525 TDS Проблем с оборотите
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
525 TDS Проблем с оборотите
Здравейте колеги! Имам следния проблем с баварката. Колата е 525 ТДС автоматик. Когато преминавам от паркинг на задна или от задна на директна или обратното се получава промяна в оборотите. Нещо като придарпване. Един приятел ми каза, че може да е от маховика. Но при пускане на фаровете се получава отново подобно нещо.Кажете колеги какво според вас може да бъде.
Re: 525 TDS Проблем с оборотите
това е нормално,не само от фаровете и от друг консуматор,при вкл. трепват оборотитеDirrty написа:Здравейте колеги! Имам следния проблем с баварката. Колата е 525 ТДС автоматик. Когато преминавам от паркинг на задна или от задна на директна или обратното се получава промяна в оборотите. Нещо като придарпване. Един приятел ми каза, че може да е от маховика. Но при пускане на фаровете се получава отново подобно нещо.Кажете колеги какво според вас може да бъде.
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
колата е от Австрия. Като я докараха емаше следния проблем. Като задържа спирачка и включа предавка едновременно колата гаснеше. Смених маслото и всички филтри, дори пуснахме повече аванс на горивото, защото неможаха да вдигнат оборотите(работи на 600 оборото) и вече не гасне само мени обороти.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61238Dirrty написа:колата е от Австрия. Като я докараха емаше следния проблем. Като задържа спирачка и включа предавка едновременно колата гаснеше. Смених маслото и всички филтри, дори пуснахме повече аванс на горивото, защото неможаха да вдигнат оборотите(работи на 600 оборото) и вече не гасне само мени обороти.
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- hallokalo1
- Потребител
-
- Кара: e31 e34 e21
- Мечтае да кара: e 911 ;)
и мойта взе да мени оборотите.не гасне,ама ме дразни много.мислех си аз за тази пло4ка,ама се съмнявам и за главата на помпата,бутната е до край,и май вече съм за новавъв варна имало някакъв бай незнам си кой дето ги правел.сега 4акам резултат,дали ще я погледне,4е много труден бил
то пло4ката и главата на гнп-то са едно и съшо нещо.много ме съмнява да е бутната докраиhallokalo1 написа:и мойта взе да мени оборотите.не гасне,ама ме дразни много.мислех си аз за тази пло4ка,ама се съмнявам и за главата на помпата,бутната е до край,и май вече съм за новавъв варна имало някакъв бай незнам си кой дето ги правел.сега 4акам резултат,дали ще я погледне,4е много труден бил
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2