Страхотно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
мерси за помощта ....
на първо време - паркинг
вчера обиколих доста магазини за джанти и гуми но не попаднах на нищо друго освен на секретни болтове от по 20 кинта....
ще се търси още
на първо време - паркинг

вчера обиколих доста магазини за джанти и гуми но не попаднах на нищо друго освен на секретни болтове от по 20 кинта....

ще се търси още

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Секретните болтове не помагат! Някои по-отворени аидуци, набелязват колата, след което като забележат че паркира в един район всяка вечер и правят отливка на секретния болт и си правят ключ при някой познат железар (стругар ли е как му се вика там).
После пускат заглушител за алармата и я разкостват за около 5мин.
После пускат заглушител за алармата и я разкостват за около 5мин.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
Насти
знам че не помагат.....
ама ти твоите как ги пазиш - вчера те видях към 6 на завоя от Младост към Дървеница.... и ми се видяха 16ки или 17ки???
знам че не помагат.....
ама ти твоите как ги пазиш - вчера те видях към 6 на завоя от Младост към Дървеница.... и ми се видяха 16ки или 17ки???
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
информативно : na Astraman(opel-forum) бяха му гепили 2 джанти OZ F1 cup . колата наи гадно е била вдигната на трупчета, и то през деня
а тия джанти се забелязват от километри 

- Nasti
-
-
Cult Society написа:Насти
знам че не помагат.....
16-ки търкалям аз, а решението е 30лв. платен паркинг вечер и се стремя да паркирам на оживени места когато няма паркинги на близо.
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
а с дупките как се справяш???
Интересно ми е защото и аз мисля вариант 16" ама с това окачване..........
- Nasti
-
-
Cult Society написа:а с дупките как се справяш???
Ми те моите джанти за сега добре се справят с дупките за сега.. около 80к. км.

- KillerLoop
- кандидат ентусиаст
-
Добре бе хора като ви слушам и направо излизам извън кожата си - сега и аз съм се засилил да си купувам 16-ки джанти. Не погледнах марката ама бяха с лъчи и хромирани (а бе изглеждаха добре). И какво ще си ги сложа и някакъв боклук, който нищо не прави по цял ден ще дойде и ще ме върне назад 1500 лв?!?!?! Ако го хвана този ще му строша капачките и лактите, ще му резна топките и ще го накарам да ги изяде и ще са му вкусни !@#$%^&*()І+
Няма ли спасение за това? Баси и тъпата държава сме мамка му. На платени паркинги става ли? От там не се ли крадат?

Innocence...
Is what life is.
Is what life is.
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Ето Ви няколко примера. Баща ми със скромния си Пасат ГТ 16в си купува скромния човек алуминиеви джанти. Слага по два секретни болта на всяка , болтовете са българските от 20 лв, 48 часа по-късно от пред нашия блок с малък и забутан паркинг двама сладури посред нощите към 4-5 сутринта започват да свалят джантите. добре че той малко по-рано става та погледнал и що да види. общо 5 момчета работят в/у 3 коли !!! На баща ми , Едно БМВ Е30 и на една Тойота. Докато слезе със подкрепата на лудите от блока , гадовете мръсни (да не ползвам по-груб език) счупват главата на един от болтовете на Пасата, нарязват всички 12 гуми, пускат по един ключ на боята на колите и разбиват прозореца на тойотата. От тогава е в платен паркинг. Тук пред офиса ни - на оживена денонощно улица бул. Бъкстон със охрана на сградата и паркинга успяха да дигнат 2 алуминиеви 17-ки. Нямам идея как стават тия работи. От тогава и приятелчето е в паркинг. Аз съм със 16-ки. От първия ден съм само на паркинг, Главата ми е мирна и спокойна. Има едни страхотни болтове - пак са на принципа на въртящата се глава - но вместо с ключ са с магнит. магнит обвива главата която е със секретен болт. магнитната ризница се маха само със специален друг такъв ключ. много е ефективно но струва 120 $ болта !!! така че беж на платени пракинзи и където са 30 лв на месец там и без тях. Да ама спим спокойно.

- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W220
- Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
- Детайли за колата: мазен курбан
мдам единствено на платен паркинг - няма друго спасение и аз съм с 16` и им треперя ...
нафта в кръвта ...
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2