Без думи.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: Без думи.

Мнение от ///MapTo » 17 Окт 2007, 3:16

_BoBI_ написа:...

Бе,не че нещо,но защо реши,че някой го е направил от завист???
Уж 10 годишна кола,уж само за 10 бона..не се ли замисли,че някой го е направил,защото знае,че това е най-скъпото ти нещо и най-много би те заболяло ако я видиш надраскана...Аз лично така си го обяснявам...Engi като си купи е46-тата нали и на него на еко някакво момче му се беше разписало на предния капак Алпина или нещо от сорта...там случая беше друг,но е идентичен...според мен не е завист,а и едва ли пък точно на еко някой ще завижда за кола.. ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Re: Без думи.

Мнение от Space » 17 Окт 2007, 11:19

///MapTo написа:
_BoBI_ написа:...

Бе,не че нещо,но защо реши,че някой го е направил от завист???
Уж 10 годишна кола,уж само за 10 бона..не се ли замисли,че някой го е направил,защото знае,че това е най-скъпото ти нещо и най-много би те заболяло ако я видиш надраскана...Аз лично така си го обяснявам...Engi като си купи е46-тата нали и на него на еко някакво момче му се беше разписало на предния капак Алпина или нещо от сорта...там случая беше друг,но е идентичен...според мен не е завист,а и едва ли пък точно на еко някой ще завижда за кола.. ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Как така ви драскат колите и то точно на ЕКО пред вас ебаси? :shock:
_!_

Потребител
Аватар

Мнение от Bmw 325 E36 » 17 Окт 2007, 12:54

Аз вчера,вечерта излезнах пред хода да пуша една цугара че у нас не се пуши и мирише после,и гледам една голф2 :lol: спряна под една липа пред хода и кат се засилих с един ритник и помлях десният стоп и си офеиках у нас :lol:
Последна промяна Bmw 325 E36 на 17 Окт 2007, 14:13, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 17 Окт 2007, 13:32

Bmw 325 E36 написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение
Аз вчера,вечерта излезнах пред хода да пуша една цугара че у нас не се пуши и мирише после,и гледам една голф2 :lol: спряна под една липа пред хода и кат се засилих с един ритник и помлях десният стоп и си офеиках у нас :lol:

Браво, герой... голям да порастеш :mhihi: Нещо смислено да си казал в тези форуми!? Постъпките няма да коментирам :!:

И престани на всеки свой постинг да поставяш дефолтния надпис "Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение" :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 17 Окт 2007, 13:56

Bmw 325 E36 написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение

И какво от това ?Да не би да ти достави удоволствие това ?Сега голям герой ли си ?Как би се почуствал ако се случи такова нещо на теб,със сигурност няма да е приятно. :evil:

п.с.Според мен това е типична пишлегарска постъпка! :evil: И дори и наистина да си го направил по-добре се въздържай от такива изказвания ,защото бъдещето ти във форума не отива на добре! :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 17 Окт 2007, 14:01

Какво да му се случи колега... най-много да му наритат раницата в училище и да му счупят моливите.

То човек ще влезе малко да разпусне във форума през работно време и ще се налага да чете top историите на пъпчиви тиинове :evil:

Към мУмчето от Казанлък - това че училищата са в стачка и нямате какво да правите не е оправдание да разваляте обстановката във форум като този :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 17 Окт 2007, 14:07

образованието ми и уважението към останалите колеги не ми позволяват да ти отговоря както трябва...но повярвай ми по старите потребители тук знаят как се ядосвам и как ставам първобитен простак но заслужава си за такива като тебе ,лайно с лайно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 17 Окт 2007, 17:48

Bmw 325 E36 написа:Аз вчера,вечерта излезнах пред хода да пуша една цугара че у нас не се пуши и мирише после,и гледам една голф2 :lol: спряна под една липа пред хода и кат се засилих с един ритник и помлях десният стоп и си офеиках у нас :lol:

