таван?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече Е38 730д 01

таван?

Мнение от BAWARISCHE » 11 Окт 2007, 18:24

колеги ре6ил сам тези дни да претапицирам таван 4е го карах на едни ама така го наакаха 4е...и си мисля да го направя 4ерен 4е от вси4ки плато ве които ми предлагаха нито един не се приближава на оригиналния или пне до цвета на уплатненията или салона.моля даите мнение за това 4ерно и ако някои го е претапицирал да сподели с какав плат.и 4ух 4е в горубляне имало един тапицер кам центара/до рибарския магазин -в едни големи каражи/и един зад лъчони кои бихте ми препоръчали :?:

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 11 Окт 2007, 19:21

и аз съм намислил подобно нещо но засега само задните колонки успях да претапицирам (спрях се на светло сива кожа )много добре се получава....засега :mhihi:
ето как се получи:
Изображение
а ето и разликата ...
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 11 Окт 2007, 20:54

еййй майсторче си---амаси навлече беля-ще правиш и моите сега :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 11 Окт 2007, 20:58

bmwfena написа:еййй майсторче си---амаси навлече беля-ще правиш и моите сега :mhihi:

чакай ве бате ...аз не съм почнал още най-сложното (ТАВАНА)...но поне видя материяла(много хубав)за таван ;)

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 11 Окт 2007, 21:01

the_gate написа:
bmwfena написа:еййй майсторче си---амаси навлече беля-ще правиш и моите сега :mhihi:

чакай ве бате ...аз не съм почнал още най-сложното (ТАВАНА)...но поне видя материяла(много хубав)за таван ;)
давай давай-ще го напраиш
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вече Е38 730д 01

Мнение от BAWARISCHE » 11 Окт 2007, 21:15

браво със сигурност 6те стане супер,макар че аз никога не б их ср нагарбил да го правя :mhihi: и все пак има ли някои кои то може да ми отговори на вапросите :?:

Потребител
Аватар

Мнение от jonie » 14 Окт 2007, 12:23

аз искам да те питам,предполагам ще предложиш решение на моя проблем при мен се е разлепи плата на шибедаха.в предната му част и там е метално отгоре с какво мога да го залепя пробвах с капчица но не хваща,ако има някакво лепило за случая???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 14 Окт 2007, 20:40

аз правих таван, люк, колонки, кори на вратите,,,,, всичко черна кожа ;)

пича за люка - требе се разглоби на парчета люка, да се изкара само джелезото и да се тапицира наново :confused:
ако не те дразни го остави така, щото аз като правих люка всичко се изпотроши и смених всичко без жилата и железните водачи, частите на люка ми стъпиха на 150+лв :evil: та тотала за люка - части+кожа+лепило+работа = 250 лв :mhihi:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 14 Окт 2007, 20:48

Stanchev написа:аз правих таван, люк, колонки, кори на вратите,,,,, всичко черна кожа ;)

пича за люка - требе се разглоби на парчета люка, да се изкара само джелезото и да се тапицира наново :confused:
ако не те дразни го остави така, щото аз като правих люка всичко се изпотроши и смених всичко без жилата и железните водачи, частите на люка ми стъпиха на 150+лв :evil: та тотала за люка - части+кожа+лепило+работа = 250 лв :mhihi:
добре че нямам люк :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Окт 2007, 20:59

що немаш ве :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 14 Окт 2007, 21:12

///peter написа:що немаш ве :mhihi:
щот не ща :mhihi: :mhihi: :mhihi: къде тиса подписите ве---ти що немаш ве :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Окт 2007, 22:01

bmwfena написа:
///peter написа:що немаш ве :mhihi:
щот не ща :mhihi: :mhihi: :mhihi: къде тиса подписите ве---ти що немаш ве :mhihi:

Ти ша кажеш :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от jonie » 15 Окт 2007, 11:47

Stanchev написа:аз правих таван, люк, колонки, кори на вратите,,,,, всичко черна кожа ;)

ами ще трябва да се прави защото е доста отлепено,амам май ще го карам на някой тапицер че както казваш ти колко ти е стъпило,по-добре да не се захващам сам,а колко ще ми излезе ако я дам да ми тапицират целия таван(горе долу)имаш ли представа???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 15 Окт 2007, 17:01

много зависи брато, щото се сваля целия таван, после се сваля и целия люк за да се направи как требе, а това е много играчка, требе и същия ден да се сглоби, да не нощува някъде в гараж. предполагам таван + люк работата + матеряла (ако е обикновен плат) ще ти е около 200лв с монтаж и демонтаж. (пак казвам ако се сваля люка, разглобяване на люка и всичко как си пише по учебник)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 27 Окт 2007, 18:49

Здравейте колеги,
Гледам ,че говорите за тавани и тапицери и аз имам следното питане към Вас . При мен ми ''висна'' тавана след като лятото е карах на пране и сега не знам какво да направя и как да го направя.Някой да има идея кой може да ми го направи като ме интересуват и цени .

Следваща

Назад към E34