Без думи.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Без думи.

Мнение от zvezdo88 » 14 Окт 2007, 13:07

Случката става в квартал Банишора пред блокът ми който се намира точно пред централния вход на Софийския затвор . Оставям си Е39-ката една вечер и на другия ден трябва в 9 сутринта да взема един чужденец от Аерогара София. Ставам сутринта, влизам, паля и тръгвам. На цариградско шосе усештам колата много нестабилна и спирам на ОМВ. Поглеждам гумите на задните 2 по 1 болт и на предна дясна 2 болта. Просто извадих късмет как не се пребих някъде. Извиках един колега качихме колата на пътна помощ, аз взех неговата и отидох да си взема чужденеца а той отиде да оправя мойта кола. Всичко готово , оправих болтовете, паркирам колата на другата сутрин излизам и тръгвам за работа, минавам да си заредя колата и момчето от бензиностанцията понеже го познавам вика : Абе да няма да пръскаш бъбреците черни че си ги свалил. Гледам аз, бъбреци няма и спомен от тях. След историята с джантите си мислех че явно съм имал някакъв проблем с болтовете но след като ми откраднаха и бъбреците мисля че някой ми е хвърлил око на колата. От сега само на платен паркинг, то в тая държава неможеш да си оставиш колата никъде.
Изображение

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 14 Окт 2007, 13:31

Издебни ги и ги пращай да живеят срещу вас :mhihi:
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Окт 2007, 14:01

абе тва е няква нова тактика за гепене на кола-на чати :mhihi: :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Без думи.

Мнение от meha » 14 Окт 2007, 15:42

zvezdo88 написа:Поглеждам гумите на задните 2 по 1 болт и на предна дясна 2 болта. Просто извадих късмет с джантите

Ти извади ама аз.....тамън я бех зел колата,а тя с едни джантички хубави,мълиии(без секрети)......и на другата сутрин тръгвам,илзиам на булеварда карам си и по едно време се чу само туп-туп-туп и докат спра се чу само едно прассссс и паднах на гъзе :evil:
А гумата изфарча с насрещното,добре че немаше коли идващи.............та........броня задна,та вежда,та други подкалници......абе......ебана работа :evil:
После почнаха да се опитват да точат бенз,ама тука вече ги уловихме и..... :uups: :uups: :uups: вече не минават :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Та така,жертвай си съня 2-3 нощи, и ще кацнат,няма къде да ходят ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 14 Окт 2007, 18:51

zvezdo88 написа:От сега само на платен паркинг, то в тая държава неможеш да си оставиш колата никъде.

Подобно системно гепване на елементи от колата, обикновено е дело именно на хора от платените паркинги в района.
Взимат ти малки неща от колата, така че хем да са твърде дребни за да се занимава полицията да разследва, хем да са достатъчно дразнещи за да ти писне и да си завреш колата в платен паркинг. Свалят предимно неща, които застраховката ти няма как да покрие, тъй като и сам би могъл да си ги свалиш без външни щети.

Изключително проста схема и също толкова ефикасна. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 14 Окт 2007, 18:59

То вече където и да си паркираш колата се нещо ще се случи, аз в апартамента ми имам чуството, че ако я вкарам пак ще намерят начин да откраднат нещо...... Мисля да послушам съвета с безсънните нощи, май това е най доброто решение....:) to be continued...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 14 Окт 2007, 19:53

!!Asen_X написа:Подобно системно гепване на елементи от колата, обикновено е дело именно на хора от платените паркинги в района.

Има логика, а може и отмъщени е да е за нещо си.Зависници и недоволни съседи колкото искаш.
Мен лично ме е страх да си държа колата на улицата.Защото квартала не е никак богат като цяло и кола дори за 10 бона като тази се набива страшно много на очи.Даже и да няма какво да гепат ще я надерат просто за идеята.Преди около месец бях измил колата и имаше блясък като мита кола знаете как е.Дойдох на Еко и някой с нещо остро я беше надрал и съм сигурен, че е там станало, защото преди това ги нямаше драскотините а я измих по път и направо паркирах за збирката.Личи от мястото където е че не е случаино или нещо неволно.Та се чудех щом може някой да се излага да дере 10 годишна кола кой знае каква завист би изпитал ако имаш чисто нова.Усмихвати се, гледате, прави ти се може би и на приятел иначе го е яд на теб, да ги еба и в комплексарите :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Окт 2007, 22:05

