те4еми тука една мсал
Модератор: Технически модератори
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
те4еми тука една мсал
мом4ета одавна се замислям да си направим ено парти ала е 34 да се саберемнякаде писта или каквото там да се пускаме да се вартиме малко фън ала е 34 рулс ,да си направим снимки и куб други неща кво мислите по вапроса схващате ли ми идеята 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: те4еми тука една мсал
Ако бях наблизо със сигурност щях да присъствамdizelboy написа:мом4ета одавна се замислям да си направим ено парти ала е 34 да се саберемнякаде писта или каквото там да се пускаме да се вартиме малко фън ала е 34 рулс ,да си направим снимки и куб други неща кво мислите по вапроса схващате ли ми идеята

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: те4еми тука една мсал
същоslavianko написа:Ако бях наблизо със сигурност щях да присъствамdizelboy написа:мом4ета одавна се замислям да си направим ено парти ала е 34 да се саберемнякаде писта или каквото там да се пускаме да се вартиме малко фън ала е 34 рулс ,да си направим снимки и куб други неща кво мислите по вапроса схващате ли ми идеята

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ами писта имаме, пък и е на центъра на България(не географския, но е доста по-средата). Сега да не скочат пак пловдивчани с/у мен! Кво да ви правя като сте се заселили в полето!
Наистина, ако искате може да направим една среща на Калояново. Аз мога да говоря с г-н Стоилов и да проведем един тракидей само за Е34. Може да си донесем и скарите, мръвки, бира. Ще намеря и хотел да преспим после, за да не се изнасяме след купона на пияна глава. Ако ви харесва идеята - да я развиваме. Искам само да предупредя, трябва да сме сериозни и да сме поне 20-тина коли. Защото нямам намерение да се излагам пред Стоилов. Завоювали сме някакви позиции и трябва да ги поддържаме. (БТВ, миналата година той сам ми предложи да направим мероприятие "Писта Дракон, БМВ клуб и приятели", но така се развиха нещата, че идеята пропадна. Нямаше сняг, нямаше желаещи и други безмислени оправдания).

Наистина, ако искате може да направим една среща на Калояново. Аз мога да говоря с г-н Стоилов и да проведем един тракидей само за Е34. Може да си донесем и скарите, мръвки, бира. Ще намеря и хотел да преспим после, за да не се изнасяме след купона на пияна глава. Ако ви харесва идеята - да я развиваме. Искам само да предупредя, трябва да сме сериозни и да сме поне 20-тина коли. Защото нямам намерение да се излагам пред Стоилов. Завоювали сме някакви позиции и трябва да ги поддържаме. (БТВ, миналата година той сам ми предложи да направим мероприятие "Писта Дракон, БМВ клуб и приятели", но така се развиха нещата, че идеята пропадна. Нямаше сняг, нямаше желаещи и други безмислени оправдания).

- Nickson
- Потребител
-
- Кара: E 34
Съгласен принципно (да се разберем нещо за напред, а не от днес за утре, понеже ще ми е трудно да се освободя от работа - работя на ненормирано работно време)
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
идеята е просто супер наи ве4е може да се организира за събота и неделя перфектен викент многое важно да намерим одобна сдмица за вси4ки и да се организираме е34 ките аз примерно колата мие по4ти раглобена стото нема вода и скорости тампони си4ко е заминало и я стегам по лека лека и седмица положително няма да сам налиния
да принципн трябва да си харесаме дати кои кога е вазможно около заплати било и тн нали се сещате
да принципн трябва да си харесаме дати кои кога е вазможно около заплати било и тн нали се сещате

- bmwfena
- БМВманиачения
-
аз както винаги съм готов само да няма сняг щото нема с кво да дойда
не моа на сняг с тия валки а и съм автомат
иначе идвам 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:аз както винаги съм готов само да няма сняг щото нема с кво да дойдане моа на сняг с тия валки а и съм автомат
![]()
иначе идвам
споко и ние сме без гуми

- bmwfena
- БМВманиачения
-
и аз като взех моята бях -2000лв в борчE34Power написа:и аз съм навит, днес станах поредния горд собственник на Е34 М50В20 , но ще ми трябва и на мен малко време за да съм финансофо по-сигурен

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аве до тогава ако си зема Е39ка може да дойда нали
Малко ше развалям гледката на красавиците Е34 ама по душа съм си почитател на Е34ките
Ше и лепнем отзад една лепенка Е34 

64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5