Страхотно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Страхотно

Мнение от Cult Society » 25 Мар 2004, 12:41

За вас може да не е "страхотна" историята , да не говорим че си е истерия....

Та накратко - след 8 месечни безсънни нощи и мечти за джанти ОЗ - Супертуризмо, Ф1 и Корсе, се сдобих такива - Ф1 и ги сложих.....

На 5тия ден (тази сутрин) едната беше прилежно отвита, един болт отхлабен, един липсващ, и един полуотвит.....

Секретния ме е спасил в общи линии.... :roll:

въпроса е докога :x

казват че имало някакви скъпи секрети - по 60-70лв немски - някой да знае къде продават такива???

Или да си прибера джаните и да си сложа по една в банята , хола, кухнята и спалнята за да мога да им се любувам???? Или само да си снимам колата с тях и да ги продам?

Та да се върна на въпроса - ако някой знае за хубави секретни болтове да каже....

мерси предварително .....

ПС Предлагам бира и картофи довечера по време на стражата, ако на някой му се ловува довечера де :box:

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 25 Мар 2004, 12:58

Ей сега как ма шашкаш :cry: от оня ден когато колегата Ати ме светна че съм с OZ джанти :shock: :shock: :shock: и на мен ми минава лоши мисли в тая насока.
Срам ме че не съм ги погледнал :oops: то аз кажи речи заради тях колата купих, ама надписа малък бря :wink:
Мойте имат ексцентрик на капачката под която са скрити болтовете, твоя секретен болт какъв е?
May the BMW force be with you!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 25 Мар 2004, 13:13

засега съм с ония по 20 кинта.......ама гадовете вадят отпечатък с восък и...........арееее :cry:

това е че съм блокирал напълно - не знам какво да правя:(

сега втори вариант - стругарски изпълнения.......

3ти вариант - немски болтове - виждал съм по тунинг списания - и са неповтаряеми - от много здрава стомана - с много "тънък" ключ

незнам дали се продават тък такива

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от july`s » 25 Мар 2004, 13:24

стругарските изпълнения спасяват ли от восъчния отпечатък?

иначе каквото и да направиш, ги отрази в каското и вземи мерки при 'несилствен' демонтаж да останат белези, следи, за да важи каското
<br>
br

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 25 Мар 2004, 13:26

е как да стане тази работа с белезите от насилствен демонтаж???

аз не мога да се сетя :?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от july`s » 25 Мар 2004, 13:34

де да знам...

няма ли некви таквиз екстри, че ако не подхванеш болта както трябва да се скърши?
<br>
br

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 25 Мар 2004, 13:53

има само един начин за спасение
не ползвате готовите секрети, които се продават, ами си правите стругарски испълнения, така че да имате единствени секртени болтове и никой да няма като ваще. ако някой наистина толкова много ви е харесал джантите, че чак направи отпечатък от восък, което не ми се вярва много, просто сте безпомощни:(
освен това няма начин като ти свалят джантите да останат следи:(
откраднат ли ви ги, край !
1 стотинка няма да вземете от застраховката
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Мар 2004, 14:35

няма ли някакъв вариант да си ги застраховаш :?: Аз не съм наясно но по принцип знам, че можеш да си затсраховаш музиката и т.н., но за джантите не знам, звучи ми малко тъпо да не може, но като се замисля си е нормално да не ги застраховат :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 25 Мар 2004, 15:09

Еми зимаш си 4 комплекта секретни болкотов и си готов :lol: ...
Аз май само с 2 ще взема...
Другия вариянт е гараж или охраняем паркинг.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Cult Society » 25 Мар 2004, 15:16

Engi

Е сега , не ти се вярва ама е факт - 5ти ден са на колата.... и вече имаше нападение
Живея в центъра и улицата е светла горе долу

явно съм нацелен

остави другото ама ако не бях погледнал щях да се утрепя, задните гуми бяха разхлабени ........ ами ако бях тръгнал нанякъде - пловдив примерно.... :evil:

Ще се минава на варианта с стугарски изпълнения и ....... абе всички болтове и видове и (*^*&%(^$*%$(^%)*&^)&*(^

довечера ще гушкам рекарото май,,,,, :roll:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 25 Мар 2004, 16:13

Penchev написа: ...

не подлежат на застраховка
откраднат ли ти ги, гориш!
с музиката е по-различно. застрахова се касетофона при положение, че е с падащ панел и върнеш панела за да ти го изплатят.
ако, примерно, ти откраднат халогенните, пак нищо няма да ти дадат. затова трябва да си ги залепиш, та ако ги крадат да ги счупят и да останат следи. тогава вече имаш шансове да ти ги платят.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Мар 2004, 16:36

има само един вид секретни болтове който се "опъват" при сваляне.. иначе каквито и други да са ти набиват едно гедоре със конусовиден наребрен профил отвътре и то "пасва" на каквато и форма да са ти секретните болтове- от там и ти ги отвиват точно за 15 секунди...

става въпрос за болтове със ключове (буквално ключ)- болта има ключалка вътре и докато не я превъртиш се върти свободно- от там и каквото и да му набият си губи смисъла щото се върти само главата но не и болта. тези болтове са много популярни на е39 м5 и 4.6ис където големите джанти са обект на кражби... сумата е около $90 за 4 болта, повечето хора слагат по 2 комплекта със 2 различни ключа...

също така много зависи от джантите- ако са такива че има достъп отстрани на болтовете- нищо не може да те спаси.. за да може които и да е болт да ти запази джантата, трябва да е достъпен само отгоре... (но виж по-горе за конуса...)

надявам се да съм помогнал...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 25 Мар 2004, 18:24

Ако имаш пари в излишък (но пък ще си сигурен), можеш да си купиш това, има го в ЕТК-то:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Мар 2004, 18:27

говоря точно за #1. то няма отвиване ако не махнеш капачката която се върти иначе свободно...

а #2 ще ми отнеме точно 15 секунди да го отвия...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 25 Мар 2004, 19:05

[quote="Cult Society"]улицата е светла горе долу [quote]
aз все си мисля 4е на осветено 6е се оправят по бързо...мое си мнение.мене ако пита6 маха6 летите и никой няма да има какво да краде :D .грозно ама....
Изображение
8.32

Следваща

Назад към Страхотни истории