СЕЛ*НИН
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 17 Окт 2007, 21:41

Е тва е чиста проба бг манталитет.Казвам от личен опит:1 път паркираме пред центр.поща и забравяме да махнем панела.Връщаме се след десет мин :arrow: стъклото счупено,касетофона го няма.
Като бях във Франция,една сутрин баща ми не може да си намери ключа от служебната кола (новичко луксозно Деу Leganza),слизаме и те на шофьорската врата,т.е са изпаднали от джоба на баща ми на земята,някои ги е видял,ВДИГНАЛ ГИ Е и ги е сложил на вратата,и така са престояли цяла нощ!
Изводите ги оставям на вас.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Потребител
Аватар

Мнение от kotsaka » 17 Окт 2007, 23:26

Мога и аз да се похваля с такова добро дело :D Видяхме с колегите на една кола на паркинга ключовете на вратата :shock: ,ама тия подминаха и викат з...и го.Взех ги и отидох до охраната на фирмата,в която бачка(не го позновам лично просто колата не е на колега, значи е от другата фирма)ама ония викат "тука са много подизпълнители и не знам на кой са ,но ще разпитаме".Следобед се появи пича с една мазна усмивка и на мен ми стана :D.Говорел по телефона и ги забравил, и то не за първи път :mhihi:.
Аз пък тръгвам за работа една сутрин, закъснявах , а не мога да си намеря панела на сидито :shock: Търсих, търсих и накрая се оказа в колата и даже работеше :shock: :shock: .После ми даваха ток да запаля ама тва е друг въпрос.Та искам да кажа,че или съм имал късмет, или България се оправя :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 18 Окт 2007, 13:03

Селянджъри има навсякъде.
Преди известно време колега си беше купил Nissan Primera за 17k.
Още на втората седмица му одраха врата нарочно и то на територията на завода, в който работихме.
После някой в махалата се опитваше да му разбива бравата. Ей такива изпълнения.
:smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 18 Окт 2007, 14:54

Bmw 325 E36 написа:Аз вчера,вечерта излезнах пред хода да пуша една цугара че у нас не се пуши и мирише после,и гледам една голф2 :lol: спряна под една липа пред хода и кат се засилих с един ритник и помлях десният стоп и си офеиках у нас :lol:

А посля се чудя що за идиот би ми спукал гумата :roll:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 18 Окт 2007, 18:59

BMW735 написа:Е тва е чиста проба бг манталитет.Казвам от личен опит:1 път паркираме пред центр.поща и забравяме да махнем панела.Връщаме се след десет мин :arrow: стъклото счупено,касетофона го няма.
Като бях във Франция,една сутрин баща ми не може да си намери ключа от служебната кола (новичко луксозно Деу Leganza),слизаме и те на шофьорската врата,т.е са изпаднали от джоба на баща ми на земята,някои ги е видял,ВДИГНАЛ ГИ Е и ги е сложил на вратата,и така са престояли цяла нощ!
Изводите ги оставям на вас.

Германец, познат на мой приятел, получава нещо като инсулт. Докато го закарат до болницата, си изръсва портфейла с всички документи + 300 евро вътре. Някакво момче го намира и го оставя до входната им врата. На сутринта си го прибират непокътнат.

Най-искрено ти пожелавам да попаднеш на собственик, който ще ти играе едно маваши в главата, та да се насереш после. :twisted:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 18 Окт 2007, 20:14

манете момчето бе.....те са такива ги прават!....недоправени!!!
Язък на колегата за скапаният късмет!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 19 Окт 2007, 14:07

После да ме питат защо постоянно нося оръжие. Ще убия някой левак като тебе, а не да заеквам от нерви като миналата седмица като ми метнаха половин тухла четворка на покрива на колата.... Д..ба нещасниците. Сега с глупости ще се занимавам - нерви да хабя. Сори за офтопика ама мн се нервя на такива..

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории