Един прекрасен ден...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Един прекрасен ден...

Мнение от Leon » 24 Мар 2004, 13:28

Събота. 20-март. Топъл слънчев ден в опитващата да диша под тонове прахоляк София. Като в спагети-уестърн вятърът разнася откъснати клони, треви и храстчета по лунния пейзаж, носещ гордото име улици... Спускам се по "Н. Вапцаров" от София Ленд към ТВ кула. На светофара на семинарията спирам пръв в средната лента като Монтоя в бокса по време на състезание. И точно когато си представям как се изстрелвам, започвам да долавям все по-осезаемите вибрации на сериозна машина някъде наоколо... И секунда по-късно покрай мен се източва черно Порше Карера 4 с всички необходими тунинг-принадлежности с намерение да направи обратен завой на червено. Точно когато дъха ми е секнал и следя всяко изящно движение на 20'' джанти, след Поршето се задава червено Ферари с номер 0066, последва обратния завой и гонка обратно към Кошарите, чийто звук отекваше в сетивата ми доста след като спрях да виждам прекрасните творения на автомобилостроенето! Познайте каква я свършх надолу до румънскотро посолство...
Но с това прекрасния ден не свърши! Вечерта тръгвам от НДК по бул. България към Бъкстон. И още на първия светофар застигам черно Е39 М5 с номер 4299 (може би някой го познава). Лекото подаване на газ предизвикваше тръпкопобиващи емоции, чиито източник бяха четирите "кюнеца" под задния спойлер... Заигравахме се от светофар до светофар, но пича не се юркаше никак, сигурно заради често дебнещите "зелени човечета" в този район... На последния светофар преди Бояна (вече бях забравил накъде пътувам и го следвах сляпо :oops: ) нещата се промениха. Този път тръпките преминаха в отчетливо дразнение на сетивата и въпреки безпощадното ми издевателство върху моя М42, красивата задница се отдалечи сякаш бях включил задна по надолнище... На Бояна направих обратен завой и се прибрах с усмивка на лицето от един приятен ден, който включваше не само автомобилни много приятни емоции...
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 24 Мар 2004, 13:56

Добре си прекарал....аз в4ера имах по4ти същия слу4аи..едно порше пак някаква нова карера...се изтрелваше на всеки светофар и докато вклю4и на втора ве4е беше на следващия. Между другото докато бяхме закъсали надолу по канала посока НДК в наи-пиковото (задръстено време) :D :arrow: нещо като скъсано жило на съединителя....прааас и дотам:)..но да се върна към това дето исках да кажа...Таааа..... :lol: засякох тъмно синиото Е39 М5 на ZLOBBAR....и го огледах добре защото както казах беше голямо задръстване....и слава Богу 4е колите можеха да ни заобикалят защото ако не :arrow: не ми се мисли какво може да стане....

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 24 Мар 2004, 14:06

oooooх :wink:
и аз вчера имах щастието да се порадвам
на едно иноксово Е46 М3 спряло точно
пред Музея... :twisted: :lol:
Само заглеждам тези прекрасни форми
подръпвам приятелката ми, която естествено вика
"УУУФ какво БМВ пак видя" :wink: :lol:
и тамън да му се залепя на лявото странично
стъкло и да се огледам вътре като последния ашлак :oops: :?
опаа... вътре си седи някъв младеж... :oops: :oops:
аз се направих на луд и изчезнах като се обръщах на всеки 2 крачки да получавам малки оргазъмчета при всеки хвърлен поглед към тая наистина идиотска машина :):):):)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 24 Мар 2004, 14:27

ХАХА :D а представяш ли си какво и е било на една моя приятелка когато объркала колата и наи-нахално си седнала опред до един господин в Мерцедес 124.... :oops:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 24 Мар 2004, 21:39

Това тъмносиньото БМВ М5 и аз съм о виждал няколко пъти и още ми държи мокро като се сетя!!! :lol: :lol: :lol:
Но мечтата си я видях веднъж докато чаках автобус под моста на НДК и тогава от светофара откъм тунела под НДК по България зави най-прелестното създание на земята, самият дявол, непобедимият звяр Е46 М3 и то в убииииствен лилав металик, който ми докара доживотен душевен оргазъм!!! След като видях това чудо просто седях на спирката 15 мин. без да помръдна целият изтръпнал от вълнение за блеян и замечтан в една точка!!!!!! От тогава всеки ден си мечтая поне за 5мин. да покарам тази съвършена машина!!! Предтсавям си щом само видът й ми докара такива силни емоции, сигурно ще получа инфаркт ако се повозя за малко в М3-ката!!! Ех мечти...!!! :roll:
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Мар 2004, 22:35

