Помощ!Дебитомер.
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Помощ!Дебитомер.
Карам 520-ка М20.Имах глупостта да си сложа обикновена газова уредба преди 2 години,смених кабелите,но не и свещите.При каране със 180 гръмна и не искаше да работи на бензин или работи ама на около 400 оборота,гасне,пуши и т.н абе с две думи гадна работа.Оказа се дебитомера(какво друго да е).Смених го(втора употреба,разбира се),смених свещите,кабелите и т.н.Така я карах близо година.Днес колата ми не беше загряла обаче я обърнах на газ и я настъпах.
При 120 пак гръмна и пак същата история.Какво да правя?Ако има някой от Пловдив да ми каже къде да отида да я видят и откъде мога да си взема свестен и здрав дебитомер.Може да ми пишете на skype blue_label.Предварително благодаря!

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Помощ!Дебитомер.
смени си дебитомера и майстора на газоватаhunter_dg написа:Карам 520-ка М20.Имах глупостта да си сложа обикновена газова уредба преди 2 години,смених кабелите,но не и свещите.При каране със 180 гръмна и не искаше да работи на бензин или работи ама на около 400 оборота,гасне,пуши и т.н абе с две думи гадна работа.Оказа се дебитомера(какво друго да е).Смених го(втора употреба,разбира се),смених свещите,кабелите и т.н.Така я карах близо година.Днес колата ми не беше загряла обаче я обърнах на газ и я настъпах.![]()
![]()
При 120 пак гръмна и пак същата история.Какво да правя?Ако има някой от Пловдив да ми каже къде да отида да я видят и откъде мога да си взема свестен и здрав дебитомер.Може да ми пишете на skype blue_label.Предварително благодаря!

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
сложи си хубав дебитомер и си свали газовата
или наи добрия вариянт е да се бръкнеш по на дълбоко и да си сложиш газов инжекцион
иначе ще вземеш хубав дебитомер ще го сложиш като ти гъмне пак ще се сговняса и така пак ще се върнеш в изходна позиция
или си караи със счипения и само на газ

или наи добрия вариянт е да се бръкнеш по на дълбоко и да си сложиш газов инжекцион
иначе ще вземеш хубав дебитомер ще го сложиш като ти гъмне пак ще се сговняса и така пак ще се върнеш в изходна позиция

- Illusion
- Бургаското явление
-

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

stambo_81dg написа:сложи си хубав дебитомер и си свали газовата![]()
иначе ще вземеш хубав дебитомер ще го сложиш като ти гъмне пак ще се сговняса и така пак ще се върнеш в изходна позиция![]()
![]()
Да,ама паля на бензин,а на газ не ще да пали.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
още един път ---не пали щото е направена с гъзъ си...оправи си газовата и нема да имаш проблем.hunter_dg написа:stambo_81dg написа:сложи си хубав дебитомер и си свали газовата![]()
иначе ще вземеш хубав дебитомер ще го сложиш като ти гъмне пак ще се сговняса и така пак ще се върнеш в изходна позиция![]()
![]()
Да,ама паля на бензин,а на газ не ще да пали.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Или си вземи 525 TDS- заради истории като твоята,продадох 525i.
Сега сериозно-по принцип дебитомера се прави,ако е онзи с кутията над въздушният филтър,а докато си с газ ,не знам за газовият инжекцион,каквото и да правиш очаквай простотии.
Е,сега ме изядоха.

Сега сериозно-по принцип дебитомера се прави,ако е онзи с кутията над въздушният филтър,а докато си с газ ,не знам за газовият инжекцион,каквото и да правиш очаквай простотии.
Е,сега ме изядоха.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
за ТДСса ли да те почвамеzvetiko написа:Или си вземи 525 TDS- заради истории като твоята,продадох 525i.![]()
Е,сега ме изядоха.![]()
![]()

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Линччччч за ТДС-а и за газовата
Аз съм с М20 и обикновена газова и проблеми нямам
Както казаха колегите, я бегай при газаджиите и да ти оправят клапите

Аз съм с М20 и обикновена газова и проблеми нямам

Както казаха колегите, я бегай при газаджиите и да ти оправят клапите

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Ако искаш мога ти кажа един меко казано добър майстор в Пазарджик ... Близо ти е ... Ако го помолиш да ти я оправи ше стане бижу колата повярвай ми .... Мойта е с М50 и обикновенна газова и на bmwfena също и е правена при него и на двама ни не гърми..Мойта съм я карал около 40 000км вече с тая газова и е просто идеална...
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
най добре послушаи bmwfena иди при свестен газаджия да ти оправи колата по принцип М20 няма проблем с гъста.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
bmwfena написа:за ТДСса ли да те почвамеzvetiko написа:Или си вземи 525 TDS- заради истории като твоята,продадох 525i.![]()
Е,сега ме изядоха.![]()
![]()
![]()
![]()
Както един колега беше казал основният проблем на TDS -са не са германците ,че са създали кофти двигател,а арабите ,които прекалено много връщат километража и разбира се оптимистите ,които мислят ,че могат да си купят 15 годишна кола на 160к километра за 3000лв.

Кажи ми каде и как мога да го намеря този газаджия в Пазарджик.Някакъв телефон или нещо друго.А дебитомер откъде да си взема?SaSo написа:Ако искаш мога ти кажа един меко казано добър майстор в Пазарджик ... Близо ти е ... Ако го помолиш да ти я оправи ше стане бижу колата повярвай ми .... Мойта е с М50 и обикновенна газова и на bmwfena също и е правена при него и на двама ни не гърми..Мойта съм я карал около 40 000км вече с тая газова и е просто идеална...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
значи Пазаржиклията е голям газажия...малко съм се опил ама все още мога да пиша
Сашкоо-дай тел на момчето даму опраят колицата и да си джътка на газз
иначе ще те глобя3 водки да знаеш 

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2