Тази тема не е за БМВ,но четете
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Тази тема не е за БМВ,но четете
Значи някои от вас са чели предишните ми писаници за тунинги и бегачки във Дубай.Признавам,често ходя там и ше ви разкажа на какво попаднахме.Ще ви покажа и филм,да не кажете че лъжа.Та значи с мен беше едно приятелче,което за първи път беше тук и аз му бях нещо като гид
.Тази седмица с него навъртях около 1200 км да му показвам разни неща.По принцип четвъртък вечер е най-к**ва ден в Дубай,обаче ние като сериозни български пичове не ходим по такива места и решихме за втори път да отдем да се помъчим да влезем в един ненормален хотел(Арабската кула или Burj Al Arab),най-известното може би нещо в Емирствата.Въпреки ,че предната вечер бехме тактично изритани от охраната(от 2 месеца там не пускат туристи без резервации в ресторантите,а те както предполагате са малко скъпички
).Обаче моят човек не миряса и там та там.Посред нощ решихме да пробваме,барем охраната да се е поотпуснала.Да ама не.Гадните индусчета отбиха нашата атака и ний пак си тръгнахме леко обидени.За компенсация реших да му покажа всички магазини за коли по пътя за Абу Даби.А това са магазините на най-големите марки по света,предимно коли за богаташчета.направил съм филм и ще ви го пусна.Значи видяхме освен там разните му Ферарита,Поршета,Пагани,SL55-тове каквито тук нема,БМВ-Алпина на едро,и т.н. и магазините на Бентли,Хаман,Ямаха,Снитцер,Бомбардер...точно на джетовете ми излезе късмета.Понеже не можах да уцеля точната отбивка за този магазин,трябваше да пообиколя задните улички,за да се върна назад.И докато ги обикаляхме в тъмното съзирам един Нисан Скайлайн,жълт,паркиран небрежно.Набих веднага спирачките и се върнах назад.Докато гледах в захлас Скайлайна(който се оказа състезателен,и то точно този,който ви показвах на филмчето от драг състезанието в Дубай,дето прави 400м за под 10 сек).,гледам малко по-отстрани една Импреза......Викам опаааа....Тука има нещо интересно.Вдигам поглед нагоре и чета надпис "Пърформанс център - Дубай"
Позагледах се малко - вътре магазин за части за състезателни коли.Седалки медалки,турбини,спирачки,нитро системи и т.н.Некакви надписи МОТЕК,ГРЕДИ,КОНИ и т.н.Отзаде в задната част на магазина нещо като сервиз.И се вижда некаква расова Импреза и една Хонда тайп Р.Докато зяпахме вътре видехме движение на хора и отстрани през вратичката влязохме в сервиза.И какво мислите видяхме - истински център за тунинг.Който в 3 часа през ноща беше отворен.По криковете разни Супри,отстрани некакви Митсубишита ЕВО,Скайлайни,американски чикии с грамадни драгове...абе почнах да се пуля кат препил.Вътре имаше некакви араби,които изобщо не ни обърнаха внимание.Играеха на Плейстейшънче.Аз викам на висок глас,превъзбуден и с правилен арабски английски "Де е шефа,искам да се запознаем"В момента в който споменах че съм от еди къде си и че и там има некакви състезания и има некакви Импрези като техните тея полудяха от радост.И при мен дойде един дребен арабин,който се оказа,че е най-известния им състезател и тунинг майстор.Казва се Халид.Само бех чувал за него.Този се оказа луд по Субару и Митсубиши ЕВО и почна да ми показва всичко.Не че можех да поема наведнъж толкова информация.Викам чей да го барна за турбините- оня почна да ми вади некакви Гарети,Реджита,Гредита....Барам го за електроника,оня почва да вади разни пиджита МОТЕК,показва ми софтуери,помпи,дюзи,бутала,скоростни кутиии....Направо мания.Показа ми графиките от дино стенда.Импрезата 430 кончета,била слабичка.ЕВО-то било по-силно.С таз турбинка Импрезата правела 10.2 на 400м,с оназ 11.Всичко ми показва арабина,фука се яко пред белия скромен човек.Отдохме да видим Суприте.Едната на крика била 850 коня.Бъзнахме хо колко струва,та да я купиме.Само матора бил 35000 $.
Другата била с мотор от Скайлайн и била 1000 коня.Американско пикапче правело 9 сек на 400м с нормален бензин
Лелииии,викам тоя направо ма разби.Да мога да пипна Супра 1000 коня не съм и сънувал даже.А тук колкото искаш.Скайлайна отвън бил шампион за последната година на 400 м.Абе колкото и да ви разправям,не мога да ви го опиша.Халид обеща да помага с всичко и да ни научи да се оправяме с електрониката.И части имал всякакви,особено за японки.С две думи,намерих най-после де ги правят самолетите на локалите....
Снимали сме всичко с камерата.Ще ви го покажа.Ше видите и магазина на ПАГАНИ,ПОРШЕ,АЛПИНА, ХАМАН,с некакъв болид КЬОНИНГСЕГ вътре с данни 0-100 3.5,макс. скорост 390 и други чудесии.
За благодарност на моя човек на другия ден го заведох на Джумейра да кара джет.Джет не можахме да докопаме обаче.Накрая го заведох да караме четириколесни мотори в пустинята и за моя радост той се претрепа и миряса най-накрая.Обаче все пак съм му благодарен,щото докато обикаляхме за неговия кеф намерих тунинг центъра.Сервизът работи до 4 през нощта и дубайските пички вече нямат никакъв шанс с мене,щото след работа съм там :mha:
П.С.Ще пусна филмчетата във видео форума веднага като ги направя.Забележки за качеството не приемам,защото не съм снимал аз.Аз само карах.