тея пич да ги гепиш да ги смелеш яко бърнаути по тиквата и срещу вас да живеят вечно
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 14 Окт 2007, 22:10

bam-bam написа:и срещу вас да живеят вечно

:mhihi: Това е като оня във вица дето го питали къде е живял преди и той казал, че срещо затвора, а сега си е срещо тях.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 15 Окт 2007, 14:45

Абе в България няма оправия. Мене 1 път ще ми се случи да си забравя панела на улицата в центъра и веднага ми разбиха стъклото да го вземат :twisted:
Хората в белите страни даже отключено оставят и никой не поглежда даже. Тука няма оправия просто даже вече не ми прави впечатление това. Всеки е изгорял с по нещо няма начин.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 15 Окт 2007, 15:17

А и застрахователите не плащат откраднато......
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 15 Окт 2007, 15:19

А и застрахователите не плащат откраднато......
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 15 Окт 2007, 16:21

zvezdo88 написа:Случката става в квартал Банишора пред блокът ми който се намира точно пред централния вход на Софийския затвор . Оставям си Е39-ката една вечер и на другия ден трябва в 9 сутринта да взема един чужденец от Аерогара София. Ставам сутринта, влизам, паля и тръгвам. На цариградско шосе усештам колата много нестабилна и спирам на ОМВ. Поглеждам гумите на задните 2 по 1 болт и на предна дясна 2 болта. Просто извадих късмет как не се пребих някъде. Извиках един колега качихме колата на пътна помощ, аз взех неговата и отидох да си взема чужденеца а той отиде да оправя мойта кола. Всичко готово , оправих болтовете, паркирам колата на другата сутрин излизам и тръгвам за работа, минавам да си заредя колата и момчето от бензиностанцията понеже го познавам вика : Абе да няма да пръскаш бъбреците черни че си ги свалил. Гледам аз, бъбреци няма и спомен от тях. След историята с джантите си мислех че явно съм имал някакъв проблем с болтовете но след като ми откраднаха и бъбреците мисля че някой ми е хвърлил око на колата. От сега само на платен паркинг, то в тая държава неможеш да си оставиш колата никъде.
]

колега, подобна ситуация, снощи тръгвам от нас Кв. Борово и карам по улица Сребърна към Хладилника и усещам че нещо трака в предна лява слизам гледам гумата си е наред като си мисля че съм я спукала, гледам другите гуми и те на ред! сещам се да пипна болтовете на лявата гума които ми паднаха в ръцете при пипането!!!!!!!!!!!!!!!!!!! на дясна предна яко разхлабени, задните си бяха наред!!!!!!!!!!! Аман от айдуци в тая държава !!!!!! нямям думи!!!!!!!!!!! като нищо можех да се утрепам! Ти също! Такива да ги хванеш и в багажник,а на Витоша......... да ги заровиш! :evil:
.
..
...
....
.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 17 Окт 2007, 2:12

zvezdo88 написа:То вече където и да си паркираш колата се нещо ще се случи, аз в апартамента ми имам чуството, че ако я вкарам пак ще намерят начин да откраднат нещо...... Мисля да послушам съвета с безсънните нощи, май това е най доброто решение....:) to be continued...

Бате чак мене ме яд за тая кола :evil:
А иначе тфа за безсънните нощи паркираме я под моя балкон и шси чакаме, само кажи кога ;)

п.с. Да не се чудите. В един блок сме ;)
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Окт 2007, 3:15

_BoBI_ написа:...

Бе,не че нещо,но защо реши,че някой го е направил от завист???
Уж 10 годишна кола,уж само за 10 бона..не се ли замисли,че някой го е направил,защото знае,че това е най-скъпото ти нещо и най-много би те заболяло ако я видиш надраскана...Аз лично така си го обяснявам...Engi като си купи е46-тата нали и на него на еко някакво момче му се беше разписало на предния капак Алпина или нещо от сорта...там случая беше друг,но е идентичен...според мен не е завист ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Следваща

Назад към Страхотни истории