те4еми тука една мсал
Модератор: Технически модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Значи , да направя пояснение - аз не съм се състезавал с Иво на драг,нито съм участвал на драг ,по простата причина ,че тая кола няма сили за там и т.н. Карахме на Италиянското преследване за време на обиколка - там където освен автомобил се иска и каране
Та мисля ,че вие с автоматиците ако карате на "3" ,можете да се покефите малко от малко - повече от 3-та не ви трябва на Калояново
А иначе за ресторанта ,какво да ви кажа - ако има Сръбска музика ,май ще ви минавам и то по много
Георги Пенчев

А иначе за ресторанта ,какво да ви кажа - ако има Сръбска музика ,май ще ви минавам и то по много

Георги Пенчев
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ДИНООО още един състезател в нашата дисциплинаPenchev написа:Значи , да направя пояснение - аз не съм се състезавал с Иво на драг,нито съм участвал на драг ,по простата причина ,че тая кола няма сили за там и т.н. Карахме на Италиянското преследване за време на обиколка - там където освен автомобил се иска и каранеТа мисля ,че вие с автоматиците ако карате на "3" ,можете да се покефите малко от малко - повече от 3-та не ви трябва на Калояново
![]()
А иначе за ресторанта ,какво да ви кажа - ако има Сръбска музика ,май ще ви минавам и то по много![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Ми значи хората за маса и сръбска музика станахме доста ще падне веселбаbmwfena написа:ДИНООО още един състезател в нашата дисциплинаPenchev написа:Значи , да направя пояснение - аз не съм се състезавал с Иво на драг,нито съм участвал на драг ,по простата причина ,че тая кола няма сили за там и т.н. Карахме на Италиянското преследване за време на обиколка - там където освен автомобил се иска и каранеТа мисля ,че вие с автоматиците ако карате на "3" ,можете да се покефите малко от малко - повече от 3-та не ви трябва на Калояново
![]()
А иначе за ресторанта ,какво да ви кажа - ако има Сръбска музика ,май ще ви минавам и то по много![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев![]()
явно тук борбата ще е безмилостна
Пенчев и на мене сръбското ми действа като алко допинг-да знаеш

- Mitetooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
- Мечтае да кара: E31 850
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
bmwfena написа:ДИНООО още един състезател в нашата дисциплинаPenchev написа:Значи , да направя пояснение - аз не съм се състезавал с Иво на драг,нито съм участвал на драг ,по простата причина ,че тая кола няма сили за там и т.н. Карахме на Италиянското преследване за време на обиколка - там където освен автомобил се иска и каранеТа мисля ,че вие с автоматиците ако карате на "3" ,можете да се покефите малко от малко - повече от 3-та не ви трябва на Калояново
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев![]()
явно тук борбата ще е безмилостна
Пенчев и на мене сръбското ми действа като алко допинг-да знаеш
Мани мани ша падне голяма борба

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
dan4o_ написа:а защо не го направим някъде в София, а трябва да бием път до Пловдив.
Може да се качим на Витоша на некоя хижичка
И на хижата -един як off-road

По-убаво при нас на пистата!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Tod написа:dan4o_ написа:а защо не го направим някъде в София, а трябва да бием път до Пловдив.
Може да се качим на Витоша на некоя хижичка
И на хижата -един як off-road![]()
По-убаво при нас на пистата!
оооо ето кой не е идвал на Витошаааа, колега пътя се еутепал за БМВ-та

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
dan4o_ написа:а защо не го направим някъде в София, а трябва да бием път до Пловдив.
...
Защото Клубът и форумът не започват и не свършват със София и софиянци. А Пловдив хем е на средата на България, хем има подходящи условия. А и никъде не е казано, че ще бъде точно Пловдив. За това е темата, за да прокоментираме възможните места. Но София категорично не е сред тях!!!

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Абе и аз може да се пишем ама да не е декември месец 4е има мноо работа тогава, па ако го измислите и през седмицата евала направо. а като говорим за хижи знам доста харна на Костенец, иофтинка и има кръ4ме и арни салати ииии
пп. е нема писта ама има ракия

пп. е нема писта ама има ракия

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе то може на много места, ама мислете да има и място за простотии с колите. Или писта(дори и стара самолетна за ССА) или голям паркинг. Басейните с минерална вода също са предимство(в този ред на мисли се сещам за Чифлика или Вършец). Сапарева баня също е решение(има много ефтина кръчма, летището е наблизо, има един хотел с малък басейн), обаче е далече за колегите от северо-източна България.

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Абе и в Пловдив имаме перфектни хижи нека колегите от Пловдив да кажат това онова да не съм единствен.

64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5