Снимали сме всичко с камерата.Ще ви го покажа.Ше видите и магазина на ПАГАНИ,ПОРШЕ,АЛПИНА, ХАМАН,с некакъв болид КЬОНИНГСЕГ вътре с данни 0-100 3.5,макс. скорост 390 и други чудесии.
За благодарност на моя човек на другия ден го заведох на Джумейра да кара джет.Джет не можахме да докопаме обаче.Накрая го заведох да караме четириколесни мотори в пустинята и за моя радост той се претрепа и миряса най-накрая.Обаче все пак съм му благодарен,щото докато обикаляхме за неговия кеф намерих тунинг центъра.Сервизът работи до 4 през нощта и дубайските пички вече нямат никакъв шанс с мене,щото след работа съм там :mha:
П.С.Ще пусна филмчетата във видео форума веднага като ги направя.Забележки за качеството не приемам,защото не съм снимал аз.Аз само карах.

http://free.bol.bg/landika//Performance ... 0Dubai.wmv
Eто малко филмче за това,което видяхме.Супрата на крика е 850 коня.
Пикапчето,дето го почукваше Халид е 9 секундна кола,по неговите думи.Той ми казваше,че това не е топ фуел,даже ламарините и са истински.Бялата Импреза е 437 коня от дино стенд и е 10.2 сек.Евото било по силно от нея.Жълтия Скайлайн отвън е шампиона.Има филмче на негов старт.
http://free.data.bg/landika/Drag/Dubai%20Drag1.WMV
Ше ви дам адреса на оператора да ходите да го биете.
Eто малко филмче за това,което видяхме.Супрата на крика е 850 коня.
Пикапчето,дето го почукваше Халид е 9 секундна кола,по неговите думи.Той ми казваше,че това не е топ фуел,даже ламарините и са истински.Бялата Импреза е 437 коня от дино стенд и е 10.2 сек.Евото било по силно от нея.Жълтия Скайлайн отвън е шампиона.Има филмче на негов старт.
http://free.data.bg/landika/Drag/Dubai%20Drag1.WMV
Ше ви дам адреса на оператора да ходите да го биете.

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Тази тема не е за БМВ,но четете
landikar написа: Сервизът работи до 4 през нощта и дубайските пички вече нямат никакъв шанс с мене,щото след работа съм там :mha:

може да не са ми по душа тез автомобили, но пред фактите и ентусиаста мълчи

Евала на пичовете, а от горното ми става ясно ( не че не знаех, че си болен мозък, но това е последната фаза

Искрено се радвам за теб

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2