те4еми тука една мсал

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 09 Окт 2007, 14:07

Малиии ми тогава аз ще мина на пистата ти на масата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 09 Окт 2007, 15:43

dinozab написа:Малиии ми тогава аз ще мина на пистата ти на масата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
аааа и за пистата не се предавам :mhihi:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Окт 2007, 17:03

Значи , да направя пояснение - аз не съм се състезавал с Иво на драг,нито съм участвал на драг ,по простата причина ,че тая кола няма сили за там и т.н. Карахме на Италиянското преследване за време на обиколка - там където освен автомобил се иска и каране :lol: Та мисля ,че вие с автоматиците ако карате на "3" ,можете да се покефите малко от малко - повече от 3-та не ви трябва на Калояново :D

А иначе за ресторанта ,какво да ви кажа - ако има Сръбска музика ,май ще ви минавам и то по много :twisted: :twisted: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 09 Окт 2007, 17:31

страшна идея ... имате един сигурен участник в мое лице :yes:
(ако не се променят датите много де)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 09 Окт 2007, 22:15

Penchev написа:Значи , да направя пояснение - аз не съм се състезавал с Иво на драг,нито съм участвал на драг ,по простата причина ,че тая кола няма сили за там и т.н. Карахме на Италиянското преследване за време на обиколка - там където освен автомобил се иска и каране :lol: Та мисля ,че вие с автоматиците ако карате на "3" ,можете да се покефите малко от малко - повече от 3-та не ви трябва на Калояново :D

А иначе за ресторанта ,какво да ви кажа - ако има Сръбска музика ,май ще ви минавам и то по много :twisted: :twisted: :mhihi:

Георги Пенчев
ДИНООО още един състезател в нашата дисциплина :mhihi: :mhihi: явно тук борбата ще е безмилостна :mhihi: Пенчев и на мене сръбското ми действа като алко допинг-да знаеш :!:
Изображение

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 09 Окт 2007, 22:41

bmwfena написа:
Penchev написа:Значи , да направя пояснение - аз не съм се състезавал с Иво на драг,нито съм участвал на драг ,по простата причина ,че тая кола няма сили за там и т.н. Карахме на Италиянското преследване за време на обиколка - там където освен автомобил се иска и каране :lol: Та мисля ,че вие с автоматиците ако карате на "3" ,можете да се покефите малко от малко - повече от 3-та не ви трябва на Калояново :D

Георги Пенчев
ДИНООО още един състезател в нашата дисциплина :mhihi: :mhihi: явно тук борбата ще е безмилостна :mhihi: Пенчев и на мене сръбското ми действа като алко допинг-да знаеш :!:
Ми значи хората за маса и сръбска музика станахме доста ще падне веселба :have one: :have one: :drinking:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
Мечтае да кара: E31 850

Мнение от Mitetooo » 09 Окт 2007, 23:34

само казвате кога>къде ;)
Пътят към славата е осеян с бутала и биели...

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 10 Окт 2007, 9:53

bmwfena написа:

Георги Пенчев

Мани мани ша падне голяма борба :mhihi: :mhihi: :mhihi: особенно с това сръбско малиии немож са познаем :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :have one:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dan4o_ » 10 Окт 2007, 10:33

а защо не го направим някъде в София, а трябва да бием път до Пловдив.
Може да се качим на Витоша на некоя хижичка

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 10 Окт 2007, 12:21

dan4o_ написа:а защо не го направим някъде в София, а трябва да бием път до Пловдив.

И на хижата -един як off-road :mhihi:
По-убаво при нас на пистата! ;)
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Окт 2007, 13:05

Tod написа:
dan4o_ написа:а защо не го направим някъде в София, а трябва да бием път до Пловдив.

И на хижата -един як off-road :mhihi:
По-убаво при нас на пистата! ;)

оооо ето кой не е идвал на Витошаааа, колега пътя се еутепал за БМВ-та :mhihi:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 10 Окт 2007, 15:05

...

Защото Клубът и форумът не започват и не свършват със София и софиянци. А Пловдив хем е на средата на България, хем има подходящи условия. А и никъде не е казано, че ще бъде точно Пловдив. За това е темата, за да прокоментираме възможните места. Но София категорично не е сред тях!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 10 Окт 2007, 18:03

Абе и аз може да се пишем ама да не е декември месец 4е има мноо работа тогава, па ако го измислите и през седмицата евала направо. а като говорим за хижи знам доста харна на Костенец, иофтинка и има кръ4ме и арни салати ииии :mhihi: :have one: :drinking: :twisted:

пп. е нема писта ама има ракия :mhihi:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 10 Окт 2007, 18:53

Абе то може на много места, ама мислете да има и място за простотии с колите. Или писта(дори и стара самолетна за ССА) или голям паркинг. Басейните с минерална вода също са предимство(в този ред на мисли се сещам за Чифлика или Вършец). Сапарева баня също е решение(има много ефтина кръчма, летището е наблизо, има един хотел с малък басейн), обаче е далече за колегите от северо-източна България.
Изображение

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 10 Окт 2007, 19:13

Абе и в Пловдив имаме перфектни хижи нека колегите от Пловдив да кажат това онова да не съм единствен. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E34