разделям с нея и направо сега почва да ме боли сърцето а още даже не съм решил на 100%, та незнам какво ще става като дойде време да си заминава. лягам си вечерта в леглото затварям си очите, и започват да ми се привиждат едни Шрик валове, и едни олекотени маховици, уреди за налягане на маслото температурата и волт метър, пърформанс дискове, и сякви такива неща и по 1 час не мога да заспя...незнам направо, болест ли е тва кво е 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
LeX написа:Сонка прав си брат обаче незнам за съжаление или не има такива индивиди като нас дето с мисълта за тия коли живеят. мойта май ще ми се налага да се разделям с нея и направо сега почва да ме боли сърцето а още даже не съм решил на 100%, та незнам какво ще става като дойде време да си заминава. лягам си вечерта в леглото затварям си очите, и започват да ми се привиждат едни Шрик валове, и едни олекотени маховици, уреди за налягане на маслото температурата и волт метър, пърформанс дискове, и сякви такива неща и по 1 час не мога да заспя...незнам направо, болест ли е тва кво е
и аз съм така,брат,само че заспивам кът се съмне и чаршафа е на топка под мене,а аз съм целия потен.....
П.С. а що трябва да се разделяш с любимата
Дилян Пенчев написа:Нема охлюфНадявам се да има нещо по рошаво отгоре та да тръгне малко на високите
Абе атмосферка до край и туй е
![]()
Я Али кво е направил с атмосферка на Божура
бай БРАДЪР(както казва лудия той знае за кой става въпрос) некъде беше написал ква е таината на Али: "на летящо килимче и с дюнер в ръка.."