Аз пък днеска се удивих от факта, че ГАЗ-ките могат да правят метли :lol: :lol: :lol:
Движа си се аз по бул.Мадрид и минавам покрай гара Подуене в посока Ботевградско Шосе, като завивам надясно да мина през слатина за към моето си село "Дружба" и там знаете че има един светофар, и кръстовище което за слизащите коли от към кв.Редута е Т-образно....е по това нандолнище се спуска величественото творение на руските инжинери - тежкотоварния автомобил ГАЗ 53 :arrow: с онзи... сетрахопочитателен звук, нали се сещате :arrow: от V образния 8 цилиндров двигател с обем 5 литра...модерна технология :arrow: 16 клапанов, 120 коня... малко се поувлекох :lol: :lol:
Наближавайки светофара по нанадолното с доста голяма скорост, и притеснен от факта, че наближава време за смяна на сигналите на светофара, водача продължи да натиска това чудовище, което на свой ред продължаваше да издава зверския си звук :lol: малко преди да стигне светофара светна жълто и на влизане в кръстовището червено :arrow: водача не се поколеба...стисна яко геврека, сигурен че автомобилите са го забележили и ще го изчакат и без да се замисли върна една предавка надолу разбира се с двойно амбиране успоредно с натискане на спирачката при навлизане в завоя :arrow: след мощното изреваване, задницата се понесе в НЕВЕРОЯТЕН ДРИФТ...момчета не дрифт - ТОЙ ВЪРВЕШЕ С ВРАТИТЕ НАСТРАНИ, с навит обратен волан и подаващ неравномерна газ :arrow: НЕ ИСКАМ ДА ВИ ОПИША КАКВО ИЗПИТАХ :lol: хората от светофара видно уплашени ме изгледаха чудно при реакцията ми - бурен смях и оваций, изпълнен с кеф, от това което видях и не съм и очаквал да видя някога :shock:
КАЗВАМ ВИ :arrow: тези 16V чудовища не са за подценяване :lol: :lol: :lol: :wink: :roll: особенно когато са "Сделано в СССР" :lol: 8)
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 25 Мар 2004, 12:34

Пенчев ти изтрепа рибата в тихия океан братче :):):):)
а тоз завой там как го обичам - само че нагоре :arrow:
ако знаеш баварката как дрифтва там ухаааа :):):):)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 25 Мар 2004, 14:22

naskoksan написа:Пенчев ти изтрепа рибата в тихия океан братче :):):):)
а тоз завой там как го обичам - само че нагоре :arrow:
ако знаеш баварката как дрифтва там ухаааа :):):):)

къв тих окена бе, тоя остави междупланетарното пространство без атом водород с тоя разказ :D
Не е истина, не знам как да опиша това, което бошува в мен, но яко бях там и за щях да крещя с пълно гърло и да аплодирам.
Не знам как е пренегрегнал физичните закони и тежкия волан на това чудовище, обаче ако го видя искам да му стисна ръката.
Още ми треперят коленете само при представата затова.
:twisted:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Мар 2004, 14:31

Като се видим на живо, ще споделим заедно с звуковите ефекти, повярвайте ми, дори и с бледото подобие което можем да наподобим пак ще се накефите :arrow: само дано колата ми до довечера е готова :cry: макар че се съмнявам :roll:
Сашо (Plague) ще ви го обясни по маняшки :lol: ако довечера мойта е още в бокса, ще дойдем с неговото голямо, изгнило, без компресия, двулитрово чудовище :lol: (стига да се съгласи :D )
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 25 Мар 2004, 14:34

Penchev написа: (стига да се съгласи :D )

кое, чудовището ли :?:
то според мен отдавна е зомби, защото няма начин тази кола още да се движи, а го прави и то по забележителен начин :shock:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Назад към Страхотни истории