студ
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 39 TDS
студ
ами сте ровим пак по жилата то освен тиа трите на плазгачите има ли други щото тиа не са скасани аз сменях тази кутиа с плазгачите и жилата ги огледах 

Re: студ
виж при смяната да не е станало грешка-и по-то4но средното жило дали отваря при местене на плазга4а.успехdjani 1973 написа:ами сте ровим пак по жилата то освен тиа трите на плазгачите има ли други щото тиа не са скасани аз сменях тази кутиа с плазгачите и жилата ги огледах
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
някои Е34 имат така наречения "зимен пакет" и те имат такива регулатори за средните духалки примерно произведени за по северните страни , а тези за по средиземноморските - нямат такъв регулатор.
това няма нищо общо с дали имаш или нямаш климатик.
просто различно оборудване...
това няма нищо общо с дали имаш или нямаш климатик.
просто различно оборудване...

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Мойта е същата - няма регулатор топло-студено между средните духалки и от тях духа или нищо или студено...това е нормално. За да ти грее трябва средния плъзгач да ти е в най-ляво положение а горния и долния - в най-дясно и двата температурни регулатора на макс градуси....Това е 

- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
студ
да разбирам ли че нямам проблем с парното и е нормално да духа от средните духалки студено а иначе всички маркучи за парното са топли и клапите сащо и пробвах вариантите сас плазгачите но студ
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
Re: студ
djani 1973 написа:да разбирам ли че нямам проблем с парното и е нормално да духа от средните духалки студено а иначе всички маркучи за парното са топли и клапите сащо и пробвах вариантите сас плазгачите но студ
ако нямаш регулатор за топло-студено между двете духалки над касетофона - значи е нормално да не духа от там топло.

- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
студ
благодарско на всички 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Може да нямаш регулатор между духалките ама автопилот имаш
Нали за това е ръчката под лоста за чистачките? А и през средната конзола излиза само чист въздух който на по-старите модели си е все 1 и съща температура=външната. Демек средния плъзгач в крайно ляво положение (затворено) и си 

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Горе посредата (голямата духалка) мисля че си духа само студено ако нямаш клима. Това е фреш ейра. Докато до средните духалки трябва да ти духат топло ако страничните ти духат топло.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
DJJonny написа:Горе посредата (голямата духалка) мисля че си духа само студено ако нямаш клима. Това е фреш ейра. Докато до средните духалки трябва да ти духат топло ако страничните ти духат топло.
не съм съгласен (не на всички)...на моята кола страничните (до високочистотните говорителчета)си духат топло ,но в средата си ми духат винаги студено и се регулират със средния плъзгач

- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
студ
да ве може да няма топло от средните духалки ма и сложили автопилот 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2